-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampo89
újonc
Sziasztok! Talan annyira nem ide illő a dolog de picit elakadtam! Egy W530-as think padem van és egy Mini dock plus series 3 dokkolóval hasznalom, nos gixer ott kezdődött hogy ma megerkezett a rendelt monitorom es hat nincs se notin se dokkolón hdmi port. Gyorsba elugrottam a teszkóba ahol kaptam egy selejt Hama-t amin csak 14pin volt, egy hianyzott. Azt gyorsan visszavittem de mivel nem volt masik ezert nem volt mire kicserélni, kifizették. Elmentem egy masik boltba ahol kaptam egy jó minőségu szuros kabelt, ami nem reagalt semmire, visszavittem hatha kicserélik, hat nem. Elhoztam egy 5m-es kabelt. Ami szintén nem akarta az igazsagot! Az lett az eredmeny nagy szenvedés utan hogy dokkoló nélkül tudom csak hasznalni és csak ha előtte attolok mindent a monitorra amit ekkor még nem érzékel. Full sötét mind2 kijelző utan kikapcs bekapcs és felismeri. De a minőség nagyon gyenge még ebben az esetben is!
A kérdésem az mivel a laposon nincs DVI port csak a dokkolón, a monitoron nincs DVI csak VGA és HDMI, milyen kabelt lenne célszer venni??? A lapost kössem a monitorral egy VGA-HDMI kabellel vagy a dokkolót egy DVI-HDMI-vel? Van esetleg valamilyen lehetőség arra hogy leteszteljem a dokkoló portjait?
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest