Új hozzászólás Aktív témák
-
Malwoon
csendes tag
válasz
csabiks #25685 üzenetére
8540W-hez én felraktam a support assistantot HP oldaláról, és az automatikusan lekapott minden drivert ami kell. Mások korábban ajánlották még a SoftPaqManagert is, ezt is HP oldaláról tudod leszedni, és az is leszed elvileg minden szükséges drivert. Nekem ez leszedett mindent amit említettél, a webcam dolgait, az ambient sensor driverét, a gyorsgombok driverét, és még végtelen mást is.
-
deathtania
senior tag
válasz
csabiks #25666 üzenetére
viszont a küldső racket még mindig nem vágom. most letakarítottam az egészet, újraformáztam exFAT-ra usb 2.0 alatt. annyit sikerült elérni, hogy nem egyből választja le, hanem amikor másolni akarok rá kb fél-1 perc után...
pedig még a rack driverét is újraraktam...
ez olyan fura nekem -
deathtania
senior tag
válasz
csabiks #25664 üzenetére
oksi, egy próbát megér. azért reméltem hogy ilyesmi nélkül esetleg meg lehet oldani a dolgot, főleg mert nincs kedvem audio drivert vadászni...
szerk: besz*rok.
átváltottam energiatakrékos sémára, és most jó. nem értem.
visszaváltottam hp által ajánlottra, és jó maradt... nem értem... -
deathtania
senior tag
válasz
csabiks #25646 üzenetére
fullosan minden driver fent van rajta, mivel előtelepített win7-el kaptam.
felraktam a reneseas vezérlőt is, de azzal sem lett más a helyzet. azért érdekes ez, mert 2.0-val működik hibátlanul, de 3.0-val nem akar a rack.
lehet, hogy a rack a hibás? azért gondolok már erre, mivel haverom gépén, ami Sony VAIO (i7es proccal) is ugyanezt csinálta a 3.0-s portban. 2.0-n ott is működött rendesen... -
-
spyduck
nagyúr
-
Pocok256
veterán
válasz
csabiks #23695 üzenetére
Szia én is pont most vettem egy ilyen gépet viszont driver problémával szenvedek sehogy ssem tudok felrakni frisebb amd drivert legújabbat meg egyáltalán lehetetlen vagy kékhalállal meghal telepítés közben vagy ha felteszem akkor játéknál hal meg kékhalállal :/ Nálad milyen vidkari driver van fent ?
-
Yuden.Yari
csendes tag
válasz
csabiks #23392 üzenetére
Szóval nem egy nagy hókuszpókusz, nem kell hegeszteni a rendszert, hogy ez a trükk működjön..ez biztató. Az APU-val ugye nincsenek olyan driver bugok, hogy régebbi játékok nem futnak, ugye? (A régebbi játékoknak talán elég is az APU GPU ereje.)
Még két-három kérdés: ha a rendszervinyót vásárláskor SSD-re cserélem, a garancia nem veszik el, ugye? (Csere alatt a szakszerű szét és összeszerelést értem.) Esetleg ezen AMD chipset-ről lehet tudni, hogy van-e valami SSD inkompatibilitási gondja?
Létezik, hogy nem kapható legális forrásból magyar billentyűs op.rendszer nélküli változata? (Win7 árából kijönne az SSD java része..)Köszi a gyors választ!
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest