Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
koboldozat #2576 üzenetére
Már rendeltem tokokat Aliról, de más képen és más élőben. Nem általánosan kérdeztem, hogy tud valaki jó tokot? Olyan tokot szeretnék, mint a gyári, csak kicsit masszívabb kivitelben (sok tok a kijelző szélénél magasabbra megy), ezt képen nem látod és hiába olvasok vissza, azt hogy ki milyen tokot rendelt kb 1000 félét, abból nem tudom melyik felel meg annak, amit leírtam. Pár tokot megjelöltem Alin, de akkor derül ki, hogy milyen, ha megérkezik, kibontom és ráteszem a telefonomra, ezért volt a kérdés, mert nem szeretnék 10-15 db tokot feleslegesen...
Amúgy talán ennél látom, hogy masszív, de a kijelző alá megy az oldalán: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest