- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Ha már RAM-oknál járunk. 8460p-be rakott már valaki 1600Mhz-es ramot? Ha igen, akkor ment is vele? Mert elvileg a 2520-as I5 csak 1333Mhz-eseket kezel.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz csokifuji #43296 üzenetére
"A kérdésem az lenne-e, mert még nem volt laptopom - és eddig csak a Lenovokról hallottam hogy milyen jók - hogy jó márka-e a HP laptopban?"
Aki azt mondta neked,hogy a Lenovok jók,az neked nem a barátod.A régi IBM-Lenovok, régebbi Lenovok (még az IBM örökséggel) talán jók voltak,de az újak már nem annyira.A HP szerintem jó laptopban, bár a teljes képhez hozzátartozik,hogy mindig egy adott modellt kell nézni, nem márkát vagy gyártót.
Nézz át a "Milyen notebookot vegyek?" topikba, ott a profik majd megmondják,hogy ennél mi lett elspórolva, vállalható vagy sem.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
csokifuji
csendes tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy szeretnék venni egy új HP laptopot (pontos név szerint: HP 15-AC141NH V4M18EA White FD), Intel i3-5005u, 8 GB RAM, AMD videókártya, FullHD kijelző, 128GB SSD.
A kérdésem az lenne-e, mert még nem volt laptopom - és eddig csak a Lenovokról hallottam hogy milyen jók - hogy jó márka-e a HP laptopban?
Úgy értem, hogy megbízható-e, nem melegszik-e, vagy nincs-e vmi hibájaA válaszokat előre is köszönöm.
-
-
b1sti
senior tag
Én szívesen megfogadnám a segítő tanácsokat, de 10-ből 8 boltban nem lehet kapni samsung ramot. A másik kettőben pedig nincs készleten és nem is tudni mikor lesz. Az aprón pedig a legfiatalabb ram is 2 éves, mindenféle papír nélkül 3-5k ft-al olcsóbban. Így szívesebben vennék inkább újat. A Samsungon és a Kingstonon kívül más márka tényleg nem jöhet szóba?
- Corsair
- Crucial
- CSX
- G.Skill
- GEiL
- Hynix
- Kingmax
- Micron
- Patriot
???[ Szerkesztve ]
-
-
Dhampir
félisten
válasz Lacielvtárs #43286 üzenetére
Nálam a ProBook 6570b-ben a Kingston másfél éve hibátlan, 650 G1-ben egy másik Kingston szintén hibátlan volt.
-
b1sti
senior tag
Akkor a Probook-nak a Samsung a legjobb? csak mert jó pár boltot megnéztem neten tegnap óta és szinte sehol nem lehet kapni. Élettartam garisok? Samsungon és más ramon kívül egyéb márka?
-
válasz SeniorTilla #43287 üzenetére
hát akkor te szerencsésebb voltál
mondjuk én csak ezzel az egy laptoppal próbáltam, amit azóta már el is adtam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Lacielvtárs #43286 üzenetére
Igen, nálam is hasonló volt a helyzet. Probookok kingston ramokkal elindultak ugyan, de bootolásnál mindig hibaüzenetet adott, hogy nem megfelelő a ram.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
válasz SeniorTilla #43284 üzenetére
+1 a samu ramoknak...
nálam konkrétan a kingston rammal nem volt hajlandó elindulni
pedig megfelelő volt, új volt, ddr3l volt, és a 1,35 V-os volt...
másik laptopban működött, de az én 250 g3-as hpo-al nem volt hajlandó elindulni, cserélve lett[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
b1sti
senior tag
válasz SeniorTilla #43284 üzenetére
Az időzítés számít? Esetleg alternatíva? Eddig 3 boltból 2 helyen nem kapni! Csak azért kérdezem!
Dhampir Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy HP 650-es notiba milyen ram-ot tegyek? 1600-as, amit max kezel, az tuti. Nem tudom, hogy az időzítés számít-e?! 64 bites rendszert szeretnék telepíteni majd a gépre. 8GB RAM-ot szeretnék. Egy 3210M lesz még benne.
Előre is köszi a segítséget!szerk.: szeretnék alá venni hűtőpadot is. Abban is kérhetek segítséget?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Lacielvtárs #43280 üzenetére
én is
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
istvans
csendes tag
Sziasztok,
Hp 8460p laptopot win10-l használ valaki, esetleg tapasztalatok.Köszi
István -
Shanyy
csendes tag
válasz indigo #43268 üzenetére
Nem igazán értem. Nekem is valami noname optibay-em van, de a 650 G1-em nem hajlandó boot-olni a primary SSD-ről (sem leállni), ha optibay-ben secondary HDD-t teszek bele. Ha felcserélem őket, akkor a BIOS-ig sem jut el. Ha csak a HDD van benne, akkor felismeri, meg minden, szóval biztos, hogy az optibay-jel van a baj.
Mi különbség lehet amúgy két optibay közt?
Van a közízlés, és van, akinek van ízlése.
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz indigo #43268 üzenetére
Hasonló jókat neked is!Tehát van ilyen is,olyan is.Ma is fény derült egy rejtélyre.Köszönöm barátaim!
Tehát a vezérlős cuccnál mindkét vezérlő (laptop+caddy) számít és a butábbik adja a korlátokat,míg a másik esetben (drót-drót) a laptop vezérlője.
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz SeniorTilla #43264 üzenetére
Azt most lehet,hogy benéztem.A kapcsolós caddy-k miatt gondoltam,hogy lehet valami elektronika benne, de most utánanéztem és csak a 3. érintkezőt kapcsolja ki-be. Pedig itt is szoktak keresgélni bevált típusokat,amik nem pörgetik folyamatosan a vinyót vagy nem dobálja el a caddyt a gép.
(nyilván a különböző interface-k közötti sztoriknál van elektronika (pl.:ide-sata) )
Ha valakinek van egy szem előtt lévő SATA-s caddy-je és 2 perc szabadideje, kérem, hogy szedje szét és ossza meg velünk,mi rejtőzik belül.Cserébe csak az emberiség megbecsülését tudom felajánlani meg persze nagyon szépen megköszönném.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Graphics #43261 üzenetére
Bizonyos CADDY-kben (legyen az optibay vagy csak sima külső HDD-s ) olyan vezérlő van,ami mondjuk 320GB vagy 500GB-nál nagyobb vinyót nem kezel.Erre érdemes odafigyelni vásárláskor, feltéve,ha az eladó ezt azt információt megosztja a hirdetésben.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Van egy Probook 4530S notim.
Vettem egy HyperX 240GB SSD-t.
Optibay-ben van, és halál lassan indul vele a rendszer.
A fő helyre nem tehetem az SSD-t, mert az 1TB-os tárhelyet nem ismeri az optibanWindows logó után van egy jó adagnyi gondolkozás.
[ Szerkesztve ]
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
embe
nagyúr
válasz Khelben #43256 üzenetére
Köszi!
Akkor ha jól értelmezem, ha lenne mellette egy hdd, akkor kvázi mint egy sshd működne? Vagy csak akkor rendszerindítóként, ha más meghajtó nem lenne mellette. Kár.
Gondolom az azóta kiadott új bios sem támogatja ezt.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
embe
nagyúr
Van valakinek tapasztalata, hogy vajon egy Probook 6470b wwan slotjába ha betennék egy msata ssd-t, akkor működne?
Itt ilyesmiről írnak...Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Dhampir
félisten
válasz Viktor77 #43251 üzenetére
Nálam a Windows 10-el magától felrakott illesztőprogram működése során párszor előfordult hibaüzenet, de a gyártó által kiadott driver telepítése után már stabilnak bizonyult, és megvártam, amíg az AMD telepítője felajánlja a további frissítést is, amiben a Crimson is benne volt. A kényesebb illesztőprogramokból inkább a gyári kiadásút installáltam, de a többi Win 10 által felpakoltat meghagytam.
Így régóta stabil (habár nem HP gyártmányú a gép, csak az AMD konfiguráció miatt osztottam meg).
-
Viktor77
titán
válasz Peczek #43248 üzenetére
Pedig nagyon jó. Én a minap tettem fel a Win10-et, és mindenhez rakott fel drivert. Jó, utólag a VGA-hoz tettem fel Crimsont, de ahhoz is rakott fel alapot, és észrevette a DG-t is. Wifihez, kártyaolvasóhoz, touchpadhoz, mindenhez. Nagyon kényelmes.
#43249: Tud.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
hülye kérdés:
egy laptop tud optibay-ről (caddy-ről) bootolni, ha oda rakom az oprendszert egy ssd-re ?
Ja, mert a HP 2530-asnak a vinyója 1,8-as, nos annak a helyére ilyen méretben aranyárban kapnék ssd-t.
-
veterán
válasz #40553216 #43236 üzenetére
Nagyon sok helyen már régóta laptopokat vesznek irodai munkára is, még a legegyszerűbb recepciós kisasszonynak is. Elegánsabb, sokkal kevesebb helyet foglal mint egy PC, és sokkal halkabb is.
-
-
soldi3r
veterán
válasz SeniorTilla #43231 üzenetére
Jatszani nem jatszom, de a VGA-t CAD-ben ugyanugy nyuzzuk. A laptop ott is kompromisszum, legyen az akar 6-800k-s Precision. Az M4800-zal szemben a T3610 sokkal dolgosabb.
Ha neha ki kell vinni a termelesbe, akkor szabad csak notit venni, de bele kell torodni a kisebb teljesitmenybe, rosszabb hutesbe, gyengebb beepitett kijelzobe stb...E30 (oo=[][]=oo)
-
törölt tag
Kb. -
törölt tag
válasz SZIGMA #43227 üzenetére
„bár a legtöbb embernél ugyanúgy saját asztala van,mint egy PC-nek”
Akkor más körben forgunk, mert akiket én ismerek és csak laptopjuk van, azok szinte mindenhol használják, de egy helyen biztos nem: egy dedikált asztalon. Hacsak nem egy amúgy író-, így pc-asztalnak is használt asztalról van szó.„Az ezen kívül eső felhasználás:játék, renderelés, grafika, kódtörés, stb.”
Ahogy válik egyre inkább konzumer avagy szórakoztató eszközzé, úgy ezek a felhasználási területeknek úgy csökken az aránya. Ráadásul nem is a laptopok javára, mert a mobilkütyük miatt lassan a ezek ideje is lejárt.„A PC piac vergődik”
Addig marad fenn, amíg az irodai munkákra ilyen gépeket vesznek. Pedig ezek többségére is messze jobb lenne majdnem minden szempontból egy szerver+vékony kliens kiépítés. Mert pl. itt nálunk a postán a levelek és csomagok felvételéhez, kiadásához használt program egy ránézésre DOS-alapú valami, vagy a grafika maradt csak ilyen, de a gép is látszik, mert nem az asztal alatt van, hanem a beadó üvegablak mögött, így látszik az i5-ös processzor. És ezek már vagy négy éves gépek. -
Graphics
Jómunkásember
válasz SeniorTilla #43234 üzenetére
Közepes, nem forró, de azért meleg.
2 hete szedtem szét, nem hiszem ,hogy ez gyári állapotában ennyire melegedett / 5 éves már lassan 6 is lesz /
Nem extrahalkságra vágyok ,csak fura, hogy a 455-ös Probook meg full néha szinte.
-
veterán
válasz Graphics #43233 üzenetére
Vagy a hőcső szart be, vagy a venti
szerintem is valamelyik ezek közül. Próbáld meg kicserélni az egész hűtőtönköt, így rövidre tudod zárni a hiba forrását.
Amúgy milyen meleg a kifújt levegő?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hát csak pörög mint az állat a Probook 4530S
Nem pörgött ennyire, hangos, meleg is. Szét volt borítva, újra volt kenve.
Vagy a hőcső szart be, vagy a venti... Nincs több ötletem, ki találkozott ilyennel?
Órajel is alacsonyabban van, 2.0GHz-en megy a gép plafon, SSD is van , meg HDD is keretben.
Mégis valamiért nagyon kergeti...
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Jujjjj! Ez nagyon demagóg volt....
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
veterán
válasz #40553216 #43222 üzenetére
Egy jó gamer laptop tökéletesen használható játékra, nekem is ilyen van. A max-hardcore gamerek - ami azért betegség, valljuk be őszintén - persze nem fognak gamer laptopot venni, mert:
1, nincs elég pénzük, és ezért a pénzért a pc többet ad
2, a buszon el lehet cipelni a pc házat is a gamer partykra, nem érdekli őket, hogy kiröhögi mindenki
3, állandóan fejlesztik a gépüket, és odaélveznek egymás GPU-jára, mer az mennyire legújabb legjobb legf*szább és milyen olcsón/drágán vettemNem kell ezeket összehasonlítani, és azt szajkózni, hogy vegyél pécét játékra. Szinte naponta kapok ajánlatokat, hogy nem cserélem-e el a notebookot asztali pc-re. Persze hogy nem, de miért is akarják az emberek a pc-t laptopra cserélni? Na miért? Biztos nem azért, mert a pc jobb....
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz soldi3r #43226 üzenetére
Ha sok fület nyit böngészés közben,akkor hasznát veszi a 64bitnek.Nálam ez oldotta meg a böngésző állandó összeomlását, 32bit alatt egyszerűen elfogyott a memória.(többszáz fül,majd elolvasom címszóval,szóval ez az én hülyeségem ). HP8440p, win8.1, 4GB RAM
[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz #40553216 #43222 üzenetére
Van igazság abban,amit mondasz, egy picit elbeszélünk egymás mellett, mert más szemszögből nézzük a dolgot.A PC piac vergődik, mivel a laptopok elérhetővé váltak mindenki számára.Az emberek azért veszik PC helyett,mert:
- az átlagfelhasználó minden igényét kielégíti (internetböngészés,facebook,office,email,stb...)
- kompakt (bár a legtöbb embernél ugyanúgy saját asztala van,mint egy PC-nek)
- halkabb működés
- kisebb fogyasztás
- az akku szünetmentesként is funkcionál, eggyel kevesebb doboz és kiadás
- szükség esetén hordozható isAz ezen kívül eső felhasználás:játék, renderelés, grafika, kódtörés, stb.. viszont megköveteli az erős hardvert,az pedig a jó hűtést.A nagy házban jobb a szellőzés,elfér a tuning hűtő, nagyobb táp a nagyobb teljesítményhez.Mert a fizikát nem lehet átverni.
Az élettartam kérdése inkább a vásárlók pénztárcája miatt jött képbe,hiszen sokan tákolgatnak még régebbi gépeket,mert a "netezés miatt minek cseréljek?"És itt a +4GB RAM berakásával véget is ér a történet, akár PC,akár laptop.Facebook van, pasziánsz nem szaggat,öröm, boldogság.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
van a családban egy szép állapotú HP 2530P, amibe életet akarok lehelni.
Egy SSD-re gondoltam a HDD helyett, a 4GB ram megvan benne. Op rendszernek mit javasoltok? Én egy 32 bites WIN 7-re gondoltam.
Bár a 32 bit nem látja a teljes 4 GB ramot, de az Intel R Core L9400 1.86 GHz - nek szerintem a 64 bit sok lenne.
Gépelés, e-mailek meg netezésre kellene. (bár ma már a netnek egyre nagyobb a gépigénye, Youtube, flash meg ilyenek miatt).
Érdemes bele rakni egy SSD-t, vagy pénzkidobás, nem lesz belőle gép soha sem?
Én egy HP 6930p-t használok, annak a procija P8700 2,53 GHz, (azért az valamivel erősebb proci) nos az még munkára (Archicad) is elég.
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SZIGMA #43221 üzenetére
Tudom. Nem ez volt a kérdés.
„A laptop egy kompromisszum a hordozhatóság miatt”
Azért ezt nem jelenteném ki. Már vagy 4-5 éve több laptopot adnak el, mint asztali pc-t. És a hordozhatóság csak az egyik szempont. Egy másik, legalább ennyire fontos, hogy egy darab, kis helyen elférő kütyüd van, aminek nem kell egy külön asztal. Egy átlagfelhasználónak bőven elég egy laptop.
Az élettartam nem különösen játszik, mivel a szoftverek „fejlődése”, erőforrás igényének exponenciális növekedése általában úgyis messze a régi hw tönkremenetele előtt megköveteli egy erősebb hw vásárlását. -
SZIGMA
aktív tag
válasz #40553216 #43220 üzenetére
És most nézd meg, hogy milyen asztali konfigot tudsz összepakolni az árából vagy hogy ugyanezt a teljesítményt mennyiért kapod meg egy asztali gépben. A laptop egy kompromisszum a hordozhatóság miatt, viszont a táp és a hűtés teljesítménye sosem fogja elérni egy asztali gépét.(A szűk helyre zsúfolt hardverek hőingadozásából adódó rövidebb élettartamot már nem is említve.)
-
soldi3r
veterán
válasz SeniorTilla #43215 üzenetére
Hat, azert egy komolyabb osszeallitasu renderelesnel felugrik minden orajel a maximumra, ami el tud tartani 1-2 oraig.
E30 (oo=[][]=oo)
-
veterán
válasz Viktor77 #43213 üzenetére
Gondolom azért, mert vannak olyan felhasználók, akiknek kell a dedikált VGA. Mondjuk a gamer teljesítménytől ez elég messze van, és a probookok soha nem is voltak erre kihegyezve. 3D tervezés, modellezés, demózás? Ilyesmi miatt lehet benne ez a VGA. A játék miatt tuti nem És gondolom nem is tesztelik játékkal, pedig a gépet, a szériát magát igen, elég komolyan. A 3D teszt nem a folyamatos 100% terhelésről szólhat...
-
Viktor77
titán
válasz SeniorTilla #43212 üzenetére
Értem, tudom, hogy nem játékra van. De akkor minek raknak bele 8750M-et? Az APU-ban lévő 7640G elég kisebb játékokra.
-
veterán
válasz Viktor77 #43205 üzenetére
A megoldás az usb billenyűzet lesz, az nem lesz meleg. 1500Ft-ért már megszűnnek a gondjaid
A probook nem játékra való, szép példája ez annak, hogy egy gép nem csak a konfigurációról szól, hanem a felépítéséről is. Egy pavilion vagy Envy sokkal jobb erre a célra. (A trollok most kíméljenek, ne vitázzunk azon, hogy ki látott már 2 gépet életében és csakis akkor de überbrutálba csak a züzleti-e gép-e!)
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Most a GPU-Z a GPU tempre (a 7640G-re) 116 fokot ír.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Viktor77 #43207 üzenetére
A ventilátor fordulatszáma rendben van?
Azért gyártanak annyiféle konfigot,mert szélesebb a termékpaletta a különféle igények kielégítésére, illetve mert el lehet adni.Az AMD jobban melegszik,ráadásul a mai hülye divat miatt a gépek egyre vékonyabbak.
A gémer gépekben többnyire két venti van, külön hűtés a VGA-nak.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Viktor77
titán
válasz SZIGMA #43206 üzenetére
Na, de akkor milyen hülye megoldás ez.
Ugye irodai gép. De beletesznek egy 8750M-et, amin gyakorlatilag minden elfut. Ha csak valaki kocajátszik is, akkor is képes kellemetlen mértékben felmelegedni a csuklótámasz. Ha meg valaki a 8750M miatt megveszi (mint én), mert jó játékokhoz, és komolyabban tolja, akkor meg még jobban.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Viktor77 #43205 üzenetére
A meleg levegő felfelé száll (kényszerhűtés nélkül), jelen esetben a csuklótámasz felé.Ez a felület adja le a hőt, kissé kényelmetlen módon a kezednek.Ha ezt a felületet lezárod egy szigetelő lappal,akkor egy ingyen szaunát csinálsz az eszköznek.
Következmény:hamarabb megsül a cucc,de legalább a kezed nem zavarja.
Nem tudom,mi erre a gémerek megoldása.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Viktor77 #43202 üzenetére
Ahogy Seniortilla írta, a hátlapot tedd vissza, a légáramlás csak így tudja elvinni a hőt.
A méret lehet,hogy T09,az én csavarhúzóimról már lekoptak a feliratok
Bár másutt T08-at írnak, elképzelhető, hogy a 2,5mmX6mm-es csavart többféle mérethez gyártják,a szerviz manualban tuti benne van a pontos méret."Gondolkoztam azon is, hogy veszek valami nem hővezető lapot, csak fogalmam sincs hogy keressem, csak hővezető lapokat dob ki a kereső. Valami olyasmi kéne, ami nem veszi át a hőt, vagy kevésbé."
Ezt nem igazán értem,milyen lap?miért ne vezessen el hőt?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Viktor77
titán
válasz SZIGMA #43201 üzenetére
A hőfokok olyan 60-70 körül vannak (APU, VGA). A venti meleget fúj ki. A fentebb már említett 100-110 fok van csak, ami szerintem rossz mérés, már rég kikapcsolna a gép, ha valami ennyi lenne. Neten rákeresve sokaknak ilyen.
A gép meg van emelve, a hátlapot csak le kell pattintani, így az is le van véve.
Jövőhéten lesz időm szétszedni, újrapasztázni, talán nyerek pár fokot.Itt a T9-est írják 2.5mm-nek, nem jól?
Gondolkoztam azon is, hogy veszek valami nem hővezető lapot, csak fogalmam sincs hogy keressem, csak hővezető lapokat dob ki a kereső. Valami olyasmi kéne, ami nem veszi át a hőt, vagy kevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Viktor77 #43198 üzenetére
Szia!
T08 TORX csavarhúzó kell hozzá,ha jól emlékszem.Bites csavarhúzó készletekben szokott lenni ilyen fej és azzal könnyen ki tudod csavarni.Végszükség esetén, hangsúlyozom végszükség esetén egy MEGFELELŐ MÉRETŰ lapos csavarhúzó is megteszi.
A hőfokokról több infó kellene,de a tűzforró nem jó,az biztos.Alapos tisztítás, MX-4 paszta, laptop megemelése és utána kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- Sorozatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest