Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
cucumber87 #1699 üzenetére
Azért erre guglizz rá...
-
cucumber87
tag
igen, igaz öszintén megirtam hogy irok a fogyasztóvédelemnek. Egyszerüen nálam tényleg valahogy bekattant ez hogy a magyar piacra ideszorták a megmaradt szolgáltatói szutykot vagy én nem tudom de érteni akarom miért nincs szabadpiacos verzió
Biztos sok a szabadidőm én is elismerem, de nem tudom elengedni
Amugy gondolom a tabletet nem tarthatnám meg stb, és olvasom hogy nem igazán kapott jó teszteket persze kiváncsi vagyok milyen egy fold, de hosszú távú telefont akarok és nem bizok még annyira a foldban (meg nincs vízállóság, szarok állitolag a kamerák stb)
1 A fólia nekem is kérdés akarok rá majud jót irjatok
2 Alternativ forrásból probáltam rátenni eddig nálam semmi megoldás -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulaja a készüléknek. Eddig "sima" P30-at nyúztam.
2 db kérdést engedjetek meg nekem:
1. Milyen fóliát ajánlotok Aliról? Ami passzol, nem levegős, stb.
2. Olvastam, hogy a tárcsázóval sokaknak van problémája, nekem is... Bármi megoldás erre? Huawei-Honor eredeti tárcsázót fel lehet mókolni?Köszönöm a válaszokat!
-
knox83
senior tag
válasz
cucumber87 #1685 üzenetére
Ez több mint korrekt.. bár nekem nem kéne mert nem mozgat ez a vonal.
Szerintem itt majdnem mindenkinek 430as van. -
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1693 üzenetére
Ezért neked azt ajánlotta a Honor, hogy kicseréli egy VS-re?
-
sysati
csendes tag
válasz
cucumber87 #1689 üzenetére
Szerintem az Alzások ilyenek C430 (az enyém is).
Más téma:
be lehet állítani az akkumulátornál, hogy ne a mai képernyőidőt mutassa, hanem az utolsó töltés óta az összeset? -
gretzky77
veterán
válasz
És amúgy ez milyen hátránnyal jár?
Igen itt sztem sok embernek C430 -
gretzky77
veterán
válasz
Hát ez elég érdekes, ez alapján az enyém is cseh szolgáltatói fw-s!? C430
-
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1687 üzenetére
Honor dialer hogyan ellenőrizhető? Én Alzánál vettem
A Telefon alkalmazás nálam Google.
Mondjuk az, hogy szolgáltatói fw-s, elég érdekes -
cucumber87
tag
-
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1685 üzenetére
Ha érdekel a fold vonal, megéri, bár sztem ez az eMAG sara nem feltétlen a Honoré, sztem ez korrekt részükről, bár nem tudom miért nem másik 5 Pro-t ajánlottak!
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Ugye tettem panaszt a Honor felé a modositott szoftver miatt, elnézést kértek a kellemetlenségekért és felajánlottak egy honor Magic VS-t cserébe. Szerintetek ez jó deal ?
-
Tutu7030
veterán
Amit pl a samsung szerviz nem fogad el. Májusban a 9 hónapos samsung mosógép megadta magát. Hívtam a samsung ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy ők csak samsung garanciajegyet fogadnak el, az alzás számla/elektronikus garancia nem jó nekik. Hívtam az alza ügyfélszolgálatot és kb 3 munkanap múlva hozta a futár a kitöltött/pecsételt samsung papírt.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok egy kis infó! Utólag tegnap megkaptam az Alzától az ajándék Tabletet, 0 ft-os számlával az Alza részéről illetve a jótállásnál 0 hónap szerepel. Előszeretettel mondják a gyártók,hogy ajándék így gari nuku! Viszont gondoltam Honor oldalán lecsekkolom, azonosító alapján 2 évet jelzett! Írtam ezzel kapcsolatban a Honor ügyfélszolgálatnak, ahonnan azt a választ kaptam, hogy leellenőrizték és 2 év garancia van rá! Ha esetleg valakit érint!
-
natë
nagyúr
Frissült már valakinek legalább októberi sec. patch-re a mobil?
-
Keny.
tag
válasz
r3dwo0d #1658 üzenetére
A P30 pro ban szerintem nem csak szoftver miatt tud tanulni az infra. Leszedtem a P30 pro okostávirányító programját, Honoron nem indul el, P50 pron elindul de sajnos a tanulás funkció nem működik. Látszik a menüje, be is lép de aztán ennyi. A Honorra találtam egy megoldást, hogyan lehet olyat vezérelni ami nincs a listában, pl mennyezeti lámpa távirányítója. Lehet venni a a wishen [infra dekódert] amivel ki lehet olvasni az eredeti távirányító kódját, a play áruházban meg van egy program [IR Remote Creator] amivel lehet szerkeszteni egy távirányítót és megadni a gombjainak a kiolvasott kódokat.
-
CrV6000
csendes tag
válasz
vlesi69 #1621 üzenetére
... No, végül megrendeltem és elhoztam egyet
Annyit agyaltam rajta, meg kérdezgettem itt is, hogy pont úgy voltam vele, ahogy írtad is, hogy a végén már nem akartam várni, illetve úgy számoltam, hogy végül ennyiért nem rossz
Még nem néztem utána, de az oled kijelzőjére mennyire kell odafigyelni (beégésre)? -
válasz
koboldozat #1657 üzenetére
Én itt az oldalon vettem egy jó tokot és egy még van neki, ugyan ilyet vettem csak zöldes színű.
https://hardverapro.hu/apro/honor_magic5_pro_tok_2/hsz_1-50.html
Már itthon is több helyen lehet kapni tokot. -
r3dwo0d
tag
válasz
Tutu7030 #1656 üzenetére
Akkor jó eséllyel ez is olyan szoftveres bénaság lehet, mint, hogy az infra távirányító szoftvere nem képes tanulni, miközben a P30Pron, ugyan ez a szoftver korábbi verziója van.... sajnos szoftver ügyileg messze nem olyan a támogatás, mint vártam volna... Nálam is teljesen hiányzik a kapcsoló, azért gondoltam volna, hogy szolgáltatói oldalról nem mükszik, mivel Gretzky száma 30-s...
-
koboldozat
senior tag
Ez a két tok ennyit nagyon nem ér ennyit.
Amit linkeltem az ugyanaz.
Nekem volt ez a Nillkin nagyon faja kis tok de a kamera védő elhuzása számomra körülményes volt. Annyira tartotta ott hogy macera volt az elhúzása persze oké mert így tényleg jól védte de egy gyors pillanathoz nem tudtam volna fotózni mire lecsúsztatom.Én ezt ajánlanám LINK
Én ezt használom most, a tapintása nagyon jó anyagminőség kiváló, nem ez a kopogós műanyagszerű valami hanem igazán minőségi puha gumis érzete van, kellően vastag és a belseje is kapott egy puha borítást. Bátran ajánlom. -
-
nikkor
aktív tag
válasz
Gyulu25 #1653 üzenetére
[link] Nevenincs tok, de jól néz ki. És állítólag még ütésálló is.
[link] Nillkin-t ezt az egyet találtam. Ez deklaráltan csak közepesen ütésálló. De azért megrendeltem. Nagyon hasonlít arra, amit koboldozat linkelt. Az is lehet, hogy ugyanaz. -
nikkor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1629 üzenetére
Van ott egy tok, amit máshol nem találtam eddig.
-
Tutu7030
veterán
A VOWIFI-ről van valami hír? Elérhető lesz a magic5 pro-n?
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #1642 üzenetére
Van benne egy papír betét talán papiroknak nekem ott volt egy tok! Unboxing videókban is mondták
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #1639 üzenetére
Téves, volt a dobozban egy átlátszó tok!
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok. Nektek beszélgetésnél nem halk a hangerő? Telekom hálózaton max hangerőn sasolnom kell rendesen
-
greyslay
aktív tag
Akkor most már hivatalosan én is csatlakozom a klubhoz egy fekete modellel.
Alzas "újszerű" nek volt hirdetve 278.000 Ft ér, teljesen érintetlennek tűnik mivel semmi jele hogy használták volna. Viszont nincs rajta fólia valamint nincs hozzá a tok meg. A töltő és a kábel szintén érintetlen kb.
Ugyanitt a gyári tokot és egy egyszerű fóliát szívesen vennék amíg meg nem érkezik a normális -
koboldozat
senior tag
1000 meg 1 tok van az alin, lehet válogatni.
Nem 5db van elérhető és a fele gagyi. -
surgery
senior tag
válasz
gretzky77 #1634 üzenetére
Pedig ez igenis probléma ha a minőségi tokot szeretne az ember. Tudom hogy lehet rendelni máshonnan tokot és fóliát is de azért a Kínából rendelt dolgok nem a minőségről híresek. Én is megnézem mielőtt telefont veszek hogy milyen tartozékok vannak az adott telefonhoz. Főleg ha szeretnél rá jó és minőségi védelmet, hidd el nagyon nem mindegy.
-
gretzky77
veterán
válasz
spileraaa #1633 üzenetére
Jelenleg 350 az Alzánál, pár napja még ajándék tabbal adták, szerencsére sikerült így vennem, ebben a formában 290 jött ki nekem, a tabra van vevőm 60-ért. Ennyiért sztem igen jó vétel nagyon sokat sztem nem fog az új ára bezuhanni, esetleg használtan! Alzánál 297-ért volt bontott, sztem azt is érdemes lehet megnézni!
Illetve komoly, hogy tokhoz veszel telefont? -
spileraaa
senior tag
válasz
Kovaratis #1631 üzenetére
Hát én is mate 20 pro utódjaként néztem ki ez az egy ami tudja az összeset amit a Huawei is pl az infrat elég sok nem tudja ez viszont igen.
De a jelenlegi árát sokkalom nem tudom meddig megy le egyáltalán ha nem fog nagyon be zuhanni max veszek használtan úgyis valaki azt írta nem igazán tartja az árát használtan!Viszont az is zavar hogy nincsen hozzá spigen tok az nagyon bevállt nem tudom majd melyik hozza ezt a színvonalat! Lehet emiatt mégis más telefont veszek amihez van normális tok is!
-
ystuc
aktív tag
válasz
AlfaGyuri69 #1626 üzenetére
Szia! Igen.
-
-
nikkor
aktív tag
Fruugo-ról rendelt már valaki?
Jól gondolom, hogy számlát nem kérhetek tőlük?
A termék ára a kiszállítás díját is tartalmazza?
Postai csomagban küldik a megrendelt terméket? -
spileraaa
senior tag
honor magic 4 pro amúgy ennyire baklövés volt hogy itt prohardveren a forumja alig volt aktív és réges rég kihalt
és a magic 5 pro viszont ennyivel jobban eltalálták? hiszen elégé aktív most a forumja
-
nikkor
aktív tag
Közben megrendeltem az Alza-tól.
-
r6man123
senior tag
Egy picit még évődök, mert tényleg szeretem a Mate 20Pro-t, a legnagyobb bajom, hogy nincs semmi baja
Többeknél olvasom, hogy M20P-ról váltottak. Esetleg tudnátok mutatni összehasonlító fényképeket? Ez tudna billenteni (ok, igazából az egész ász asszonytól és a babafotőkról szól :D) -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Én is új vagyok a topicban, Pixel 7 proról jöttem.
A kérdésem csak annyi hogy más használ HBO maxot?
Mert ha a képfrissítést állandó magasra teszem, a filmek kicsit laggolnak. Ha dinamikusra akkor jó.
De akkor meg a legtöbb appot 60hz re korlátozza (youtube, 9gag stb) -
sting2
addikt
válasz
bokarcsi71 #1607 üzenetére
A feketére lecsaptam
, de nálam ez is alternatíva mert olyan kis " fenszi"..
[link] -
CrV6000
csendes tag
Az Emagon van egy extra 10% kupon ami ezen a hétvégén él és a 2. termék kiválasztása után adja meg - így, ha van olyan második termék, ami kellene és kuponos, akkor megérheti(nem kell ugyan annak lenie, pl lehet óra, vagy power bank...).
Egyelőre még bizonytalan vagyok, igaz így 315-ért tudnék egyet elhozni. Nemrég én is írtam a fórumba és kérdeztem, hogy 330-ért mennyire jó ajánlat-e, azóta figyelgetem folyamatosan az árakatAz Alzás tabletes akciót nem használtam ki, mert jobban örültem volna, ha csak telefont ad, de olcsóbban. Sajnos nincs jövőbelátó gömböm, hogy tutira jól döntsek azzal kapcsolatban, hogy ez az egész Black Friday mizéria / hónap alatt lesz e ennél jobb ajánlat.
Félek, hogy nem... (maradék tabletek kipörögtek, újonnan pedig marad ez a kb 300-350-es ár egyelőre szvsz).
-
bokarcsi71
aktív tag
[link] Itt is van tok 3000-ért.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Erősdn hajlok a Magic 5 Pro felé, de fájdalmas hogy lekéstem az akciós tablet jóáras konstrukcióról.
Várható új modell ami lejjebb viszi a 5pro árát? Esetleg gyári garais ajánlatnál van jobb deal? -
rolandg
tag
Én nagyon szeretem. Öt másik tokot próbáltam (megvannak a fiókban), de ez maradt. Mert ez tényleg jó. Kicsit gumis a fogása, jól tapad a kezemben, szorosan illeszkedik a telefonra, kicsit kiáll felül, ha képernyővel lefele fordítom, az nem éri az asztalt.
[link]
Itt "csak" 4000. -
rolandg
tag
válasz
koboldozat #1597 üzenetére
[link]
Itt van olcsóbban, logó nélkül. Meg alin van kb félarban. Ez egy minőségibb cucc, mint az alias izek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W