- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tikakukac #111663 üzenetére
Azt elengedtem, hogy legyen elégséges a hűtés és közben ne legyen hajszárító hang... de azt elvárnám, hogy a cpu-t turbóval együtt is tudja lehűteni. A T420-al is ugyanez volt, hogy üvöltő ventilátorral éppen 90-95 fok körül tudta tartani a procit Aida stressz teszt alatt.
Persze ritkán van az összes mag 100%-ra terhelve, de a W530-nál a GPU-val közös hűtésen van, tehát pl játékban is fel tud melegedni rendesen. A következő laptopot úgy fogom kiválasztani, hogy külön hűtésen legyen a cpu és gpu.
( #111664 FoxiestFox:) úgy van belőve a profil, hogy 90 foknál hajszárítóra kapcsol (64-es szint), lehet, hogy lejjebb veszem majd 85-re.
( #111668 Surfym@n:) köszi, akkor elvileg tudnia kellene... kipróbálok majd egy másik fajta pasztát is, eddig próbáltam MX4-ből egy régebbi tubust (2015-ben vettem), majd egy friss vásárlást is. Azt megfigyeltem, hogy a cpu hűtő felületén vannak valami fekete foltok, ezt majd igyekszem valahogy jobban megpucolni, próbáltam izopropil alkohollal leszedni, de nem jött le.
Turbó nélkül terhelés alatt, illetve üresjáratban is jó a hűtés, sokszor 1-es szinten vagy passzívan megy a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest