Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Mazda topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .