Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is így vagyok vele, a Magic 5 Pro marad egyenlőre, egy 23 Ultrát váltottam ezért, de melette van még amit használok párhozamosan egy 30-as céges kártyám van benne, tesztelgetem őket, összehasonlítom aztán ráunok eladom és jöhet egy másik. Jövőre meglátom, Xperia 1 V, Pixel 8 Pro, Oneplus 12, de még a Nothing 2 is kipróbálnám.
-
knox83
senior tag
válasz
gretzky77 #1993 üzenetére
Van egy két szerencsés akinek minden klappolt, de a fórumon nem ez volt az összkép. Nekem komolyan ott volt mint opció, a 8-as is de végül letettem róla.
Viszont: barátnőm vett magának i15pro maxot a héten. Azt kell mondjam ez tisztességes lett. Bár továbbra sem szeretem a céget de ezt már el tudnám képzelni sajátként..csak ne rühellném az iost
Fényképeket összehasonlítva a magic 5 proval egy szint, talán helyenként jobb is volt. -
knox83
senior tag
válasz
Valaki87 #1991 üzenetére
Ajánlom azért előtte elolvasni a Mobilarénás fórumot. Nekem is tetszettek de rengeteg gond van velük, nagyon gyorsan letettem róla.. melegedés, bug bug és bug, térerő dobálás, gagyi üzemidő csak hogy néhányat említsek.. viszont a képalkotó algoritmus az első osztályú ez biztos.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Android Auto-t most is csak apk-val lehet letölteni? -
Keny.
tag
válasz
Kovaratis #1986 üzenetére
Én usb c s adapterrel pendrive re másoltam fileokat, amikor rámasolta látta, leválasztottam, majd a másik eszközön azt a könyvtárat látta, de 0mb volt. Azok az adapterek amik P30 pro val simán mentek, a Honorommal ezt csinálták. Szereztem egy újabb adaptert, azzal egyszer teszteltem akkor jó volt. Ezzel azt akarom mondani, hogy tesztelni kell az usb s adaptert, és ellenőrizni a fileokat a pendrive on, mielőtt a telóról le van törölve.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, nem feltetlenul keszulek problemara gondolok csak nem tudom hova tenni. Bizonyos oldalak nem nyilnak meg chrome-ban. Tolt tolt aztan nem tudja betolteni. De csak wifin tapasztalom. Viszont operaban meg megnyilik szepen minden wifin es mobilneten is. Valakinek valami otlet? Cookie kat, elozmenyeket toroltem mar. Koszi elore is.
-
Legendas
aktív tag
Egyszerűen nem látja az intéző win11-en a telot. Felvillan és eltűnik. a Honor suite is bekapcsol, de nem látja. Ez már idegesítő. Már mindent is megpróbáltam.
-
CrV6000
csendes tag
Jó, hogy írtátok, én is megnéztem és kiderült, hogy nekem is elérhető, gond nélkül frissült.
-
knox83
senior tag
Ötletem sincs nektek miért laggol a telefon, valami nagyon beakadhatott ott. Engem már biztos szétbaxott volna az ideg és visszaállok..
btw, amikor ez a google féle trójais hülyeség volt pár hete én megcsináltam, az elején nem tudtam miért van inkább visszaálltam. Nem volt hiábavaló mert éjszaka tétlenbe most kevesebbet merül a telefon..nekem ez az egy nem tetszett korábban, simán merült 5-6%ot most 3-4. -
gretzky77
veterán
Nekem win11 van fent és gond nélkül látja a telefont.
denko: erről a laggról valahogy egy videót tudsz csinálni, mert eddig nem nagyon hallottam, hogy erre panaszkodnának számottevően! Termeszetesen nem kérdőjelezem meg csak tényleg furcsa számomra, én inkább appra gyanakodnék!
-
Legendas
aktív tag
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Szoftveres megoldás van az értesítési led pótlására? -
Gomez1984
aktív tag
Hibás a link.
Itt a jó: [link] -
Gomez1984
aktív tag
Az hogy milyen android verzió fut alatta lényegtelen. Pixelről jöttem, nincs semmi difi.
Én inkább a Magic OS 8 miatt várom csak.
Úgy is a felület határozza meg mennyi ujdonság kerül bele.
Mellesleg ajanlok figyelmetekbe egy tokot azoknak akik nem szeretik a vastag bumszli tokokat. Elsőre gagyinak tűnt képen de megjött és baromi jó. Erdes felülete van, nem csúszik, gombok és kivágasok is tökéletesek. Jo hogy több színt kertem belőle.
[link] -
gretzky77
veterán
válasz
Elit3Zotya #1942 üzenetére
És máris hirdeted?
-
válasz
Elit3Zotya #1942 üzenetére
a tied még drágább
gretzky77: mindennap ránézek majd...
-
Elit3Zotya
addikt
Hi..!
Csak hogy meglegyen a topik, igaz nem 5 pro-val, de visszatértem picit a Honor-hoz, más topikot nem találtam.. -
knox83
senior tag
https://androidportal.hu/2023-11-29/a-honor-elkezdte-az-android-14-alapu-magicos-8-0-beta-teszteleset/
-
Egy filozófiai okfejtés, okoskodás, kérdés. Mi értelme van az AOD-nak? És ezt más fórumon is megkérdezhetném!? Nekem az összes telefonomom ki van kapcsolva. Ha értesítés van, felvillan a kijelző, megnézem, elolvasom, visszahívom, ha megakarom nézni az időt rákoppintok vagy felemelem. Tehát legalább is nekem felesleges funkció, nem is használom.
-
knox83
senior tag
-
nikkor
aktív tag
Esti fotó, a nap már több órája lenyugodott. Az utcán itt nincs semmilyen világítás: sem utcai lámpa, sem lakóépület a közelben, ahonnan fény érkezhetne. Borult volt az idő, a hold éppen csak sejthető volt a felhők felett. Innen érkezett minimális fény. Kézből, állvány nélkül.
Szerintem megdöbbentően jól dolgozik az éjszakai mód. -
andreas49
senior tag
Ennek a fórumnak nincs 'Topikgazda'-ja?
-
gretzky77
veterán
válasz
bokarcsi71 #1922 üzenetére
Igen, csak ugye nekem is azt írta, hogy a 270 az nem 250! Alzánál elő szokott fordulni bontott ennyiért és akkor az tuti nem szolgáltatós
-
spileraaa
senior tag
Akkor viszont 250 ezer forintért drága garancia nélkül. Akkor várok tovább hátha jövőre jobban be esik az ára. Vagy januárban jönnek a Samsung s24-ek
Akkor a s23 legalább olcsóbb lesz. Mert a honor ha tényleg ennyire jó nem sok eladó lesz használtan. Meg talán az új honor csak ősszel várható?Gretzky77
Mate 20 pro utódját keresem eddig ezek vannak képbeMotorola edge 40 pro kieeset mert kevés a támogatás rá
Maradtak xiaomi 13 és pro
Samsung s23 plus és ultra
Monor magic 5 pro
A keret viszont 230 - 250 ezer amit max költenék rá így várok mikor kapok olyat ami elég jó használtan és ennyibe kerül.
Lenne egy Honor magic 5 pro 250 ezerbe de garancia nélkül nem ér annyit így tovább várok! -
T. I.
senior tag
válasz
spileraaa #1909 üzenetére
A román rendszert nem ismerem, de a magyar szabályozás ez:
151/2003 Korm.r.
"4. § (1) A jótállásból eredő jogok – a (3) bekezdésben foglalt kivétellel – a jótállási jeggyel érvényesíthetőek, amelynek nem tehető feltételévé a fogyasztási cikk felbontott csomagolásának a fogyasztó általi visszaszolgáltatása.
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása a jótállás érvényességét nem érinti.
(3) A jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát – a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek."Magyarul tehát garijegy vagy számla kell a szerviznek a készülék leadásakor.
-
spileraaa
senior tag
A honor suport ilyen lassú reggel írtam e-mailben és eddig semmi válasz. Vagy a többi gyártó sem gyorsabb?
-
freeapro
senior tag
Nálam ma ment fel a 188-as FW update a C430-as verzióra.
-
Üdv
Beléptem én is a klubba mai nappal, még ismerkedünk.
-
Keny.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro