- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
audi100td #48566 üzenetére
ritka jó széria volt
...de furcsa ezt olvasni olyan mintha most vettem volna és már 3,5éves.Francia:
Zsanéroknak nekem 3év garancia előtt 1héttel húztak utána a szervizben, mert volt egy 1cm-es holtjátéka. Fél év után kb. ugyanolyan lett. Nem zavaró, de hát 3,5 éves és használom....ennyi.
A "W" környéki hibogás típushibája neki de azt is rendbe rakták a gari lejárta előtt vhogy, azóta megszűnt és nem szedtem szét hogy mit csináltak vele, de sztem másik klav. van benne mert a gombok nyomása is kicsit más volt, de nem biztos.
A 3. dolog ami a 3éven belül nekem előjött az a ventilátor zörgése volt. Ez a 2. év után jelentkezett de kivártam még vele a 3.évet és ezt is megcsinálták a szervizben. Nem tudom hogy újat kaptam vagy csak megzsírozták de hangtalan azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged