- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
soldi3r #66800 üzenetére
A Docky (és néha a Conky) duplán-triplán jelenik meg altatásból élesztés után, ez valószínűleg KDE bug.
Meg volt olyan is már, hogy rendszerfrissítés után nem reagált sem billentyűzet, sem egér/touchpad/pöcök, ki kellett kapcsolni, majd vissza, onnan rendben volt. Igaz, ilyen talán kétszer volt, amióta kb. három-négy hónapja átváltottam Elementary OS-ról Kubuntura.
A Muon szerintem meglehetősen instabil, tök sokszor összeomlik, miközben appot telepítene.
Átlagban nem csinál gyakrabban és nagyobb hülyeségeket, mint a Windows 7, de megnéznék azért egy olyan disztrót is, amit a közvélekedés stabilabbnak tart.
Meg hát a Kubuntu az R61-en van, a CentOS meg az X200-ra menne (egyelőre a belakott Kubuntut az R61-en csak akkor cserélném le minden apró hülyeségével együtt, ha annyival jobbnak bizonyulna másik disztró).
Tudom, próbálkozhatnék virtuális gépen is más disztrókkal, fogok is majd, de az X200-on sem csinálok semmi olyat, amihez Windows kellene kötelezően, úgyhogy teszek vele egy próbát élesben. Így, hogy van három gépem épp, megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -30% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest