Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok, használja itt valaki ennek a telefonnak a kínai verzióját? Megérheti megvenni? Rootolással meg lehet el lehet távolítani a kínai appokat esetleg? GYors keresés alapján a neten gyártói kódott emlegettek hozzá.
-
Kovaratis
senior tag
Na, kinek kellett a fénnyel föstés? Megjött a 172-vel.
-
Dzsozi77
csendes tag
Nálam is ugyezezt csinálja.
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Olyannal találkoztatok már, hogy amikor spam hívást érzékel a telefon akkor csak fel-fel villan a zárképernyő, de sem felvenni/kinyomni, sem feloldani a kijelzőt nem lehet. Már minden spam szűrő opciót átnéztem (szerintem). -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, regota ezzel a hibaval kuzdok a telomon es semmi otletem sincs mar. Pl az unibet oldala nem jon be az itthoni wifimen. Mindenhol mashol bejon wifin es mobilneten is. De mas telefonon vagy tabeleten vagy laptopon siman megy errol a wifirol. Egyik tapasztalat uti a masikat logikaban mindenben. Egy idoben segitett vmi szemelyes dns beallitasa minden jo volt. Aztan egyszer csak mar az se ment. Valakinek vmi otlete van esetleg? Egyik regebbi telomnal se tapasztaltam ezt. Volt mar router reset, ghz szetvalasztas probalasa. Minden. Koszi elore is.
-
válasz
VanAzAPénz #3991 üzenetére
Akkor majdnem eltaláltam az időpontot, lehet ebből február is.
-
stefi68
addikt
Honor MagicOS 9.0 frissítési ütemterv egyelőre csak a kínai piacon
-
nikkor
aktív tag
Elégedett vagyok a makró funkciójával. -
Klycsu1991
tag
válasz
spileraaa #3985 üzenetére
Mint írtam nincs olyan opció ami fixen megállítja 80% töltöttségen. Oneplus , poco f6 pro tuti tudja ezt a turpisságot.
Ezek vannak. De nekem sose állt le 80%-nál. Igaz 3 műszakban dolgozok. Nem sok rendszer van munkavégzésemben és a pihenő időmben sem. Lehet azért nem boldogul. 1 éve használom.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Klycsu1991 #3983 üzenetére
Mert ezt Samsung S24 írták gondoltam akkor honor esetében is van.
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
Klycsu1991 #3983 üzenetére
Az én telóm is elmúlt már 1 éves, minden este feltöltöm, de nap végén mindíg marad benne 45-50%. Brutáljól bírja.
-
spileraaa
senior tag
Nektek is be van ez állítva?
Vagy mire érdemes figyelni hogy az aksi bírja legalább 4-5 évig vagy ez esélytelen? -
Peace
nagyúr
válasz
Klycsu1991 #3980 üzenetére
Pedig itt szokott lenni esténként töltőn és csak reggel veszem le róla. De lehet mindig rosszkor csekkolom a frissítendő appokat.
-
Klycsu1991
tag
Az automata frissítés csak akkor működik ha a telefon csatlakoztatva van a töltőre. 100%ra van töltve. És tétlen.
Legalábbis ezt vettem észre. 3 napja már csak gyűlt a frissítésre váró alkalmazások.
Ma 100ra töltöttem. Tétlenül töltőn hagytam és lefrissült az összes alkalmazás. -
stefi68
addikt
Ha már frissítés a téma:
Én is manuálisan frissítek.
Viszont van egy olyan lehetőség, hogy alkalmazásonként be lehet álítani, akarod-e automatikusan frissíteni.
Ezt a Play Áruházban az adott alkalmazásra bökve, jobb felső sarok, 3 pötty, Automatikus frissítés kiválasztásával lehet elérni.
Ennek az opciónak a működése szerintem abszolút logikátlan, mert ha kijelölöm akkor az összes alklmazásnál átállítja automatikusra, majd egyesével kell kitörölni a jelölést a nem automatikusan frissíteni kívánt alkalmazásoknál. -
Klycsu1991
tag
Nálam frissülnek automatikusan is az alkalmazások. Ha egyik nap látom hogy pl a a Google wallet apphoz van frissítés. Pár nap múlva már nincs a frissíteni akaró alkalmazások közt.
Hogy mikor / milyen állapot alapján történnek ezek a frissítések passz.
Nagyon ritka az az eset amikor 10 alkalmazásnál több vár frissítésre. Egészen pontosan 73 alkalmazást használok a gyári alkalmazásokon kívül. -
Peace
nagyúr
válasz
koboldozat #3974 üzenetére
Én csak manuálba frissítek, mert semmit nem akar automatikusan. Hiába van bekapcsolva.....P30 PRO ugyanez volt, szóval már megszoktam.
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nem szoktak az alkalmazások "összeomlani"?
Nálam már többször előfordult, hogy több alkalmazás nem indul el, a kezdőikon felvillan majd visszaugrik a főképernyőre. Hiába törlök adatokat, indítok újra, csakis a törlés és újratelepítés oldja meg.
Azt vettem észre, hogy ez általában azután történik, hogy a Play áruházban manuálisan frissítek több alkalmazást, viszont fontos megjegyezni, hogy a hiba ilyenkor olyanokat is érint amik nem is frissülnek.
El nem tudom képzelni mi tud összeakadni, de rohadt kellemetlen napi szinten használt alkalmazásoknál. -
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom viszonylag sűrűn önmagától lehalkul. Halkabbak az értesítési hangok, a rendszerhangok, a csörgés, valamint a videók hangjai is. Most jobban megnéztem, ilyenkor csak a felső hangszóró szól, az is elég haloványan.
Gondolom, nem hardveres probléma, mert egy újraindítás megoldja. Valaki találkozott már a fenti jelenséggel? Mi lehet a megoldás, ha nem akarom naponta többször újraindítgatni? -
nmkopasz
csendes tag
válasz
Viiktor1989 #3969 üzenetére
Nálam nem volt ilyen.
-
Viiktor1989
aktív tag
Mitől lehet az,hogy amikor telefonálni szeretnék,10-ből 5-ször nincs térerő,olyankor várni kell pár másodpercet,aztán újra tárcsázni,akkor már van térerő is. Találkozott más is ezzel a hibával ?
-
Peace
nagyúr
válasz
koboldozat #3967 üzenetére
Wow és tényleg! Látszik milyen gyakran telefonálok....
-
koboldozat
senior tag
Szerintem bugos a frissítés amikor le frissült a hívások alkalmazásba nem lehet belépni mert azt kéri hogy állítsuk be alapértelmezett alkalmazásra és akárhogy nyomod a gombot egyszerűen nem történik semmi azt írja ki hogy már be van állítva. Legalábbis nálam így van de az asszony honor kilencven ugyan ezt csinálta a frissítés után. Egy újraindítás megoldja a problémát ha esetleg valakinek ezt tapasztalnál.
Hát jöhetnének szoftveres frissítések okosságok meg kamera update.
-
Peace
nagyúr
válasz
koboldozat #3965 üzenetére
Mi kéne, ha vóna?
-
Peace
nagyúr
Jött szeptemberi biztonsági frissítés.
-
DeFence
tag
Sejtettem hogy ez lesz a végső megoldás, az elfogadás. Kár pedig ez nagyon jó volt. Azt sem értem az üzenet betekintés miért nem megoldható androidon úgy mint ios-en, ha sokáig nyomva tartjuk egy el nem olvasott üzeneten az ujjunk, akkor előjön mit írt, androidon pedig be jönnek az opciók, törlés stb..
Ezek olyan fícsörök amiket simán be lehetne hozni droidra és meg sem történik. Valószínű csak ios engedélyezett, vagy le van védve. -
Peace
nagyúr
válasz
DeFence #3961 üzenetére
Sok minden nem úgy működik, ahogy szeretném, de már nem is mérgelődök inkább. Elfogadom olyannak, amilyen. FB értesítések is már rég ki vannak kapcsolva, mert a szaros Messenger üziket is ott mutatta, nagyon idegesítő volt. Inkább nem kattogok már ezeken, csak beletörődök.
-
DeFence
tag
Sziasztok, lehet volt már téma, korábban még úgy működtek az értesítések pl Messenger hogy amikor egy ember több üzenetet küldött akkor mutatta egyesével zárolt képernyőn az összeset, most viszont már csak az utolsó üzenetet jeleníti meg.
Más is észrevette ezt? Gondolom nincs rá megoldás, hogy a régi legyen, annyira szerettem és most olyan mint a többi androidos ui. IOS-ben ez nagyon tetszik, és örültem hogy itt is volt. Nem most vettem észre ezt csak eddig még nem kérdeztem rá.Off:
Ki várja a Honor Watch 5-öt? -
válasz
Klycsu1991 #3958 üzenetére
Nem teljesen értem, amit írsz de a normál hanghívás, VoLTE használata nem csökkenti az adatkereted.
-
wwhy
veterán
válasz
Klycsu1991 #3957 üzenetére
Nincs erre beállítás nálam sem. Amikor ébreszt a telefon,, ébreszt az óra is, és az órán van pipa és X, és az X-szel le lehet állítani az ébresztőt.
Sajnos nem tudom megnézni, mert váltottam GT 5 Prora és a 4 már nincs nálam.
És most kérek elnézést : ahogy leírtam, akkor tudatosult, hogy nekem sima 4 volt, nem GT4.
-
Klycsu1991
tag
válasz
Viktor0610 #3953 üzenetére
Így értem. Köszi a választ.
Arra gondolom nincs lehetőség hogy a mobil hanghívás a szolgáltató által biztosított adat ketet én keresztül történjen meg . Ne pedig a szolgáltató által hang hívásra biztosított ( perc ) keret csökkenjen Google tárcsázó esetén.
Csak másodlagos alkalmazás használatával valósítható meg? Annak pedig minden a hívott fél telefonján is telepítve kell hogy legyen? Jól gondolom?
Gondolok itt pl egy szolgáltatói vezetékes szám ( pl Vidanet, digi, biztosítók stb )
Van olyan alkalmazás ami funkcionálisan úgy működik mint egy tárcsázó, csak a mobilszolgáltató hang hívásra szánt keret helyett a mobilszolgáltató internet szolgáltatását használja a hang hívás lebonyolítására. Illetve nem kell a hívott félnél azt telepíteni.
Nem létszükséglet éppen. 😀 -
rolandg
tag
Szervusztok!
Használ valaki ezen telefon mellett Huawei GT4 órát? Ha igen, az óráról vezérelhető az ébresztő (le lehet állítani a telefon ébresztését az órán)? Illetve mennyire jó az üzenetek megjelenítése?
-
válasz
Klycsu1991 #3952 üzenetére
A másik kettő esetén csak akkor aktív a VoWIFI, ha a térerő azt indokolttá teszi. (Tehát nincs vagy gyenge.)
Az közöttük a különbség, hogy a mobilhálózat preferált beállítás nem használ VoLTE-t, a 4G hálózat preferált pedig igen. -
Klycsu1991
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem észre hogy nálunk is elérhető wi-fi hálózaton keresztüli hívás 3 opcióval.
Wifi hálózat preferált - mobilhálózat preferált - 4g hálózat preferált.
Wi-fi hálózat preferált esetén tökéletesen működik. Wi-fi hálózathoz vagyok csatlakozva, hívott fél telefonszáma vagy neve mellett megjelenik a wifi ikon. Így wi-fi hálózaton keresztül épül fel a hívás.
Másik két opció esetén pedig semmi különbséget nem veszek észre.Valaki tudja pontosan mit akar az a plusz két opció a wifi hívás menüponton belül?
(Én úgy gondolnám hogy az egyik opció a maradék 2 közül azt a célt szolgálná, hogy a mobilszolgáltató által biztosított adatforgalom terhére épülne fel a hívás. De lehet tévedek. Avagy szimplán csak a "hd hívás" vagy nem "hd híváshoz" van köze?)
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok.
Aki használja a Vibert, működik rendesen?
Tegnap óta csak az üzenet jön-megy, viszont a hívás nem.
A kimenőnél kidob, a bejövőnél meg jelez, hogy nem fogadott hívásom volt. -
-
stefi68
addikt
válasz
vlesi69 #3945 üzenetére
Hátrányáról nem igazán tudok.
Előnye, hogy kizárt a kontakt hiba lehetősége, ami egy fizikai SIM-nél fennáll.
Továbbá igen nagy előnye egy esetleges külföldi utazáskor már itthon megveheted egy célország eSIM-jét, ami a határon átlépve már használható (pl. balkáni országok, svájc, stb.). Vannak globális, regionális és helyi eSIM szolgáltatók is. [link] -
Peace
nagyúr
Valaki említett ilyen problémát, hogy videófelvételnél 10-15 másodperc után eltűnik a mély hang. Volt lehetőségem kipróbálni bulikában és nem tapasztaltam ilyet. Csináltam 1+ perces felvételt is.
-
stefi68
addikt
válasz
vlesi69 #3941 üzenetére
Mivel dual SIM-es, egyszerre két kártya lehet aktív a két kártyahelyen (1. SIM, 2. SIM).
Az első kártya mindenképpen fizikai SIM.
A második lehet fizikai- vagy eSIM.
eSIM-ből lehet többet is beállítani, hogy mennyit nem tudtam kinyomozni. Egyes források szerin kettőt, mások szerint max 5-öt.
Tehát lehet benne 2 fizikai kártya és 2-5 eSIM, de csak kettő lehet aktív, két külön kártyahelyen.Ettől a telefontól függetlenül és érdekességképpen, van 'programozható' SIM, ami egy fizikai SIM, amely eSIM profilokat tud kezelni. Van saját alkalmazása amellyel ezek a profilok konfigurálhatók. Viszont ezekből is csak egy lehet aktív egyszerre.
Ezzel megoldható, hogy két eSIM-et használj egyszerre. Egyik kártyahelyen a spéci SIM eSIM profillal, a másikon normál eSIM. [link] -
Egy kérdés. Van e-sim támogatás, dual sim, rakok bele két kártyát, lehet pluszba még e-szim vagy csak két szim, vagy egy sim és e-sim?
-
stefi68
addikt
Van 1-2 alkalmazásom amik "Kisegítő lehetőségek" és "Megjelenítés más alkalmazások felett" jogosultságokkal rendelkeznek, és amelyeket a rendszer időnként kilő.
Már mindent beállítottam nekik:
- Kivéve az akkumulátor optimalizálásból
- Alkalmazás indítása manuálisra állítva
- Előző alkalmazások képernyőn rögzítve (lakat)
- Tulajdonságainál, ha nem használom, törli a jogosultságokat -> KIKAPCSOLVAVan valakinek még tippje, hogyan lehetne megakadályozni, hogy a rendszer ne állítsa le őket?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
jó fotós képességekkel rendelkező telefont keresek jó ár/teljesítmény értékben.
Kinéztem ezt a telefont. Van bármi probléma/tapasztalat a Mo-i hálózatokkal? Tudja a B20-at?
A google play és minden egyéb fizetős app, vagy meki app, minden gond nélkül fut rajta?
A OS támogatás mennyire jellemző? Újabb android verziókra való frissítés megoldott? Bootloader nyitás van? ill. minden véleményt szívesen fogadok.
Köszi -
greyslay
aktív tag
Szól a Spotifyn a zene, megnyitom a facebook appot és elhallgat a zene. Ötlet vélemény?
-
Tutu7030
veterán
-
válasz
stefi68 #3919 üzenetére
Én ezt használom, a párom a 90-est, de én is olvasom a teszteket, és a fórumokat azokat amelyik telefonjaim voltak vagy talán lesznek. Néha vannak viták feleslegesen, de már mint írtam a fórumokon segíteni kéne egymást, megvitatni dolgokat, és én sem szoktam mindig vissza olvasni hogy volt e mâr olyan amit én is kérdeztem.
-
stefi68
addikt
Nem szoktam beleszólni az ilyen vitás ügyekbe, de szerintem ezt nem ezen a ponton, hanem már tizenX hozzászólással előbb kellet volna abbhagyni. Mindenki be tud nézni egy kérdést, egy választ, egy félreértelmeztett kijelentést. NE fajuljanak már el idáig a dolgok! Vannak a kérdezők és a válaszadók közt is olyanok, akik érzékenyebben reagálnak a kelleténél az esetleges bírálatokra, legyen az jogos vagy nem jogos. Emberek engedjük el... Nem ér ez annyit.
Remélem jár erre egy modi előbb-utóbb...
ui. És én még örültem a számlálóra nézve, hogy hopsz milyen új téma vetődött fel végre... Hááát, nem örülök. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
koboldozat #3917 üzenetére
Én és a fórum többi tagja🥲azért írtam, hogy nem egy nyelvet beszélünk! Minden jót Neked 🤙
-
koboldozat
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3915 üzenetére
Azért mert te nem tudsz dolgokat nem a másik a hülye.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3915 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy elengedtem! Ha mindenki ugyanúgy értelmezi és az nem egyezik azzal amire ő gondolt akkor vajon ki megy szembe a forgalommal! Tényleg elengedtem, mivel nem is ilyen készülékem van, csak arra reagáltam, hogy félre érthető volt amit írt!
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3912 üzenetére
Ezt senki nem mondta pfúúú. Hidd el sok telefonnal képben vagyok és ismerem, ettől függetlenül mivel nem használom minden frissítéssel tisztában kéne lennem, mikor mit változtatnak, tesznek bele mondjuk a kamerába!???
Gondolom akkor te mindig minden telefonnal és frissítésével tisztában vagy, melyikbe mikor mi kerül bele!
Elengedtem a dolgot, kissé magas lóról beszélgetsz másokkal! -
koboldozat
senior tag
Akkor tudásod az épp aktuális telefonodra korlátozódik?
Sose olvastál/néztél meg más telefonról tesztet,videót?Pfúú...
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3909 üzenetére
Ha nincs ilyen telefonom miért kéne tudnom, mit is tud?
-
koboldozat
senior tag
Az már a ti bajotok hogy nem tudjátok melyik teló mit is tud.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #3906 üzenetére
Nem, én is így értelmezem és szerintem mindenki más is a kollégán kívűl.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
koboldozat #3905 üzenetére
....és értelmetlenné is válna ez a topic.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
koboldozat #3905 üzenetére
Velem van a baj, hogy nem jól értelmeztem?
Erre írtam, hogy a Honor 200 Pro sem tudja a fénnyel festést. -
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3903 üzenetére
Hát megbocsáss de te írtad, hogy mi hiányzik! Két készülék volt említve és kettő future. Számomra is úgy jött le, hogy ezt mindkét készülék tudja!
-
koboldozat
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3902 üzenetére
Kicsit olvass visszább és értelmezd a szöveget és rá jössz hogy senki nem mondta hogy a 200 Pro-ba van fénnyel festés.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
koboldozat #3900 üzenetére
A Honor 200 Pro-ban (tudtommal) nincsen fénnyel festés..
-
Peace
nagyúr
válasz
koboldozat #3900 üzenetére
Ahhh
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest