- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
adidas4death #30888 üzenetére
Sajnos nincs ott az i! A shift mellett közvetlenül az y van.
Kell win driver az olvasohoz? -
válasz
adidas4death #30669 üzenetére
Köszi a linket, de úgy tűnik megtaláltam: az intel grafikus vezérlőasztalának információs oldalán látszik a min/max/használt vram, mennyisége: 32mb/1696mb/89mb. Utóbbi persze változik, pl. chaos teory alatt fölment mindig legalább 133-ra, és dinamikusan változik.
Szóval ez a kérdés kipipálva!Viszont most fedeztem fel, hogy az istennek nem akar usb-ről bootolni: sem pendrive, sem külső odd esetén nem kínálja fel a lehetőséget az indítás utáni menüben. Pedig a BIOS-ban engedélyezve van az usb boot, és a priority-ben is legelöl szerepel. Mi lehet ez?
-
válasz
adidas4death #30666 üzenetére
jajaja bocsi, bocsi! összekevertem a sima 3000-el.
-
válasz
adidas4death #30666 üzenetére
Hol tudnám megnézni, hogy nálam mennyit enged?
8GB a rendszermemória. -
Destloler
tag
válasz
adidas4death #30587 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam úgy hogy kiszedtem a vinyot és az OSX alól lemásolni, de nem engedte. Ugyan úgy megkaptam hogy írásvédett. Írtam hogy sajnos a recovery dvd nincs meg.
-
Renegade100
csendes tag
válasz
adidas4death #30403 üzenetére
No nekem 2 bajom van
1, a wifi kártya feltehetően elbukott és szervíz a vége csak valahogy nem úgy rendeződik ahogy kellene ( garancia stb)...
2, a gyári driverek mindent lefednek, de mint itt olvasható a videó drivert egy kicsit sem fejlesztik és sokan panaszkodnak laggolásra, képernyő csúszásra(fekete csík jobb oldalt, bal oldalt) és nekem kell kihalásznom az internetről ami jó lehet
Itt köszöném meg a kedves fórumtárs segítségét.
A garanciális problémákról többet szeretnél privi
-
Renegade100
csendes tag
válasz
adidas4death #30400 üzenetére
nagyon örülök!!!
végre egy boldog ember
most már csak nekem kell kivárnom a végét
-
Hisztogram
tag
válasz
adidas4death #30360 üzenetére
A recovery partitiont is lehet klónozni, pl Pated magic - bitről bitre klónoz egész meghajtókat.
-
Vigneau
félisten
válasz
adidas4death #30361 üzenetére
Ezzel a verzióval nincs gondom, de a 12.11-es csinált hülyeségeket. Szerintem ha van kedved hozzá és némileg szeretsz kísérletezni, akkor tedd csak fel.
-
Renegade100
csendes tag
válasz
adidas4death #30361 üzenetére
kipróbálni mindenképpen érdemes, ha nem jön össze még mindíg visszateheted a gyárit!
viszont mielőtt bármilyen drivert felteszel az aktuálist töröld a rendszerben az eszközkezelőnél, legalább is nekem erre nagyon háklis a rendszer....
-
Renegade100
csendes tag
válasz
adidas4death #30357 üzenetére
ahogy érzem a 4 újra nem engedi kiírni
ezt nem lehet elmenteni egy külső meghajtóra vagy image fájlba a gépre és onnan bármely adathordozóra átmásolni?
-
Hisztogram
tag
válasz
adidas4death #30332 üzenetére
Próbáltad már valamelyik HDD image cloning programmal ? Norton Ghost például képes bootdisket csinálni belőle.
(#30355) Tibetan70 erre nem tudok mit mondani rossz hardver
-
albi31
aktív tag
válasz
adidas4death #29608 üzenetére
Szia!
Az sajnos nem kijelző és nem is inverter hiba,pontosabban ezekre kb 10% esélyed van,nagyobb valószínűséggel(90%) vagy VGA vagy alaplap hiba,sajnos ennél külön van az ATI kártya,így találkoztam mindkét hibával,de írj rám egy privát üzenetet,aztán megbeszéljük,hogy tovább!
-
LacBp
tag
válasz
vagy csak inverter. nézd meg esetleg, hogy erős megvilágításnál nemlátod -e háttérben a képet...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia,
Sajnos, LCD panel problémád van, azaz csere....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Politika
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest