Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Samu viszont gyors...ez szeretem benne. Főleg az F1 (desktop).
Volt ilyen F1-em 2.5"-os is 200Gb-os. Az rettentő hamar megdöglött, mert nagyon melegedett. Ez helyett kaptam gariban a mostani M7-es szériát.Még SSD-n gondolkodom, csak ne lenne ilyen drága

(#5079) Napfénysüti ...WD akartam a döglött Samu helyett, csak azt mondták az Ipon-ban, hogy nagyon melegszenek. A teszteket is néztem amiket ők csináltak és valóban 45 fok felett volt az összes WD vinyó, amit raktak a notikba. Pedig volt amelyik csak 5400-es volt.
Bizotos nem az összes szériára vonatkozott ez a melegedés, de kicsit paráztam, hogy pont egy ilyen kazánt adnának, aztán megint vihetem vissza gariba
(#5097) evone..látom őrzik a T500 hagyományt
...ennek is szépen lélegzik a bill. Ezek a dolgok elég blőd hibák szerintem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...ennek is szépen lélegzik a bill. Ezek a dolgok elég blőd hibák szerintem.