- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
LaptopSystem #37390 üzenetére
Hát nem az, valóban, külföldi fórumokon is csalódottak voltak miatta páran.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
LaptopSystem #37387 üzenetére
Szia, én úgy tudom, hogy ebben a típusban nem érdemes mSATA-val foglalkozni, mert írták tapasztalatból, hogy egyszerűen nem kezeli a bios. Viszont, az újabb bios-ok javításaiban, hogy mik is azok, azokban nem szerepel az mSATA támogatás. Sajnos én is akartam, de lemondtam ezért róla. Ezt elég érdekesen csinálta meg a gyártó... Szerintem marad a 2,5-es szokásos.
-
turbulencia8
őstag
válasz
LaptopSystem #30931 üzenetére
Szia!
Neked vannak HP 2530p alkatrészeid? Elkezdett néha vibrálni a képernyőm, több drivert kipróbáltam nem szűnt meg a dolog, ez alaplap csere lesz mindenképp? Vagy kezdjem a szalagkábellel? Üdv! -
válasz
LaptopSystem #30926 üzenetére
Csak e-bay-en
Amúgy filléres holmi 2k alatt vanaz ára)
-
fps8
senior tag
válasz
LaptopSystem #30926 üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem akármelyik laptopba való bt. modult ,megveheted hozzá ami belefér a számára kialakított helyre. A windows, vagy bármi más amit használsz ugyan úgy tudja telepíteni.
-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem #27426 üzenetére
A HP oldala szerint un2430 vagy hs2340.
MOD
ABal
Előtelepített win van rajta? Azt általában teleszórják minden vacakkal. Én először benéznék az eszközkezelőbe hogy minden driver rendesen fel van-e téve, aztán csinálnék egy tiszta win installt. -
zsolthee
senior tag
válasz
LaptopSystem #27192 üzenetére
Belinkeltem az én esetemet, de ha nem új a gép akkor másról van szó.
Ha a másik akksit sem tölti akkor valószínűleg alaplap probléma lesz. Garancia van még rá? -
Dhampir
félisten
válasz
LaptopSystem #27194 üzenetére
Jó kérdés, esetleg egy régebbivel próbáltad?
-
Dhampir
félisten
válasz
LaptopSystem #27192 üzenetére
Bios update, hátha amiatt nem ismeri fel.
-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem #27188 üzenetére
Másik akksival próbáltad?
-
Dhampir
félisten
válasz
BIOS probléma?
-
zsolthee
senior tag
válasz
A gép véletlenül nem új?
Csak azért kérdezem, mert kicsit korábban én is írtam egy hasonló problémáról, bár a megoldás részemről egyszerűbb volt. Persze, miután rájöttem.
Ha ezelőtt jól működött, akkor pedig rossz lesz az akksi. Az op.rendszer nem panaszkodik a bejövő tápfeszültség miatt? -
spyduck
nagyúr
válasz
LaptopSystem #22945 üzenetére
Attól függ, 6930p-mnek 90%-os az akksija és 2009 évi a gyártás.
-
raper
senior tag
válasz
LaptopSystem #22939 üzenetére
Minden bizonnyal egy vagy több kis cella ment/mehetett tönkre az akksiban, ha nem tölt tovább és az akksi rendelkezésre állás ideje is lecsökkent mondjuk a harmadára mint korábban. Ha ez megmarad, akkor meg a benne lévő elektronikai panel hibásodhatott meg.
Ha 1 éven belüli az akksi mindenképp cseréltesd ki a HP-nál. Ha öregebb..... csere, felújítás. -
raper
senior tag
válasz
LaptopSystem #22937 üzenetére
Azt írja ki, hogy nem tölt, vagy azt, hogy már feltöltődött?
-
spyduck
nagyúr
válasz
LaptopSystem #22780 üzenetére
Azt hittem, h ezt már kizártad
-
spyduck
nagyúr
válasz
LaptopSystem #22778 üzenetére
Hát nem kéne neki ilyet csinàlni... Gyankós a laphiba
-
Adhie
csendes tag
válasz
LaptopSystem #21644 üzenetére
Hibernálja magát? vagy teljesen leáll? Mert a windows ban be lehet állítani, hogy ha akksi van benne akkor bizonyos idő után hibernálja magát, vagy tegye magát sleep üzemmódba, ha nem használod.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
LaptopSystem #21573 üzenetére
-
válasz
LaptopSystem #19757 üzenetére
Játszottam és adtam is el belőle jópárat régebben. Erős gép, de játék közben nagyon-nagyon melegszik, süti a kezed a touchpad és a billentyűzet körüli részen. Ha megveszed, a külső egér és billentyű mindenképpen ajánlott.
Egyébként a melegedés nem az Envy sorozat jellemzője. A 15-ös és 17-esek baromira melegek, de a 13-as és 14-es Envy-kkel nincs ilyen baj, mondjuk a teljesítményük sem extrém, mint a két forrófejű modellnek
-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem #19756 üzenetére
Ez a teszt kell most neked.
Pumukli23-nak igaza van, a gép processzora már üresjáratban is 60 fokos...
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19756 üzenetére
az envy sorozatrol jot meg nem nagyon olvastam, erre a celra nezd meg szerintem a dell xps sorozatot.
-
pumukli23
senior tag
válasz
LaptopSystem #19757 üzenetére
Úgy tudom az Envyk elég forrófejűek.
-
válasz
LaptopSystem #19722 üzenetére
Hmmm... tőlem vette anno? Gondolom igen, ha az én hirdetésem szövegét küldte el neked.
-
válasz
LaptopSystem #19717 üzenetére
Ez az én egyik régi hirdetésem szövege betűről-betűre. Venni vagy eladni akarod?
-
fkenny
senior tag
válasz
LaptopSystem #19146 üzenetére
Nvidia: Teljesítmény driver fasza, de sok megdegli még ma is.
ATI: Teljesítmény fasza, driver az van mikor hagy némi kívánni valót maga után főleg linuxon, de a HW bírja -
válasz
LaptopSystem #19142 üzenetére
Még annyit kérdeznék hogy szerintetek az Nvidia vagy az Ati kártyák a jobbak?
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #19116 üzenetére
Apróknál láttad?
Gyanítom a vga ddr2, legalábbis mert nincs odaírva milyen, akkor meg igen kevéske játékra. Újan 150k-s alatti laptopokban jóval erősebb vga-t találhatsz.
-
válasz
LaptopSystem #19116 üzenetére
Ez a régebbi dv6 széria, szerintem és több száz vevő szerint is jó gép. Van, aki még mindig ezt a szériát veszi, mert jobban tetszik neki, mint az újak (ezért van nekem is még a kínálatomban).
A HD4650 szépen hasít, a P8700 pedig egy nagyon jól sikerült CPU. Halk, hűvös tőle a gép (a VGA miatt lesz csak hangosabb, ha meghajtod), és a teljesítménye is kiváló. Tehát alkalmas játékra.
Ha árat is írnál, mennyiért adják, könnyebb lenne megmondani, jó vétel-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest