Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • misx

    senior tag

    válasz szpal17 #35939 üzenetére

    Én is a Edigitalnál vettem a gépet múlt héten, a szériaszám ellenőrzésnél nekem is 2015 tavaszára datálja a végét, de a garanciajegyre ragasztották egy matricát, amin rajta van a gyári szám és a vásárlás időpontja + pecsét.
    Mondjuk az érdekes, hogy számla/gar.jegy dátumát 06.06-ra vették, mivel ugyan akkor adták át a futárnak, de a hosszú hétvége miatt én csak kedden (06.10) kaptam meg a gépet. Erre azért figyelhetnének, mert tudták, hogy keddnél hamarabb úgysem kapom meg. Így már 4 napja élt a gari, mikor kezembe vettem a gépet. De ezt máshol is így csinálják, viszont ha másnapra érkezik, az az 1 nap nem oszt nem szoroz.

    "Utána papírokkal tudod bizonyítani, hogy ez így is történt."
    Off, de nem hagyhatom ki. :D Este néztem az According to Jim-ben azt az epizódot (1. évad), mikor Jim vissza akarta vinni az elromlott DVD lejátszót, de mivel az asszony elhányta a számlát (persze ő szerint Jim cseszte el), nem vették vissza a neki DVD playert. Így vett egy újat. Az új számlával meg nem sikerült gariztatni a rosszat, mert nem egyezett a serial number. :DDD A sógornője egy kis bájolgással a végén visszakunyerálta a pénzt a rossz DVD lejátszó után, a boltos meg fizetett, mint a kisangyal.

Új hozzászólás Aktív témák