Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
koboldozat #2576 üzenetére
Már rendeltem tokokat Aliról, de más képen és más élőben. Nem általánosan kérdeztem, hogy tud valaki jó tokot? Olyan tokot szeretnék, mint a gyári, csak kicsit masszívabb kivitelben (sok tok a kijelző szélénél magasabbra megy), ezt képen nem látod és hiába olvasok vissza, azt hogy ki milyen tokot rendelt kb 1000 félét, abból nem tudom melyik felel meg annak, amit leírtam. Pár tokot megjelöltem Alin, de akkor derül ki, hogy milyen, ha megérkezik, kibontom és ráteszem a telefonomra, ezért volt a kérdés, mert nem szeretnék 10-15 db tokot feleslegesen...
Amúgy talán ennél látom, hogy masszív, de a kijelző alá megy az oldalán: [link] .
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Olyan tokot sikerült valakinek rendelnie, mint a gyári, de masszívabb kivitelben? Arra gondolok, hogy vékony marad a telefon és a kijelző két oldalán nem magasabb, mint a gyári (gesztusvezérlés miatt), viszont kicsit merevebb anyagból, mert a gyári enyhén nyekereg a hátlapnál annyira vékony/gyenge anyag. Nem a telefon hátlapja nyekereg, az masszív. AliExpress-ről rendelném, esetleg ha valakinek van tapasztalata és linkje ilyen jellegű tokkal, akkor azt szívesen fogadom.
Előre is köszönöm. -
-
osonte
őstag
Én is kipróbáltam az iOS-t, először egy régi XR-el (azt szerettem, csak gyorsan lemerült), majd úgy hittem talán megszokom és beleugrottam egy új 14PM-be és órát is vettem hozzá. Valahogy minden korlát egyszercsak elkezdett idegesíteni, amit Androidon be lehetne állítani és ott nem. Így nagy buktával eladtam mindent, ezt lehet elkapkodtam, mármint a döntést. Utána nekem is megváltás volt Androidos telefonba visszaköltözni, de egyiknek ez volt a baja, a másiknak más, mármint nem hibásak voltak, de a 14PM azért hardveresen egy eléggé jól összerakott telefon és magasra tette a lécet. Most szeretem a Honort, főleg az utolsó frissítéssel, de 2 évig tervezem megtartani és akkor megint nekiugrok iOS-nek, amikor kijön 17-es széria, csak letolom valahogy a torkomon a szoftverét, a hardverrel nem lesz gond, az tuti. Azt viszont szeretném tovább megtartani. Mondjuk addig még sok minden történhet...
-
osonte
őstag
válasz
Ignisvvt #2537 üzenetére
Igen.
#2538 njnl: Már napok óta nyomkodom manuálisan, de most automatikusan dobta fel. Ez tényleg egy értelmes frissítés, akkor ezekszerint másnak is. Nekem nem kell, hogy havonta legyen frissítés, jó a 2-3 hónap is, ha stabil a rendszer. Én amúgy eddig a legstabilabb Androidos telónak tartom, amit eddig használtam.
Már Facebook csoportban írják, hogy február 1-től kezdik a MagicOS 8.0 globális tesztelését, de csak korlátozott számban lehet résztvenni benne, én még jelentkezni sem tudtam, mert más régióban csinálják, de talán lesz belőle Android 14 nekünk is márciusban.
Szép az iPhone amit hirdetsz, a Sierra Blue nagyon jól néz ki. Barátom meg 15 Pro-t vett helyette, akkor ezekszerint Te pedig Androidra jöttél át. -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2533 üzenetére
Elvileg jön a MagicOS 8.0 is Android 14 alapokon az első negyedévben a globális telefonokra, a kínai telefonokra már látható feltelepitve YouTube videókon.
Ui.: Az új frissítésben a szundit ki lehet kapcsolni az ébresztőnél. Lehet 0-ra állitani a szundik számát, előtte 1 volt a minimum.
-
osonte
őstag
Nekem is végre jött a frissítés: [kép] .
Örülök, hogy nem kell annyit várni, mint a Xiaominál, valaki már egy hónapja várja a frissítést, amit szinte mindenki megkapott...
Nekem nagyon hasznos, hogy az MI-javaslatok panelt lehet szerkeszteni. Ez az egy ami szúrta a szemem eddig, de megoldották, hogy fix ikonokat tudjak odarakni. -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2524 üzenetére
13T Pro után én azt mondom, hogy a Honornál maradsz.
-
osonte
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #2517 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok semmi okosat írni. Remélem megoldódik!
-
osonte
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #2515 üzenetére
Akkor a kocsi kizárt. Kábel/telefon...
-
osonte
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #2512 üzenetére
Próbáltad gyári kábellel? Valakinek kábelgondja volt. Lehet egy szoftverfrissítés oldja meg. Lehet az is, hogy más kocsival tökéletes lenne, csak a Tiéd nem szereti, stb... Esetleg megírod melyik városban laksz, lehet van olyan fórumtárs, akinek ugyanilyen telefonja van és segít letesztelni, hogy az ő telefonjával is rossz -e? Mert ha nála is rossz, akkor nem a telefonod a hibás.
-
osonte
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #2510 üzenetére
Ja értem, azt nem használom.
Aryon87 fórumtárs aa-val az Android Auto-ra gondolt és azzal tényleg szoktak gondok lenni, jól írja.
-
osonte
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #2506 üzenetére
Router függő is, nekem az utcában már 4 házzal arrébb is fogja a Wifi-t és csak 5GHz van, aminek kisebb a hatótavja.
-
osonte
őstag
válasz
kisbarack #2485 üzenetére
Nekem úgy jobb a hangminőség. Lehet, hogy megy egyébként, csak nem jelzi ki ikonnal, mert amikor telefonálok, akkor ahogy kapcsolgatom pl.: a Wifit bekapcsolom, akkor átáll a SIM információk szerint Wifi hívásra és szerintem a 4G felirattal jelzi a VoLTE-t, illetve amikor ezek nem elérhetőek, akkor egy sima G betűt ír ki. Ezt ott lehet megnézni, ahol a térerőt is kijelzi, azon az oldalon (Beállítások -> A telefon névjegye -> Állapot -> Hálózat).
-
osonte
őstag
válasz
Gomez1984 #2481 üzenetére
Igen, ez szoftveres gond, mert a kihangosított hívás meg egy egész családi házat bezeng, a YouTube meg pont kb maximum hangerőn a megfelelő. A GSMARENA tesztje szerint is hardveresen a leghangosabb hangszórók között van, ami a telefonban van, ezért írom, hogy szoftveres... Ja és a régióváltás sem segít rajta.
-
osonte
őstag
válasz
Kovaratis #2472 üzenetére
Igen, Vodás flotta. A kártya szinte új 2 hónapos, a telefon meg 2 hetes. Minden adott elvileg. A telefon első bekapcsolásakor volt VoWiFi opció, de azonnal frissült a szoftver és utána már az sem. Elvileg minden adott hozzá a SIM kártyán. Ugyanilyen kártyával a feleségemnek Xiaomin megy minden. Mindegy, elengedem.
-
osonte
őstag
Újra raktam a telefont, VoLTE ikon - sem opció nem lett, VoWiFi sem... Cserébe van még vele munka bőven és a Google Play-rendszerfrissítés megragadt 2023. április 1-nél, előtte november 1. volt.
-
osonte
őstag
Most már elkezdtem törölni, de előtte próbáltam azt a módszert (visszakerestem), amit belinkeltél, bár a Te leírásod részletesebb, nekem nem sikerült, szerintem nem volt hozzá türelmem. Xiaomitól pont azért váltam meg, mert már nem akarok ilyen adb-s dolgokat csinálni, de úgy látom ettől lehet Androidon nem lehet szabadulni, hogy mindig van valami, amiért valamit "bütykülni" kell. Neked mondjuk jó, mert C431-ed van.
Látom a képeken a 2-es SIM helyen van a Vodafone kártyád, átteszem én is oda amikor alaphelyzetbe állítom. -
osonte
őstag
Megjöttek a tokok Aliról 12 nap alatt: [kép] .
Jóval masszívabb, mint a gyári, jobban is védi a kijelző szélét, de nem zavarja a gesztusvezérlést, a kivágások nagyon precízek. Kezdésnek a kéket választottam, ami valamennyire gyűjti az újjlenyomatokat. Most kb 3200 Ft helyett 1000 Ft darabja (lehet ez kamu akció). -
osonte
őstag
válasz
GordonSamway #2420 üzenetére
Ahogy írták is már sajnos igen, de lehet/remélem javítják szoftveresen, mert hardveresen nem lehet akadálya. Nekem is fura volt ezt így elsőre megtudni, már mint a 4K-ban 15perc korlátot. Viszont tegnap kellett videózni vele, egy termék (csaptelep) kibontását és hogy hibátlan a termék (elsőre sérültet küldtek). Direkt FullHD 30 FPS-re állítottam, hogy ne legyen nagy a mérete és nem vártam csodát a minőségtől, a feleségem fogta a kezében a telefont. Visszanézve laptopon a felvételt, iszonyat jó minőségben rögzít (iPhone-t láttam csak ilyen jó felvételt készíteni, mondjuk talán az picit jobbat is tud), olyan folyamatos a 30 FPS is, pedig szokott zavarni, hogy nem 60 FPS, de ezen semmennyire sem, a FullHD is iszonyat részletes és folyamatosan nagyon jól fókuszál, mintha tudná mi a fontos ahogy forgattam a csaptelepet és alkatrészeit a kezemben, a szöveget is élesen felvette és olyan mintha állványon lett volna a teló, semmi remegés. Engem meglepett, hogy csak FullHD-ban mennyire jó minőségű videót készít. Persze biztos jobb lenne a 4K, de azért Androidos telefonok között szerintem eléggé a legjobbak között van (főleg ha nem lenne a 4K-ban a 15 perc korlát).
-
osonte
őstag
válasz
dilettánsbp #2396 üzenetére
Én S23+ küldtem vissza 10 nap után 14 napos elállássa és a Honor Magic 5 Pro lett helyette. A legjobb döntést hoztam. Számomra a Honor rendszere 1000x jobb, letisztult, de pár hasznos dolog van benne, ehhez képest nekem a Samsung kaotikus. A képek meg sokkal jobbak a Honoron, a Samsunggal még szöveget sem tudtam fotózni a főkamerával, voltak rajta homályos foltok, banáneffektus, nem egyedi eset. Utáltam eddig a gesztusvezérlést és az ívelt kijelzőt, de a Honornál zseniálisan el van találva. Sokkal jobb hangminősége van vezetékes fülesen. Szóval nekem mindenben jobb! DEX, meg egy csomó dolog van a Samsungnál, amikre nincs szükségem, szóval azok számomra nem előnyök...
-
osonte
őstag
válasz
Roland8622 #2370 üzenetére
Január 12-ig lehetett regisztrálni az ajándék tabletra a Bravophone oldalán: [kép] .
-
osonte
őstag
Köszi! Azt meg tudjátok mondani, hogy akkor is vesz fel, ha BT-n csatlakozik a telefonhoz külső eszköz (kocsiba a fejegység, aminek saját mikrofonja van)? Mivel sokszor úgy is telefonálok.
#2321 Kovaratis: Szerintem biztos kell BL-t nyitni, mert más a rom a gyári vs Google tárcsázó miatt, így újra kell biztosan rakni a telefont. Egy szakember viszont lehet olyan fizetős programmal nyúl hozzá, ami nem hagy nyomot a BL nyitásról a garancia miatt. Nem tudom, majd próbálok infót szerezni. Nem én akarom megcsinálni, már én is kinőttem belőle, hogy kétes folyamathoz kezdjek. Bár a Samsungnál pár kattintás CSC-t váltani, Xiaomi sem bonyolult (aki már számtalanszor csinálta a romcserét, bár most HyperOS bonyolíthat).
-
osonte
őstag
válasz
andreas49 #2315 üzenetére
Köszönöm a tippet. Natívan lenne jó megoldani, addig marad a kihangosítás + laptop vesz fel, hibátlan minőségű, de csak akkor megy ha tudom olyan a hívás, amit fel kell vennem és én hívok, illetve rákészülök. Nyilván ha engem hívnak akkor ez nem játszik, főleg ha nem itthon vagyok. Mondjuk a legjobb lenne, ha nem kellene semmit felvenni (2024-es kívánságom, de már megbukott
), mert amúgy nincs bajom a Google tárcsázóval, csak mindig olyan helyzetbe kerülök, hogy jó ha van hangfelvétel.
-
osonte
őstag
válasz
kisbarack #2295 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A HonorSuite volt a megoldás és sikerült adb-vel leszedni amit szerettem volna. Bár fura volt, mert csak 5 appot kellett törölni, nem 20-at mint a Xiaominál megszoktam. Elég sallangmentes a rendszer, jól eltalált ez a Honor!Már csak egy telefonos embert kellene keresnem, aki a C430-ra tud telepíteni C431-et a hívásrögzítés miatt. Volt egy ilyen ember, akinek régen mobilos boltja volt és mindent is meg tudott csinálni, csak már máshol/más területen dolgozik (viszont vannak kapcsolatai) és nem tudom meg tudom -e szerezni az elérhetőségét.
-
osonte
őstag
Egy kis érdekesség, van a telefonba DAC és analóg módon ki is van vezetve az USB-C csatlakozó 3 érintkezőjére. A Xiaomi gyári USB-C adaptere is így van megoldva és ami szuper, hogy abból 2db is van és mindkettő hibátlanul és szépen szól a Honorral, még a DTS hanghatás is működik (mondjuk azt nem használom). Szóval nem spórolták ki a DAC-ot és a gyári Xiaomi adapterrel működik (abban nincs DAC).
Viszont az Apple adapterrel nem szól, azt nem érdemes erőltetni, sok Androidos telefonnal az is működik, csak halkan.
Klasszisokkal jobb a hangja, mint egy Samsung S23+ -nak. Az széteffektezi és tömöríti a hangot (DRC). A Honor nem színezi/tömöríti a hangot.
Amúgy a telefon is király első nap után!
Ui.: Esetleg ha valakinek van adb-hez megfelelő drivere, azt megköszönöm.
-
osonte
őstag
válasz
kisbarack #2288 üzenetére
Igen, Fejlesztői beállítások, USB hibakeresést bekapcsoltam, még próbáltam a Wifin keresztüli hibakeresést is... Amikor kiadom az "adb devices" parancsot a laptopon, akkor fel kéne dobnia a kérdést a telefonnak, hogy engedélyezem -e a hozzáférést, de ez nem történik meg.
-
osonte
őstag
válasz
jaszy76 #2284 üzenetére
Nincs meg véletlenül valahol, hogy melyik drivert telepítetted? Lehet rosszat rakok fel és ott a gond.
Nagyon megköszönném a segítséged.
Eddig 90%-ban Xiaomi telefonjaim voltak és ott mindent is lehetett csinálni, ezért lepődtem meg, hogy az adb nem megy, az nekem olyan alapnak tűnik Andoidnál.#2286 vlesi69: Xiaomin egész hosszú listám volt, azzal kezdtem a telefon belakását, hogy adb-vel töröltem csomó appot, jobban hiszek a törlésben, mint a sima letiltásban.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok én is egy zöld C430-al a fórumhoz. Lenne is rögtön egy kérdésem, én vagyok hülye hozzá vagy tényleg nem lehet USB hibakeresés bekapcsolása után adb-n csatlakozni a telefonhoz? (adb devices -re nem talál semmit, drivert is telepítettem, de szinte semmi nincs a neten ezzel kapcsolatban)
Pár fölösleges appot szeretnék törölni és eddig ez alap volt minden telefonon.Előre is köszönöm a választ.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2189 üzenetére
Én is csak 2 hónap esélyt adtam neki, pedig volt egy új 14PM és egy szintén új Watch8, sokat is buktam rajta eladáskor. Viszont néha elgondolkodok, lehet elhamarkodtam az eladást... A hardver nagyon rendben volt. Viszont a 15PM az még most is csábító, majdnem rendeltem is amikor megjelent. Szerintem sokkal jobb lehet, mint a 14PM, főleg a súly, illetve az USB-C és előnyei miatt. Köszönöm a választ, ennek örülök, hogy nem nyúl bele a hangba a Honor. Lehet a Samsungnál az Ultra jobb kimenettel rendelkezik/nem erőlteti a DRC-t vagy bármi, hiszen az drágább is, mint az S23+ volt. Tidalt szerintem érdemes kipróbálni, én is végigjártam azokat, amiket Te írsz és a legjobb hangot a Tidal drágább előfizetése adta (érdemes összefogni családi csomaggal, még úgy emlékszem nekem is van szabad helyem, ha érdekel írj rám privátban, egy hónapot még adhatok is ajándékba, persze csak ha érdekel). Nekem például a Spotify alapból olyan mély/magas kiemelt hangzást ad, bár ez az igény inkább legtöbbször és sok zene van rajta, a Tidalon nincs minden, de azért ott is sok van. Ami meg nincs ott, akkor YouTube Music, na ott minden van, szerintem vállalható a Premium előfizetéssel a hangja.
Az átlaghoz képest mondhatni komolyabb a rendszered, mert sokan csak 3-4 ezer Ft-os vagy még olcsób Alis adaptert vesznek, illetve max. 10 ezres fülest vagy BT irányba mennek el. Sokan dicsérik a KA3-at és FiiO fülesek is elég jól szólnak.
Köszönöm mégegyszer! -
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2170 üzenetére
Szia! Sok sikert az iOS világában, nekem nem sikerült megszokni, de lehet én nem adtam elég időt neki, szóval Neked sikerülhet.
Én viszont csatlakozom egy zöld verzióval a topic-hoz (bár még a futárnál van, Vodás beszerzés), egy Samsung S23+ -al próbálkóztam 10 napig, de kamerás fronton csalódás volt és a szemem sem bírta a kijelzőn az alacsony PWM-et (még mindig migrénem van pedig több napja nem használom).
Szeretném Tőled kérdezni, hogy a Honor-nak külső DAC/AMP-al milyen hangja van (tesz hozzá valami effektet, ha igen ki lehet kapcsolni)? Látom Neked is komolyabb FiiO rendszered van, gondolom telefonnal használtad. Előtte-előtte Xiaomi 13/13T Pro volt, ahol mindent kikapcsoltam, ami a hangba belenyúlt és gyönyörű volt a hangzásuk, viszont a Samsung az átkozott DRC tömörítésével teljesen élvezhetetlenné tette a zenét pl.: Tidal-nál, persze Poweramp-ban ki tudtam kerülni és jobban szólt, de én inkább Tidalozok...Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest