Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keny.
tag
Felraktam ezt a .188 as végüt, és a már korábban belinkelt leirás alapján a menüben megjelent VOWIFI menü eltűnt, újra aktiváltam a leírás alapján, így működik újra. Nem értem miért van rejtve ez a funkció.
-
Gomez1984
aktív tag
Megjött
-
Legendas
aktív tag
Nem vagyok megelégedve a teloval. 2 naponta újra kell indítani, különben laggol. Főleg fotozasnal amit feljebb már írtam. Elszomorít. Nagy reményeket fűztem hozzá.
-
spileraaa
senior tag
Ma a használt telefonok közt láttam egy olyan hirdetést ahol 77 ezer forint volt a telefon nem jegyeztem meg viszont hogy ultra vagy plus volt. A leírásban jelezte hogy nem eredeti hanem másolat.
Viszont mi van akkor ha nem jelzi? Ezek után elégé elment a kedvem attól hogy használtan Samsung s23 plus vagy ultrat vegyek.
Honor magic 5 pro esetében is előfordulhat másolat/hamisítvány?
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Ma először fotóztam vele túrán. Néhány kép jelentősen túlszaturált a valósághoz képest, ez főleg az ég kékjén látszik. Van a telefonban ezzel kapcsolatban
állítási lehetőség, mint pl. a Xiaomi 13 Pro-ban? Kerestem, de nem találtam. -
knox83
senior tag
válasz
bprubin #1873 üzenetére
Pedig nem vicc, a kolléga jól mondja. A gsmarenan a hm5p alatt ment a sírás hogy ez hibás meg gagyi a lencse stb...ez a jelenség sajnos vagy nem de normális. Egymás mellett teszteltem a p30proval pontosan ugyanolyan pont volt ott is. Az ajfonnal is jelen van meg a többinél is, aki azt mondja hogy nem az hazudik..
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok. Szaggat a fényképező főleg portré módban és videóban. Újraindítás után működik egy darabig aztán ismét előjön. Másnál nincs ilyen?
-
natë
nagyúr
Tudod
-
spileraaa
senior tag
Honor magic 5 pro garancia akkor is érvényes ha semmi papírom nincs hozzá?
csak imei szám alapján?
egy nagyon jó állapotú van felrakva itt nálunk azt mondja van rá 22 hónap garancia küldőt az imei checkről egy képernyőképet és ott tényleg írja hogy garanciális is de semmi hivatalos papírja nincs így is érvényes?255 ezer forintba lenne
-
bprubin
tag
Sziasztok,
Esti fotók készítése közben megjelenik egy fényes pont, ami a telefon mozgását követi.
Sajnos a képeken és a videókon is látszik.
Lehet vele kezdeni valamit?
A Hold alatt látszik, hogy mire gondolok)
Köszönöm a segítséget előre is. -
spileraaa
senior tag
A mate 20 pro -hoz képest íveltebb a képernyője vagy kevésbé vagy kb ugyan anyira?
-
greyslay
aktív tag
Nekem is furi volt a pixel 6 után, én azt gondolom hogy a sokkal magasabb nit miatt lehet, ha sötétebbre állítod a kijelzőt és esetleg úgy hasonlítod össze akkor lehet jobb lesz. De a pixel 6 mellett egyébként sokkal jobban kiadta színeket is sokkal kontrasztosabb volt, szvsz meg kell szokni
-
r3dwo0d
tag
válasz
gretzky77 #1859 üzenetére
Ezt értem, a telekomnál elérhető a szolgáltatás mindenki számára. Yettel hálózaton még nem elérhető mindenkinek, így "nálunk" yetteleseknél nincs is ilyen menüpont
erre hozta megoldásnak a Kolléga ezt a bekapcsolási opciót, azért is érdekelne, hogy így életre kel-e a funkció vagy csak a gomb jelent meg
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet szerintetek, hogy a kijelzőt én olyan fakónak érzem valahogy? Teljesen mindegy melyik színprofilt állítom be. A pirosak olyan naracssárgásak, és a többi szín is valahogy fura, de ez a pirosas a legjobban szembetűnő. A laptopomban is OLED panel van, és azon jobban elő jönnek a színek, illetve az előző telefonomon is másként látom. Lehet, hogy hibás a panel? Kamera annyira nem hozta át, de itt van egy példa.
-
Keny.
tag
Ha valakit érdekel, hogy a VoWIFI t, hogyan lehet aktiválni a menüben akkor itt egy leírás [link]
Kipróbáltam aktiválódott
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Nem egészen a telefonnal kapcsolatos a kérdésem:
az 'Itt szóltam hozzá' részben kb 10-12 fórum címe van és mindegyik jelzi, ha új hozzászólás történt.
Sajnos a 'Honor Magic5 Pro.. ' fórumnál nem, pedig korábban volt saját hozzászólásom is. Mi lehet a probléma? -nincs fórumgazda, akinek a kérdést fel tudnám tenni -
Gomez1984
aktív tag
Egy kérdés:
Ha megválltoztstom a háttérképet az eszközön, a google appok követik a színsémát, és a gmail, google bill, chrome színei is megválltoznak.
Valahogyan ezt ki tudom kapcsolni? -
Kovaratis
senior tag
C431-re elindult a 7.1.0.188.
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok!
Az akksi statisztikák szerint a personal hotspot viszi a fogyasztás felét, pedig ki van kapcsolva. A futó alkalmazások közt sincs, semmi jel, hogy futna. Újraindítottam de ugyanez a helyzet.
Valami tipp, hogy mi lehet a megoldás? -
sting2
addikt
AoD off, akkumulátor menü - készülék alszik no értesítés off és bakker 2 napot vígan kibir!
Imádom. -
Legendas
aktív tag
Sziasztok! Az értesítést és az állapotsort csak úgy lehet lehúzni, ha felnyúlok a képernyő tetejére? Nekem ez zavaró csak. Nem találok rá beállítást.
-
Aryon87
félisten
válasz
koboldozat #1813 üzenetére
Nekem csak a fényfestés funkció hiányzik belőle. Nem is értem miért nincs benne
-
natë
nagyúr
válasz
koboldozat #1819 üzenetére
Képminőségre gondoltam
-
natë
nagyúr
link update hír
-
natë
nagyúr
válasz
Én nem örülnék ha azt tudná, amit a P30 Pro.
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
Gondolom nem a készített kép minőségére gondolsz
-
gretzky77
veterán
-
natë
nagyúr
Valakinek update?
-
Legendas
aktív tag
Sikerült az Alzabol rendelnek egy boltban kinyitotta 3 év garival 293 ezer Ft ért. Nagyon bejön. Nem gondoltam volna. Ennyiért ajándék.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Teszt jelleggel szereztem egy ilyen kütyüt én is... 23 Ultrát vált, egyelőre vegyesek az érzelmek..
A fejlesztői beállításokban a dpit hiába viszem 500 körüli értékre, ujraindítás után visszaáll 441-re. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Illetve ha fentebb viszem, eltűnik az óra a kapszula mögé.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!