Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
stefi68 #3497 üzenetére
Aha.
Próbáltam, tetszik is, hogy az ikonoknál lehet beállítani alternatív lekerekítést, szappan formát.
De másban számomra nem volt annyira meggyőző, igazából ezek nem funkcionális, hanem felhasználói élményről szólnak. Ami nem egy elvetendő szempont, Mars társas kiegészítőkre is rakás pézt elköltöttem ilyen felindulásból. -
Msony
tag
válasz
koboldozat #3490 üzenetére
Látom, többen a Novát nyúzzátok. Mi olyat tud, ami sokkal jobb az alap launchernél?
-
zoleeno1
veterán
Aki már felrakta a 8-at (14-es androidot) észre vett bármi változást/romlást kamera fronton?
-
Kovaratis
senior tag
Nova itt is rendben. Hálisten.
-
jaszy76
aktív tag
Jött az előbb egy áprilisi biztonsági frissítés, de javították a launcher recent app gondot is. Nova működik hibátlanul.
-
cucumber87
tag
C430-ra megjött nálam is, fizetésnél duplán kérte az újlenyomatot, de rendben működött
-
freeapro
senior tag
Nekem is megjött a MagicOS 8 C430-ra. Kipróbáltam a fizetést, ugyanúgy működik.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
koboldozat #3472 üzenetére
Senki sincs kiakadva, csak megállapítottuk, hogy szarabb lett, mint volt.
-
spect80
senior tag
válasz
Klycsu1991 #3470 üzenetére
nekem a Curve-vel továbbra is hol kér, hol nem. csak ott van más probléma, úgyhogy azóta váltottam raipay-re. Az meg mindig kér PIN-t, úgyhogy azt is elengedtem
@#3472 koboldozat én nem vagyok kiakadva, csak pragmatikussabb vagyok annál, hogy ezt a túltolt bohóckodást csináljam minden fizetéskor, amikor kártyával tényleg elég egy érintés
-
koboldozat
senior tag
válasz
Klycsu1991 #3470 üzenetére
Nem értem miért vagytok kiakadva ettől?
Működik, jó, lehet így fizetni, akkor ki nem ... -
Klycsu1991
tag
válasz
spect80 #3344 üzenetére
Ezt a következtetést nem csak a szöveg alapján vontam le.
Fizetés során ezt tapasztaltam. És azóta se változott.
Ha a face is-vel oldom fel google wallet alkalmazásban mindig kér egy újbóli igazolást.
Ha hullanyomat feloldom fel a készüléket sose kérd és vallet alkalmazású újbóli hitelesítést.
Fizetésnél is ugyanez történik.
Ha újjlenyomatommal oldom fel , fizetés közben nem kér másodlagos hitelesítést.
Ha pedig face id-vel akkor fizetésnél mindig van macera...Én személy szerint azt a konklúziót vonom le.
Androidon nem tud különbséget tenni a 3D alapú és 2D alapú arc azonosítás közt google rendszere .
Ugye mind a két rendszernek hasonló az alapja.
De hardveres és működési elvben van különbség . Nem is kicsi.
Csak 2D alapú arc feloldás valóban nem biztonságos. Akár egy fényképpel is átverhető.
Addig a honor által alkalmazott 3D alapú feloldás van olyan biztonságos mint az ujjlenyomat alapú.
Amikor boncolgattam a biztonsági szempontokat ezt a gondolatmenetet gondoltam.Hivatalosan android alapon csak a honor használja a 3D alapú face is feloldási technológiát. Tudomásom szerint.
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Mivel nár biztos van sok tapasztalat lassan lecserélném a gyárió fóliát. Ki milyet ajánlana és honnan?
Illetve íróasztalomra szeretnék valami frankó vezeték nélküli töltőt ami esetleg kihasználná a max kapacitását és a galaxy watch orát is kezeli mellette
-
andreas49
senior tag
Jól látom, hogy nem találom a nagy látószög beállítás lehetőségét?
-
stefi68
addikt
válasz
jaszy76 #3460 üzenetére
Pontosan így van, ahogy írtad.
#3459Msony: A hogy "rendesen" az nálam azt jelenti, hogy jól érthetően hallható mindkét fél hangja. Az, hogy a mikrofon a hangszóróból veszi a másik fél hangját nekem teljesen megfelelő. Ha zavar a környezeti hang csendesebb helyre kell menni.
Nekem a felvétel csak az elhangzottak visszaidézésére kell. Sokszor nem ideális helyen hívnak és nem biztos, hogy mindenre pontosan emlékszik az ember, főleg ha még beszélnek is hozzá közben.
A Skavalex amúgy működik ezen a készüléken? Régen használtam, az akkori készüléken az is jó volt.
ACR-t használtam még (NLL Soft) korábban, esetleg azt is kipróbálhatod. Már nem fejlesztik, de az utolsó verziói még fellelhetők a neten. Helyette az ACR Phone van, ami hasonló mint a True Phone, felvenni is tud. A mi készülékünkön nem teszteltem... -
jaszy76
aktív tag
Csak a play áruházból letöltött TP-n van tiltva a felvétel. XDA-ról kell leszedni, működik rendesen. Nálam is.
De a TP is felveszi a mikrofonon keresztül a környezeti zajokat, mivel a natív felvevő c430-on nem működik.Ami nem a beépített felvevő, hanem külső app, az csak a mikrofonból tud felvenni. Mindegyik. -
Msony
tag
válasz
stefi68 #3458 üzenetére
És nálad hogy működik? Csak indiai készülékeken érhető el a natív app, a TruePhone sajátja le van tiltva, a skvalex elég gagyi, eddig ami működött az az ACR Cube, de az is néha nem indul el, ha a telefon újraindul és az nem natív, tehát, beveszi a környezeti hangokat is és ha kihangósítóra váltasz vagy bedugsz egy fülest, azt nem fogja rögzíteni. Szóval hogy működhet nálad jól?
-
Kovaratis
senior tag
A vaku és/vagy képernyővillogtatás eddig is megvolt értesítéseknél?
-
stefi68
addikt
iGO Nextgent (Pal, Avic) használ valaki Magic OS-8-on (Android 14)?
Ahogy a navi fórumokban olvasom, valakinek megy valakinek nem az Android 14-re mókolt Nexgen verzió.
-
knox83
senior tag
Bődületesen merül a telefon 4gn, nem emlékszem hogy a p30p ennyire merült volna. Nincs kiugró érték fogyasztásban de úgy merül mint a titanic.. más is tapasztalja? Vagy ez így ezt tudja?
-
válasz
stefi68 #3443 üzenetére
Én is Novát használnám de a 8-asal nem tökéletes, de a Nothig 2 sem működik tökéletesen. A Novának kéne frissíteni az Android 14-hez hogy jól működjön. Pl a Poco vagy a Xiaomikon sem százas a Nova, ott a harmadik féltől származó alkalmazást nem engedi hogy geztusvezérléssel használjam.
-
-
-
jaszy76
aktív tag
7.1-ben nem volt kamera gyorsindítás, csak zseblámpa. Csak a 8-ban választható a kamera.
-
polk
csendes tag
Kénytelen voltam új fóliát rakatni a telóra, mert nem gyári tokot használok és felgyűrte a jobb felső szélét. Aláment a por, piszok így nem sikerült megmenteni. Most olyan fólia került rá, ami "tokbarát", nem fordul le a képernyő oldalára, így nem ér hozzá a tok, viszont a teljes sík képernyőt lefedi. Az előlapi kamerának is ki lett vágva a kapszula. Bízom benne, hogy ez beválik. Majd kiderül...
-
stefi68
addikt
válasz
vlesi69 #3429 üzenetére
Gyorsindításnál csak zseblámpa van.
A Biztonság-nál nincs ilyen.
De közben megtaláltam: Biometria és jelszó ->Zárképernyő jelszó módosítása ->Feloldási mód megváltozatása.
Jól eldugták.
PIN kód esetén a kereső sem adta ki! Miután beállítootam a mintát, a kereső kidobta de csal a "Minta láthatóvá tétele" opciót. -
stefi68
addikt
A Magic OS 7.1-ben nem találtam kamera gyorsindítást (hangerőgobra).
Nincs is, vagy csak én bénázok?Továbbá feloldó mintát sem, csak PIN, ujjnyomat és 3D arc. Minta nincs?
Ezen kívül úgy gondoltam, hogy az Andrid 13-ban már rég elérhető az értesítési előzmények visszakeresése, mivel már évekkel ezelőtt olvastam róla.
Ilyen sincs? -
koboldozat
senior tag
válasz
djsweetboy #3423 üzenetére
Változó van hogy nálam egyik nap mindig utána a másik nap meg semmi.
-
Kovaratis
senior tag
Skacok, a 8al sem jött meg a wifi hívás (Vodafone) van valakinek ötlete mi lehet a bibi?
-
djsweetboy
csendes tag
Nekem most az a tapasztalatom, hogy bizonyos összeg felett kér csak újra hitelesítést. Kb. 15000 ft felett. Alatta nem. Legalábbis nekem.
-
knox83
senior tag
Na ez a plusz biztonság az nfc fizetésnél most baszott fel. Kirakják elém a terminált odatartom, kéri, elhúzom a telefont hogy feloldjam közben már szól hogy tartsam közelebb a fizetéshez, mire visszateszem már az nem érzékeli. Most reggel ezt olyan szintre sikerült emelni, hogy se kép se hang, elő kellett venni a bankkártyát. Ezt a való életben vajon kipróbálták a googlnél??
-
andreas49
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3417 üzenetére
Köszi, várható volt
-
stefi68
addikt
válasz
andreas49 #3409 üzenetére
Kérdezd meg a Honor ügyfélszolgálatát, van-e mód visszatérni Magic OS 7-re.
Kíváncsi vagyok mit válaszolnak....
Én azt olvastam valahol, hogy sem hivatlosan, sem nem hivatolosan nincs mód a downgrade-re.
Egyébként érdekes, hogy egy ilyen népszerű típus és nincs topikja az XDA-n, ahol pl. az ilyen megoldásokról vagy más okosságokról lehet infókat nyerni. -
andreas49
senior tag
Még P30Pro-nál használtam Suite programot verzió visszaállításra.
Most feltettem a Honor Suite-t, hogy visszategyem a 7.0.. verziót, de azt írja:
"Sajnáljuk, ez a szolgáltatás nem támogatja a készüléket."
Miként tudom visszaállítani a régi verziót 'törés' nélkül? -
stefi68
addikt
válasz
koboldozat #3405 üzenetére
Kivéve a 3rd party launcherek recent apps funkciójának hiánya + az Android 14 egyéb korlátozásai. Persze csak azoknak akiket ez érint.
-
koboldozat
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3403 üzenetére
Nyugodtan , én hátrányt nem tapasztaltam.
-
stefi68
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3403 üzenetére
Ne frissíts, egyelőre...
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Szoftverfrissítés próbaverziónál feldobta a 8.0 szoftver.. Érdemes felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest