- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11889 üzenetére
Úgy is telepítettem fel mindent korábban, csupán írták itt többen a SoftPaq-t, gondoltam megnézem, talált is rögtön pár apróságot ami eddig nem volt feltelepítve, csakhát ez lett belőle.
A 3650-esből úgy tudom nincs integrált megoldás. Nekem jól ment eddig a normál Catalyst is, de valamit frissített a SoftPaq ami ezt a hibát előidézte. Hogy mit azt még mindig nem tudom, szerencsére a rendszer vissza(nem)állítása megoldotta, így Win reinstall megúszva. -
kacsyx
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11885 üzenetére
Amit leszedtem a HP oldaláról abban van elvileg CCC is, de külön még nem próbáltam. Ha linket tudnál adni megköszönném (ha jó mindegyik minden féle karihoz akkor nem kell, megtalálom).
Amúgy most radíroztam le minden ATI motyót, majd fel a régit (ami tökéletes volt eddig), de ugyanez van. Tuti valamit jól befrissített a SoftPaq...
3650
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11882 üzenetére
tudtam, hogy láttam már valakinél, így az is meg van, hogy kinél.
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11880 üzenetére
mondhatni feature és nem bug.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11845 üzenetére
A crystal nálam buhera nélkül is gond nélkül ment/megy x64-en, rm nem. Only intel a cpugenuine? A rasszistafajtájátneki'
szerk: Amúgy nekem sincs ilyen számlám, de ph-s tag ajánlota aki megvette, biztos elintézni ha úgy adódna, számomra így értelmetlen.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11841 üzenetére
Alapból x64-en nem indul az rm, lehet az volt a problem. Van rá 3 módszer is hogy menjen, meg bármi aminek nincs digitális aláírása.
30$ a cpugenuine, sztem azért nem vészes. Olyan prociknál lehet ez jó amiknek az idle feszük kicsi, mint a T5250-em, 6x166@0.95V, ennyi feszen vígan megy 9x166-on is. T4200-nél meg 6x200@1.1- 10x200@1.15V. De rmclock is teljesen jó cucc ha kezeli a procit, azért egy T4200 nem olyan régi cpu. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11832 üzenetére
Az enyémet támogatja, 45nm-es t4200. De ajánlottak egy pofásabbat, CPUgenie a neve. Ez már újabb eresztés, viszont nálam egyik se tud alap VID alá menni.
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk #11837 üzenetére
pont ezt magyaráztam neki MSN-en is.
Idióta böszme, ami pont szinte semmire nem jó.
Hordozni nagy, asztalinak meg túl drága és nem bővíthető akárhogy.
TV-nek meg végképp drága! -
adam526
tag
válasz
VaniliásRönk #11830 üzenetére
új gépekkel is jól müködik. nekem win7 64bittel is megy
-
laci.k
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11805 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
mobbo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #11815 üzenetére
koszi
-
outsiders
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11788 üzenetére
Hát, igazából olyan COD6 szintű gépigényű játékokkal szeretnék szórakozni(nem kell nagy részleteséggel), de ahhoz az integrált vajmi kevés lenne
mint fentebb írtam, az aksiidő nem igazán szempont, inkább amolyan mindenes gépet keresek filmnézésre, netezni és ha rám jön játszani, sokat hordozva nincs a mostani sem. A mostani notim is integrált kártyás, egyedül a jobb játékteljesítményt hiányolom belőle. Ha az a fujitsu nem lenne olyan csúnya.... Kár, hogy Magyarországon nem forgalmazzák a lenovo Y sorozatot, akkor nem sokat tökölnék a választással, az pont megfelelne
-
outsiders
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11784 üzenetére
az aksis idő nem nagy szempont nekem, másfél- két órás filmet kell csak kibírnia max. A Pavilionokban egyedül az irdatlan melegedés az, ami elriaszt engem: Azért kérdeztem, hogy ez vajon mennyire fűtőtest. Igazából egy Fujitsu pi3560 mindenben agyonveri, de nekem szvsz ocsmány egy gép, ugyanúgy mint a többi Amilo
160-170 ezer környékén nem nagyon találok notit amiben dedikált VGA van és jó minőségű/ szervizű, az a baj sajnos
-
Ipse89
tag
válasz
VaniliásRönk #11769 üzenetére
Értem, köszi a felvilágosítást
Úgy hallottam, hogy van olyan program, amivel lehet szabályozni, hogy a proci mennyi feszt kapjon, ha nincs terhelve, illetve, ha 100%-os az igénybevétel. Ha tényleg létezik, akkor van olyan változat, ami kompatibilis régebbi ( nc4000 széria) gépekhez? Vagy ami passzol bármilyen platform alá? Örülnék, ha megtalálnám, mert az akksim elég gyenge, és jólenne ha akkuról 40-50 perc helyett, tovább tudnám használni. ( worl-dözéshez + filmnézéshez )
Ja és ha véletlen túl alacsony feszt. állítanék be, nem lenne káros hatással a gépre? -
Ipse89
tag
válasz
VaniliásRönk #11757 üzenetére
Jogos, ezt már írtam egyszer, bocsi
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11746 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11685 üzenetére
Szuper, ez is kilőve. A Probook széria tetszik nagyon külsőre, kénytelen leszek néhány kompromisszumot kötni. A 320sh is kilőve, megtaláltam a garkiterjesztést, netto 40k 3 évre
Ez megfelel azoknak amit tudnia kell, meg biztos nem eszik sokat, 3 év garis upgrade netto 23k, hp oldalán meg bruttó 37k-nak írja, érdekesHa jól látom számla nem kell upgradehez, csak PN/SN szám.
Cpu-t szervizben cseréltethetek-e? Apróban egész jó áron lehet venni néha mobil procit.szerk: Még xp-hez is vannak driverek
Már a weboldalon is óriási a különbség a kommersz gyártókhoz képest, nagyítóval se találtam meg adott modeltt, nem hogy drivert. HP-t veszek az biztos. A Probook meg úgy látom félúton van az üzleti és otthoni felhasználás között, mindenesetre előbbibe sorolják be inkább, olyan rossz nem lehet /remélem/.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11682 üzenetére
Ez volt az egyik néztem, websopban led-es nek írja, a notebook store-on is, hp oldalán nem írja
meg ehhez nem találtam olyan csomagot amiben szerepelne garkiterjesztéshez.
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11676 üzenetére
azt nem tudom, hogy érvényes-e külföldön. én úgy tudom, hogy csak az onsite (helyszíni) garancia országfüggő.
amit neked ajánlottak, az valószínűleg a helyszíni garancia mobil változata lehet. beviszed a szervizbe, ha pár óra alatt nem tudják megjavítani, akkor kapsz egy újat.
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11669 üzenetére
ha a 6735b-dre akarod kiterjeszteni, akkor pl erre van szükséged. 12,5k 2 évre...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11668 üzenetére
Nagy nehezen sikerült kinyomozni, de a gép árának feléért nem biznisz garit vásárolni, jobban járok ha eladom alkatrésznek vagy egyszerűen kihajítom.
Szóval a kérdés tárgytalan.
-
CsabaTompa
tag
válasz
VaniliásRönk #10710 üzenetére
Felraktam a legújabb drivert, de akkor is csinálja. Az az érdekes, hogy amint bekapcsolom a gépet már 55 C-os a CPU. Ezért kezd el mindjárt menni a ventilátor.
A terheltsége szinte semmi. Sehol semmi nem fogja le.
Csak egyszerűen melegszik. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10710 üzenetére
Most látom a feladatkezelőt már nézted, sorry.
-
CsabaTompa
tag
válasz
VaniliásRönk #10707 üzenetére
Szia
Azért mert azt mondták, hogy lehet az okozza a ventilátor pörgését. Meg ha egyszerre sokmindent megnyitok akkor egy kicsit lelassul a gép.
Gondolom azért a core duo csak jobb lenne.
De igazából a ventilátor zavar. -
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #10658 üzenetére
de lesz!
HP Probook 6440b
HP Probook 6445b
+
HP Probook 5310m -
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #10656 üzenetére
16:9-es
, de legalább matt kijelzővel szerelik.
viszont:
Upcoming Elitebook models
* HP EliteBook 8740w Mobile Workstation
* HP EliteBook 8440p
* HP EliteBook 8440w Mobile Workstation
* HP EliteBook 8540p
* HP EliteBook 8540w Mobile Workstationlesz egy 8440p, ami elvileg a 6930p-t váltja és lesz belőle w is.
-
-v-
addikt
válasz
VaniliásRönk #10647 üzenetére
Értem, köszi.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10624 üzenetére
na igen. Az univerzelis laptop toltoben az a jo hogy sok fejet lehet ra rakni. Az a rossz hogy sok felyet lehet rá fordítva rakni ha nem "majombiztos" kellőképpen.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10622 üzenetére
ja persze azert irtam a jackre hogy ! kb ! szemelelteteskepp.
Nah itt egy kep jobb also sarok a lenyeg.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10620 üzenetére
na ezt most mire ertetted?
-
kisninja
őstag
válasz
VaniliásRönk #10597 üzenetére
köszi az infót de sehonnan nem érem el ezt a progit a linkelt weboldal bezárt nekem ezt írja.
Nehezen egy másik weboldalon megtaláltam. -
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10578 üzenetére
Persze de midig van kiuut
Gnome mar nekem is szallt el debian alatt
CLI bol ujrahuztam
-
Ipse89
tag
válasz
VaniliásRönk #10572 üzenetére
Linux is tud fagyni?
Pedig sokan istenítik... Mondjuk fagyott pingvint nem láttam még
-
Mania
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10570 üzenetére
Nekem muszályból megérte....
A Vistával 1 hónapig bírtam...ennyi elég is volt belőle
Win7 RC random fagy
Ubuntu fagy (8.04,9.04,9.10)Igy előbányásztam az XP-t, és mivel egyenlőre nincs keret a Win7-re egy darabig marad.
-
Mania
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10562 üzenetére
Kb. 1 órámba telt összevadászni a Google és a hardverazonosítók segítségével.
-
válasz
VaniliásRönk #10562 üzenetére
Ja, hogy Vista only gépre akarsz XP-t tuszakolni...
-
Mihail88
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10549 üzenetére
Nahh , bocsi euzt tenyleg nem mondtam , most hoztam el a gepet a notebookstore bol , ugyhogy megvan raa a 2 ev teljes gari , csak azt nem tudom ez a szarviz mennyi idoo lenne meg hogy mennyit arthatnak vele a gepnek egy ilyen kijelzoo cserevel, mert mar jartam ugy hogy tobb bajom lett vele miutan megjarta a szervizt , ez egy ket hetes 100 ropis mobil volt, szoval eleg rosszak a szerviztapasztalataim, igy mit valaszoltok ? elore is thx!
-
válasz
VaniliásRönk #10549 üzenetére
De ott a HP software update, ami minden szükséges progit/driver-t feltesz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10546 üzenetére
Azt nem mondta hogy van rajta garancia, meg hogy honnan hozta el
garanciába biztosan kicserélik ha van rajta és vadi új!
-
Kácsa
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10423 üzenetére
Sajnos csak nem működik a billentyűzet ,s gombra ső -t ir be ,ő gombra dettó .x gombra x meg az enter gomb .
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10446 üzenetére
Kipróbáltam az XP kompatibilitási módot és bevált, így nem kell szenvedni a leírtakkal
Azért köszönöm
Most már F.17-es a bios. -
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10444 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, pontosan, h is kell?
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10441 üzenetére
Én amúgy arra lennék kíváncsi, h miért nem enged F15-ről F17-re bios-t frissíteni a Win7. Xp alatt bezzeg megy de emiatt nem fogom újrarakni a rendszert.
-
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk #10432 üzenetére
Igen,ő jobban megszívta mint én-én januárban vettem...
-
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk #10421 üzenetére
Mivel ez nem magyar oldal (korrekt
) nem szívta/szívja meg senki,hiszen ez a fontos megjegyzés is le van írva:
"
Shopping Cart Model Name: dv5-1140eh
Operating System Edition: Windows 7 Home Premium 32 bit
€ 34,90Total: € 34,90 includes 19% VAT € 5,57IMPORTANT:
Please note that your credit card will be billed when your order is shipped. Exchange rates may vary until then.
"
Tehát csak akkor terhelik meg a számládat a kb 9 ezer forinttal,amikor elküldik a rendelést.
Ez így korrekt.
Addíg csak valószínűleg egy próba (pár száz forint szokott lenni) utalást terhelnek a dombornyomott kártyára,amivel leellenőrzik nem kamu-e mint máshol is szokás..Nekem az elektron NEM dombornyomott kártyámat visszadobta hogy nem fogadja el.
Így csak classik kártyával fusson neki (az enyém VISA) aki vesz innen.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10423 üzenetére
Vagy három órát egy olajradiátor tetején,két magas pohárral alátámasztva.
Köszi .
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10412 üzenetére
Nézted már everesttel, h mi az eszköz azonosítója és úgy keresni hozzá drivert?
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10375 üzenetére
Használd a 8530w win7-hez való quick launch buttons driverét.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10386 üzenetére
dell inspirion szeriabol a szinesek? (1525 asszem) adnak ra atlag 4 ev garit es meg rozsaszin is van. neki boven jo.
marmint nőnek.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VaniliásRönk #10393 üzenetére
nah! most 2 különböző dolgot mondtok nekem
vagy csak nekem nehéz ezt felfogni? -
Mania
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10390 üzenetére
-
jorden06
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10347 üzenetére
Élni mindenféleképpen élnek ezek a termékek, csak máskor is volt már pl. hogy egy bizonoys típust nem forgalmaztak tovább asis-ként (pl 8510 széria). De ezek ugye le is jártak aztán, ezért is csodálkoztam miért írják NBS-on, hogy archív már most a 8530P/W. De akkor biztos csak készlethiány
-
ace05
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10285 üzenetére
nem kikapcsolva nyomta belle, nem tudom hogy ez műxik e de ki kapcsolt állapotban sűrített levegőt nyomtam bele de rendesen mindkét oldalról aztán vártam egy picit bekapcsoltam azttán valami fehér szerű szarság jöt ki belőle de mind1 mert most már hallom a hűtőt amikor bekapcsol a gép mert akkor mindig hangosan szokott szólni! Szerintetek tönkre baxta a hülye öcsém?
A másik amit kérdetni akartam a nx7400 nem dual procis változatában van bluetooth mert a helyét látom csak kis is csavaroztam de semmi nincs ott!
-
bocsika
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10256 üzenetére
Hát ez nem biztos hogy minden esetben jó.
Pl.: A dv6-ban a hangkarinak beépített szoftveres SRS kiegészítője van. Valami IDT audiovezérlőbe beépítve. Ezt az IDT-t a kedves vista is frissíteni tudja. De ha frissíted akkor lehet hogy újabb lesz mint a jelenlegi de nem lesz benne SRS támogatás. (ez tapasztat mert egyszer be....tam)
Ami sokszor változtathatnak.
A tapipad szoftverjét azt simám lehet frissítgetni szerintem. A videókari drivere is sokszor változik de abban nem vagyok biztos hogy jobb-e az eredeti gyári driver mint hp-s.
Amúgy nincs valami program ami leellenőrizné hogy a telepített driver-ek a legfrissebbek-e amik elérhetők a gyári honlapról.
Húgomnak Lenovoja van. Letiltottuk az XP hogy frissítsen, de van rajta valami gyári program ami mindig figyeli hogy vannak e frissítések meg üzeneteket küld stb. És az volt olyan szíves és feltette az XP-s frissítéseket is. -
n_stolz
tag
válasz
VaniliásRönk #10228 üzenetére
Köszi, néztem a webáruházukat, sajna nincs hűtőjük ehhez a típushoz.
Szedtem már szét, nem azzal van a probléma, csak gondoltam kívülről is megállapítható...Szerk: Rekid, bekapcsoltam próba erejéig, a proc megy(még).
Meg tudjátok mondani, hogy milyen típusú ventilátor van benne?
-
Aslan
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10222 üzenetére
Ezek remek ajánlatok voltak, de olyan érdekelne most hirtelen, hogy ezt a jelenlegi problémát megoldjam... persze ha létezik rá megoldás! (Mindenféle mobile HDD-t mellőzzünk most!)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10220 üzenetére
Vagy vehet egy kompaktot ami elegánsabb talán, a Western Digital Mypassport, vagy a Samsung nak van az a mini hdd-je
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10215 üzenetére
szóval csak a kíváncsiságom hajt, hogy szedjem szét.
Én is ezzel kezdtem, mikor megkaptam
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10212 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10210 üzenetére
Én már szedtem ki, de úgy rémlik, marha nehezen jött szét. Az ODD nálam ki volt szedve előtte, de nem hiszem, hogy annak lenne köze hozzá.
-
Ipse89
tag
válasz
VaniliásRönk #10089 üzenetére
Igazad van, összekevertem a szezont, a fazonnal,
pedig fizikából érettségiztem
-
Ipse89
tag
válasz
VaniliásRönk #10080 üzenetére
Ha játszok, akkor kb 5-7 fokkal több mint netezés közben. Hozzáteszem, ilyenkor legalább fut 4-5 Google Crome ablak, MSN Total Commander, Winamp, Everest. Ilyenkorn 25-30 %-on szokott menni a proci, szoktam is nézni, hogy mikor melyik progi mennyit "eszik". Spec. most 58 fok, és a hangja is egész tűrhető.
#10082) VaniliásRönk : A gépet kb. 3 hete vettem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10080 üzenetére
Jah, okés, én csak azt hittem hogy nem ilyen hangos alapból, biztos a nagy "teljesítmény" miatt kellett az ilyen hangos ventilátor
Mintha egy atomerőmű lenne!
-
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk #10075 üzenetére
Én a sorozatra gondoltam,de jól kivágtad magad
-
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk #10060 üzenetére
-
hajospeti
tag
válasz
VaniliásRönk #10034 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy ha hozzányúlok a géphez csavarhúzóval akkor szevasz van...
Az megvolt eddig is, hogy ha papíros valaki nyúl bele akkor sebajj. -
hajospeti
tag
válasz
VaniliásRönk #10032 üzenetére
De garis?!
Vagy attól még nem veszik el? -
magua.
tag
válasz
VaniliásRönk #10026 üzenetére
Igen, az meglehet. Mivel jómagam használok Ubuntut is ezért nem szoktam driverproblémára gondolni. Mindenesetre a fentebb említett két tesztprogram futtatása nem árthat,de megtalálhatja a hibát. Ha nem, jöhet a Live cd.
-
hajospeti
tag
válasz
VaniliásRönk #10023 üzenetére
Lehet elolvastad, a gép sajnos már szinte el sem indul. Tehát felvillanik és elalszik... Pedig kipróbálnám amit mondtál!
Köszi a segítséget mindegyikőtöknek! -
Bencus88
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10018 üzenetére
Oké ez úgy se vállt be, mivel feltettem újraindult és nem akart beindulni a gép:S Kikapcsoltam erre kiírta javítsam mire belépett a vista törölte.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10016 üzenetére
Vista ajánlásával teszem épp a pandát és csinált egy elemzést amiben úgy nézem a rendszer sérült:S link
-
tommyone
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9948 üzenetére
Köszönöm a linkeket,feltelepitettem elöször a drivert aztán a moddert,el is végezte a szükséges modositásokat de nem müködik rendesen.Kiprobáltam forditva is de ugy sem.Szerinted a MSXML 6.0 ot is kellene telepitenem?mivel azt csak vistához irják az oldalon.
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9958 üzenetére
Egyébként nekem Vista alatt is azt írja, hogy nem támogatott a merevlemez...
Próbáld meg a 9947 szerint, elvileg az vista driver, ha jól emlékszem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9961 üzenetére
Értem! Én nem is tudtam hogy van ilyen, tehát jó hogy így kiokosítottál
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9958 üzenetére
De hogy érted? Leesés is megtörténhet egy pillanat alatt, azt hogy reagálja le ilyen gyorsan?
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9954 üzenetére
Attól függ, milyen érzékeny az a cucc benne, de erről se teszt se infó nincs.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9952 üzenetére
Sehol nem jelez időt sajnos, ezt akarom kiküszöbölni!
Khelben: én nem hiszem hogy fizikai behatások ellen véd ez a program
-
tommyone
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9915 üzenetére
mobility(nc8000)szinte az összes drivert és katalyst kiprobáltam,de nem akar normálisan müködni.a modder meik változata lehet jo?esetleg valakinek tapasztalat ien gépen win 7?
-
doddencs
senior tag
válasz
VaniliásRönk #9942 üzenetére
vistán boldogultam vele..
-
válasz
VaniliásRönk #9936 üzenetére
Nekem RC 7229 van fent, utólag magyarítva. Az asztali gépen 7100 volt, semmi baja nem volt. RTM-mel sem tapasztaltam ezt az ugrást, csak ezzel a 7226-tal. De sajna csak ez jogtiszta jelenleg...
Most gondolkodom, hogy az RTM-et is fel lehetne tenni, és ha megjön a hivatalos kiadás, upgade-elni a vistáról valahogy. Bár lehet ,hogy ez hülyeség...
-
jorden06
senior tag
válasz
VaniliásRönk #9923 üzenetére
Bizonyos PCI soros port és PCI egyszerű kommunikációs vezérlőnél jelöl hibát mind a Win7 eszközkezelő, mind az Everest. Ezekkel most mit tudok kezdeni, azt sem tudom ki fia, mi fán terem a supportja
-
Khelben
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9899 üzenetére
Nekem teljesen jól működik, ha a fél ujjamat lehúzom rajta, már felismeri és lép is be. Asszem használni fogom, gyorsabb, mint beírni a jelszót.
-
D.Orion
veterán
válasz
VaniliásRönk #8652 üzenetére
Thx, nyaralás közben rájöttem. XP van a gépen és csak az energia gazdálkodási séma lett elállítva. Visszaraktam maximális telepre és már jó is lett.
-
válasz
VaniliásRönk #8675 üzenetére
Nah megnéztem a BIOS-t de nem találtam olyan opciót ahol ki lehetne kapcsolni.
Ha valaki rájött szóljon nyugodtan! -
válasz
VaniliásRönk #8544 üzenetére
Teljesen egyetértünk. Ez a recovery mizéria már kezd fárasztó lenni. Régebbi időkben adtak egy xp installt, meg egy driver lemezt, és kész.
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk #8544 üzenetére
Ezzel a meglátással nem vagy egyedül...
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk #8402 üzenetére
Az auto konfig gombra gondolsz?
Mert az alap, hogy azt megnézem. -
Csabee.
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8332 üzenetére
okés akkor felmegy, én a Simában biztos voltam, azért mondtam azt...
és úgy tudom hogy 3 vagy 5 aktiválás után bármivel telepíted telefonon kell.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
VaniliásRönk #8328 üzenetére
eredetim nincsen sajna, csak valami torrentezett...
lényeg, hogy kerítsek egy jól működő vista telepítő lemezt és a noti hátlapján lévő kulcsot adjam meg neki?kicsit off, de ha kerítek telepítőt, akkor feltehetem ezzel a kulccsal az asztali gépemre is? vagy a kettőre együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged