- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathematics
csendes tag
válasz
Chaser #34510 üzenetére
Tudom, tudom. A kerdes, hogy megeri-e az a plusz penz a meretert. A kijelzot mar sokkal jobban sajnalom. Az igazsag az, hogy en is egy P8700 -as T500 -at hasznalok. Imadom, nincs vele teljesitmenyproblemam, de ha most veszunk gepet, akkor szeretnem, ha az is olyan sokaig jo kitartana, mint ez a T500-as (nem nekem lesz a gep).
Volt teriteken egyebkent IPS-es X220, meg X230. Habar beleferne az arba az is, ott a hutesen, hangon, felbontason es arban kellene kompromisszumot kotni. A mostani T-k akkor mar csak egy picit nagyobbak (T420s ~1.78 kg), de kevesbe melegednek, halkabbak, nagyon jo a felbontasuk es nagyon jo aron lehet hozzajuk jutni. Engem leginkabb a kijelzo minosege aggaszt. Persze az en T500-asom kijelzoje sem egy csoda.
Ez van, nincs tokeletes gep. Egyik termekeket gyarto ceg sem akar tokeletes termeket csinalni.
Visszaterve: lehet hogy ki lehet hozni X200-as gepet olcsobban, de alig olcsobban. 165e vs 115e nem tetel, viszont az idotallosaga... Az SL9400/SL9600 pedig meg gyengebb a P8700-amnal. Mint mondtam az enyemmel sincs gond, de azert kicsit zavarna, hogy meg ennel is gyengebb gepet vegyunk.
Kicsit neha ide, kicsit neha oda sodrodom dontesnel. Varom a kihagyhatatlan ajanlatot, az majd pontot tesz a "szenvedeseim" vegere.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest