- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Végig próbáltam minden lehetőséget. Linuxot, és hálózati nyomtatót nem. Ugyanis nem így lenne használva az ismerősömnél.
Eszköz hibát kizárom, mert:
- ugyanazt produkálja 2 Thinkpaden is.
- illetve a Dellen hibátlanul megy.Ez a nyomtató probléma többször jelentkezett már MS frissítéseknél. Itt is megcsináltam amit javasoltak a W10 topicban, de nem vezetett eredményre. Még a TPM chipet is reseteltem ( jól írom? ) az eszközkezelőben.
De az hogy tiszta rendszeren, amit nem frissítettem is produkálja, ráadásul tavalyi iso-ból készített telepítővel .... nem tudom hová tenni.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest