- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz Surfym@n #120033 üzenetére
Az M6800-asból a 7 mm magas 2TB-os HDD biztosan átmenne, esetleg gondolkozok a rendszermeghajtó M.2 SSD mellett egy másodikon később.
32 GB RAM elég, annyi van az asztali gépben is, bár lehetséges, hogy később bővítem maximumra, nálam szokás kimaxolni
AI funkciók nem kellenek, abban nem gond ha nem erős a Quadro kártyája. Kár, hogy a Win 11 által már nem támogatott a gép hivatalosanRálestem a linkre, jó hír, hogy minden trükközés nélkül rakható bele AX200-as kártya. Az M6800-asba is az került (Mini PCI verzióban), valamint az asztali ITX konfig alaplapja is azt kapta a gyári AC-s kártya helyett
Az asztali gép mellett már felesleges egy 4 kilós monstrum, hiába szeretem
Köszönöm válaszodat
Ha úgy állok, akkor rakom fel eladásra az M6800-asomat, és rápakolok egy P50-esre. 4K kijelzősöket néztem én is, az lenne a legjobb valóban. Hűtésileg a tesztek alapján nagyon jó a P50-es, korábban is ajánlották itt a topikban. Csak akkor M6800-as Precision lett a befutó
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest