Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nekem NC4400 van, tavaly augusztusban vettem, több mint fél milla volt. Ez már nyilván duván business class, ezért elmondom nektek, milyen anyagól van a high-tech notebook HP-nál.
A fedele érezhetően hűvös, valami fém lehet, a gyártó szerint magnézium-aluminium, én hiszek nekik. A vastagságakb 1 mm, ezt onnan lehet tudni, hogy a fedél oldalára rányulik, ezért kinyitva szemböl nézve látszik a vastagsága. Nos, ez kb annyit véd, hogy ha hátulrol megnyomod (nem is tul erösen) a kijelzöt, hát bizony horpad szépen, ne higyje senki, hogy ez valami nagyon kemény anyag! A kijelzön menet közben szépen látszik a szivárványszinü ujjlenyomat a pixeleken, ha megnyomod. A fedlap festve van, maga az anyaga csillogos fém, de a festés matt-szürke. Nehezen kopik, karcolásokra nem érzékeny (de egy kulcsos-karc nyilván lezuzná rola).
Zsanérok: erősek, fém, muanyag boritással. Határozott erő kell a nyitáshoz/csukáshoz, a gép leejtés-szimuláciojánál is éppen hogy csak kinyilik, igy valodi leejtésnél a kicsapodo-fedél szindroma valoszinüleg minimális.
Előlap billentyüzet körül: a fedélen tapasztalható szürkematt festés, kemény müanyag.
Alsó lap: fekete, kőkemény müanyag. A szellözörácsnál ujjal (is) képtelenség, még feszitve is elmozditani a hütörácsokat, rideg, keémny müanyag.
Gombok: pihe-puha érintésüek, nagyon kellemes ütés-hanggal, tényleg nagyon barátságos! A festésük egyátalán nem kopik, felületi fényesedés 8 hónap után is éppen hogy csak tapasztalható, elszineződés nincs.
A gép portalanitás után akár ujnak is eladható volnaPixelhiba zéró (amit el is lehet várni ilyen drága gépnél).
Recsegés, nyikorgás, gyengesés egyátalán nem tapasztalható, horpadás csak erős mechanikai behatásra lenne érezhetö talán, bár én simán rákönyökölök néha teljes testsulyommal a tapipad köré, akku és winchester fölé, olyan, mintha nem is nehezedne rá semmi sem, igy bátran mondhatom, hogy ez a kicsi (szubnotesz) gép az egyik legjobban megválogatott anyagkészletböl van összerakva!
A széria NC-vel kezdödik, valódi business class. Remélem, aki iylet vesz, segitettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest