Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Két tokot szeretnék ajánlani akit érdekel. Az egyik egy AliExpresses tok:
[kép] [kép] [kép] [kép]Kicsit csúszós ugyan de kb az első olyan dolog amit AliExpressrol rendelek és kb. Élőben jobban néz ki mint a hirdetésben. Masszív jó fajta műanyag, szépen illeszkedik a gombok kényelmesen nyomtatóak.
A másikat a gizzmorol rendeltem
Az egy imak tok ami egyébként szintén jó:
[kép] [kép]
Itt egy tized millimétert hozzáér a fóliához az AliExpressessel ellentétben de ez is teljesen jó. -
sting2
addikt
Szeretném a telefont TVre kötve is használni amolyan mini PC - nek.
Email, kisebb videók vágására, mert pár hétig nincs lapos a háznál.
Próbálta már valaki ezen tudását esetleg?
Milyen billentyűzet + kábel volt a nyerő?.. -
knox83
senior tag
https://m.gsmarena.com/honor_confirms_magicos_8_beta_testing_starts_later_this_month-news-60498.php
-
nikkor
aktív tag
válasz
koboldozat #1793 üzenetére
Logikus lenne.
De az teljesen üres.
Hol lehet még? -
válasz
spileraaa #1787 üzenetére
Én a 23 Ultrát cseréltem a Magicra, de vettem egy Honor 90-et tartaléknak, a 13 Prot kipróbálni, meg szintén tartalék egy 21 FE. A 13 Pro és a Magic között nem sok a különbség, mindkettő csúcs de a Magicnál maradok. Aztán jövőre meglátom mi lesz az újdonság, Talán Pixel 8 Pro, Oneplus 12, vagy az új Magic.
-
Aryon87
félisten
válasz
cucumber87 #1744 üzenetére
Szerencse nálunk sincs semmi hiba, problémamentesen fut minden.
-
nikkor
aktív tag
Amikor átköltöztem erre a telefonra, minden egyszerűnek tűnt. Viszont most nem találom a naptár bejegyzéseimet, pedig a játékokat leszámítva mindent áttelepítettem.
Hol keressem? -
Gomez1984
aktív tag
Nálatok is szürke a hangminőség és hanghatások beállítás?
Meg a másik: a sima youtube on nagyon rosszul és gyengén szólnak a zenék. A YT music viszont 2x erősebb és részletesebb. Nem lehet kezdeni vele valamit hogy a sima YT is hasonló legyen? -
r6man123
senior tag
Alzáról én is behúztam egy újszerű-használatat 273 000 forintért.
Kíváncsi leszek rá. Esetleg topikos visszaküldés? -
Rexton
tag
Sziasztok!
Ujjlenyomattal használom a telefont. Azt hogy lehetne kikapcsolni, hogy kijelző érintésre, vagy telefon felemelésére ne jelenjen meg alul az ujjlenyomat helye ikon? Csak akkor, ha megnyomom a bekapcsoló gombot? Egyszerűen nem találok ilyen opciót, de lehet csak vak vagyok.
Köszi!
-
nikkor
aktív tag
Amikor töltőre teszem, akkor megjelenik egy animáció (nagyobb gömbbe olvadnak a kisebbek), de ez hamar eltűnik és bekapcsol az aod. Ott viszont nem látom, éppen hány százaléknál tart.
Lehet valahogyan állandósítani ezt az animációt? -
spileraaa
senior tag
255 ezer forintot megér egy olyan telefon amit 2 hónapig volt használva és meg van rá 22 honap garancia?
amúgy a honornak menyi támogatás lesz biztosítva?
a samsung eseteben talán 4 ev főverzió van biztosítva ha jól tudom? -
sting2
addikt
A My Honor szolgáltatás bekapcsolva, hozzá tesz valamit az élményhez?
-
Csatlakoztam én is egy fekete verzióval. Black Friday akcióban 300.000 volt, az már egész baráti
-
T. I.
senior tag
válasz
bokarcsi71 #1761 üzenetére
Köszi a tippeket, de ennél az árkategóriánál ez az 1-3 szentistván pluszban még bele kell férjen mindenkinek arra, hogy saját maga vegye meg, 14napos elállással és hazai jótállással, szervizzel. Ezekért a pluszokért elenyésző most a Blackfriday-es ár.
Amikor persze még itthon 400-450e Ft volt, akkor elgondolkodott biztos az ember. -
válasz
bokarcsi71 #1765 üzenetére
Megnéztem a linket. Vagy lehet elírta?
-
válasz
bokarcsi71 #1761 üzenetére
Az Extrem Digital kb két éve megszünt az Emag vette meg és kb egy éve már csak Emagként szerepel.
-
bokarcsi71
aktív tag
Van egy eladó a Jófogáson.340000 ért
Extrém digitál. Ha valakit érdekel. [link] -
tete12
csendes tag
Sziasztok. Telekom hálózatán megy a vowifi? Volte gondolom alap.
-
spileraaa
senior tag
Amúgy valószínűleg Románia is cseh verziót kapott eddig 2 böl 2 olyan amit kérdeztem
-
spect80
senior tag
válasz
igen az érthető, én anno Samsung vs. TMX között pattogtam, végül ott a békéltető testület vágott rendet.
nálam nincs ilyen fagyás szerencsére
-
knox83
senior tag
válasz
spileraaa #1750 üzenetére
Nyilván a te döntésed lesz de ha választani kéne magasan a magic 5 pro. Én is a kettő között agyaltam de hála a jó istennek hogy nem samsungot vettem. Nekem a márkával csak rossz tapasztalatom van, majdnem felültem erre a "végre sd soc-ot kapott és minden szép minden jó vonatra". 10 perc media marktos nyomogatás meggyőzött dehogy veszek én s23+t.
-
T. I.
senior tag
Ez az alzás 350e most számomra is kecsegtető ár. 5évente váltok mobilt, most esedékes lenne.
Van ennek a típusnak bármi jelentős redflag-je? Ami a teszt végén negatívum, azokkal simán együtt tudok élni. A lényeg, hogy mindenben felső kat. legyen, és így 5évig kiszolgáljon. -
spect80
senior tag
válasz
spileraaa #1741 üzenetére
Az ár nem tudom hogy változik, de amíg nem érhető el az új nem biztos, hogy sokat csökken a régi ára.
A Honor termékbevezetése kicsit másképp ment itthon, mint pl egy Samsungé. Bejelentették február végén, hivatalosan március végén vált elérhetővé, EU-ba május közepén jött, de június-júliusig nem is nagyon lehetett kapni 2 helynél többnél. Samsung bejelents kijött, aznap bementem a yettelbe és megvettem -
koboldozat
senior tag
válasz
Nálam nem volt még rá példa.
Nálam egyszer a kamera panoráma app fagyott be. -
YikeSS
tag
Tudtok valami jo megoldást / appot a zseblámpa be/kikapcsolására?
Mi11ultra-n tök kényelmes volt, hogy a bekapcsológombbal, ha "duplán klikkeltem", akkor ki-be kapcsolt! -
Gomez1984
aktív tag
Még egy bagatel kerdés:
Nalatok sem átlátszó a zárképernyőn az értesítés?
Eddig mintha ilyen áttetsző lett volna.... -
cucumber87
tag
válasz
spect80 #1740 üzenetére
Na ezzel amugy én is egyetértek és köszönöm a konstruktiv hozzászólásod, irtam is hogy tudom hogy valoszínüleg túlpörögtem, de felcseszett hogy mindenki egymásra mutogat nem kapok normális választ, két ügyintéző informál engem egymás után félre és aztán elnézést kérnek
Másik aggasztó élményem eddig hogy kb másfél hónapja használom és sürün kapok befagyó appot ahol felugrik a bezárás és várakozás (legutobb otp app vagy chrome böngészés közben. Más is tapasztalja ezt?
-
spileraaa
senior tag
260-270 ezer forintig szerintetek fél éven belül lefog menni az ára? Vagy mikor várható az új modell talán akkor?
-
spect80
senior tag
válasz
cucumber87 #1687 üzenetére
tyűűű ezen a sztorin azért most kikerekedett a szemem
no offense, de a panaszod szerintem teljesen alaptalan, mert semmi olyan funkciókorlátozás nincs a telefonodban, ami ellentmondana a termékspecifikációnak.
Viszont számomra a Honor reakciója az igazán döbbenetes.
- Attól tartok vagy nem értik mi a panaszod. Módosított szoftverről írsz, de egy régiós verzió nem számít annak. Módosítás a gyártó számára annak minősül, amikor a gyári imagebe valaki nem ellenőrzött módon belekókányol valamit. Egy másik régióba készült gyári image nem módosított szoftver.
- Vagy ami aggasztó, hogy ha már tényleg előfordult ilyen eset, azaz kikerült forgalomba valami gányolt sw-s telefon.
- Vagy a számodra a legjobb eset, amikor fogyasztóvédelemmel fenyegetőzés miatt túlreagálják a problémát, mert EU-ban/Nyugaton nem ismerik a módit és/vagy be akarnak vágódni.
+1 ami a kínai cégeknél már tapasztaltam, hogy akkora káosz van a product line-ban, hogy maguk sem tudják melyik régiós telefon hova kerül hivaltalosan (lsd. promó induláskor többen kérdezték, hogy mikor kezdődik a forgalmazás, melyik boltban, de konkrétan nem tudtak válaszolni semmire).
Mindenesetre szerencséd van, mert bármilyen más gyártó egy ilyen "problémát" egy 2 soros levéllel lerendezett volna.
Lehet bejátszom, hogy a teló fekete színe rontja a hangulatomat, hátha felajánlanak egy maldív szigeteki nyaralást 2 hétre -
Gomez1984
aktív tag
Nektek működik rendesen a szemvédelem menüpont alatt a bioritmust követő opció? Bekapcsolva nem igazán látni különbséget este és nappal.
-
Sziasztok,
Alzarol BF alkalmával én is beneveztem rá. Látom ezt a true phone-t sokan írjátok. Megbízható ez? Nem bugos? Mondjuk nekem a Google tárcsázóval sincs különösebb problémám, de lehet kipróbálnám ezt az appot.1737 nikkor. Én csak megcsináltam a reget hozzá, mindössze ennyi.
-
nikkor
aktív tag
Elkezdtem felfedezni.
Máris belebotlottam a Honor azonosítóba. Ez nekem új.
Ti használjátok? -
spect80
senior tag
válasz
cucumber87 #1687 üzenetére
B-tel. Enyém szerintem brit de passz
7.1.0.176(C431E3R2P3patch02)Szerk.: #1704 Gyulu25: én de ez szürkeimportos
-
válasz
koboldozat #1731 üzenetére
Lehet hogy Ő nem egy számítógépes zseni, én sem vagyok az de rákeresek ha kell valami, de a fórum azért van hogy segítsük egymást. Meg hogy keressen vissza a 1733 hozzászólást? Ő sincs biztos állandóan a gép elött hogy lesse ki mit szól hozzá.
-
válasz
gretzky77 #1675 üzenetére
A Médiaba rendeltem online előrendelésbe. Csak a számlát / blokkot / kapod ha online rendeltél. Ha regisztrálva vagy akkor a fiókodba vannak a garancia levelek, de ugyan így az Alzába és az Emagnál is így van. A tabot mikor eladtam akkor letöltöttem és kinyomtattam és adtam vele. De vettem már úgy cuccot hogy az eladó meg nem kinyomtatta ki hanem az email címemre átküldte a számlát és a garancia levelet. Ha csak simán vetted és csak a számlát akkor reklamálj, de mondjuk az Alzánál csak egy egyoldalas a számla és a garancia, a Medianál és Emagnál külön külön van számla és a 3-4 oldalas garancia.
-
koboldozat
senior tag
válasz
cucumber87 #1728 üzenetére
Sajnálom ha így érzel. A véleményem akkor sem változott.
Ha valaki ennyire lusta hogy visszagörgessen pár oldalt a válaszokért.
Ha mindenki így tesz akkor abból állna ki a csoport hogy mit honnan vegyek meg ki mit ajánl vagy pár szót beírni a Google-be. 21. század van minden van a neten csak rá kell keresni ennyi az egész.Ugyanúgy belinkeltem mindent is a telóhoz. Csak vissza kellett volna olvasni.
-
Sumak
csendes tag
válasz
cucumber87 #1728 üzenetére
+1
-
cucumber87
tag
válasz
koboldozat #1727 üzenetére
Öszintén és neked most jobb hogy erre volt időd, hogy lekezelően gyakorlatilag lehülyézed a srácot és itt rage-elsz, ahelyett, hogy mindenféle negativ hozzáálás helyett ugyan annyi idő alatt belinkeled esetleg a segitő hozzászóléást?
Szerintem ez inkább minősítő. Most viszaolvasva azon is kiakadtam hogy tényleg még én vagyok a szar hogy nem vagyok kussba és megakarom érteni a magyar piac miért van lenézve? Nyilván azért mert ez a gondolkodás van berögzülve átlagba, hogy jaj ne piszkáld jó lesz ez igy lenyeljük
Nem elég hogy valaki csinálna valamit a másik visszahúzza. Rohadt szomorú vagyok szerintem azért van egy közösség, hogy segitsük egymást nem azért hogy lehúzzuk. Ha valakinek ez sok görgessen tovább szerintem.
-
AlfaGyuri69
csendes tag
válasz
cucumber87 #1689 üzenetére
Enyém yetteles és 174-es végű.
-
Maffia91
aktív tag
Tudom, bagatell kérés, de valaki be tudná linkelni a True Phone apk-t?
Illetve továbbra is kérdésem, hogy ki milyen üvegfóliát rendelt és használ a telefonján?
Kösszi
-
nikkor
aktív tag
Egy kicsit más.
Hogyan célszerű a magic 5 pro-ra költözni iphone-ról?
Mondjuk ezzel?
[link] -
Kovaratis
senior tag
Hali! A régi Huawei (Mate 20 Pro) bemondta a fülesbe a hívó nevét, nem kellett megnézni a telefonon. Itt nem találok ilyen megoldást semerre. Rosszul keresem?
-
r3dwo0d
tag
Szintén zenész az alzás vonalról, C430 google tárcsázóval és névjegyekkel.
Eddigi olvasatom szerint nem megoldható ezekre a verziókra a Honor tárcsázó/névjegyzék.... A korábban itt ajánlott true phonet használom helyette, de az sem pont olyan, mint a "megszokott" huawei/honor (9 év használata nem múlik el nyom nélkül...)
Egyéb szoftverbug, ami nem tudom eseti vagy másnál is előjött, a phone clone alkalmazás p30pro-n simán bezárja magát az indulás után, így használhatatlan volt.
A wifi hálózatoknál nem lehet automatikus kapcsolódást állítani, így ez okozott némi fejfájást olyan wifin, ahol net nem volt mögötte, de mintha megtanulta volna, így egy ideje nem csatlakozik automatikusan ezen hálózatokra. Másnál is okozott ez fejfájást?
[1664 Keny.] Köszönöm a válaszod, de sajna ezt elég elbaltázottnak érzem, hogy butább szenzort sikerült beépíteni, mint az 5 éves P30Proba... döntő tényező volt, hogy hasonló minőségű legyen ez a része is, de ez sajnos nem az... -
freeapro
senior tag
válasz
cucumber87 #1699 üzenetére
Tulajdonképpen milyen eredményt vársz a figyasztovedelemtol? Nem fogják feltölteni s tarcsazot s telefonodra. Betiltjak a Honor forgalmazast es kesz. Ezt akarod elérni? Ha igen, inkább ne tedd, nekünk tejesen jő ez a márka.
-
Sumak
csendes tag
Sziasztok,
Az emagos telefonok is cseh verzió, legalább is az enyém is az...
Kíváncsi leszek a fogyasztóvédelem véleményére.Valaki használja bluetooth autós kihangosítón fizikai dual simmel? Hogyan lehet megoldani, hogy az egyes kártyát használja kimenő hívásra?
Telefonban be van állítva alapértelmezett kártyának, a telefonról indított hívások azon keresztül mennek, de ha a kihangosítón indítom a hívást akkor random választ kártyát, de többnyire a másodikon keresztül megy ki a hívás.Másik furcsaság, samu gear s3, random veszi át az értesítéseket. Már minden kapott mindenféle engedélyt, de továbbra is véletlenszerű, hogy az órán is megjelenik e az értesítés.
-
Gomez1984
aktív tag
Nektek is ez a legutolsó SW verzió?
-
Gyulu25
tag
Sziasztok!
Van olyan közületek, aki Magyarországon vette és gyári Tárcsázója/Névjegyzéke van?
Honorral küzdök, elmondásuk szerint ez a modell csak a Google által támogatott alkalmazásokkal érhető el Mo-n.
Akár PM-ben is írhatna, köszönöm a segítséget előre is. -
natë
nagyúr
válasz
cucumber87 #1701 üzenetére
A régiós/szolgáltatós dolgokra
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p