Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Van esetleg valakinek tapasztalata WIFI Hotspotként való használatról?
Huawei mate 20 pro-mat használtam eddig folyton, soha nem volt melegedés, pedig állandóan be van kapcsolva a megosztás, mert mindent mobilinternetről oldok meg, laptop, stb. Viszont hozzám került egy Oppo find flip N2, és egyszerűen tűzforró a megosztásnál, akár rövid 10 percek alatt is már.
Ezzel a honorral vagy oppo find x6 Pro-val kacsintgatok, de félek, hogy a huaweitől megszokott szolid, hűvös hotspot már nem elérhető ezeknél sem.
Köszönöm a tapasztalatokat! -
freeapro
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #993 üzenetére
Bekapcsolom, ha megmondod hol kell.
-
Frissítettem a telefont és megváltozott a vezérlőközpont. Vissza lehet állítani a régi verziót valahogy?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Ferenczi Áko #993 üzenetére
Ha lenne olyan..
-
knox83
senior tag
Nagyfelbontású képnél ha visszanézem a galériában többször nem éles és sokszor nem is élesíti ki. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
válasz
koboldozat #953 üzenetére
Igen ahogy írtam csak bizonyos rétegnek fognak bizonyol dolgok hiányozni. Ismerek sok olyan személy hogy Apple telefonjuk van de " fingjuk ,, sincs hogy miket tud csak egy státusz nekik.
-
spect80
senior tag
nem hiszem, hogy ezen múlik. Van akinek már jött. szerintem simán töketlenkedés a Honor részéről
Ezt alátámasztja ez az oldal is, ahol leírják hogy havi security patch jön a Magic5 pro-ra, majd a disclaimerben azt, hogy gyakorlatilag bármilyen oknál fogva lehet ritkább is a patch sűrűség: [link]
-
knox83
senior tag
válasz
bokarcsi71 #979 üzenetére
Beállítottam de nem talál. Viszont így már más maga az alkalmazás is, van frissítés mint a my huaweinèl. Nekem nem e19 hanem e14.
Érdekesség hogy most a telefonról is van adat meg vonalkód. Akkor ezt Malajziaban vették?
Update, találtam valami e warranty részt és ott Franciaország van. -
-
kenzoli
csendes tag
c430e19r2p3 van nálam, Voda webshop-ból vettem.
2 hete jött rá (manuális kereséssel találtam) 166-os (nem, nem elírás, nem 168-as, 166-os) végű frissítés, ami a júliusi biztonsági csomag mellett az új vezérlőközpontot hozta jobbról lehúzáskor (értesítősáv-balról), ettől már a xiaoMI11ultra-nál is megőrültem, pedig azt már nem is én használom
-
spect80
senior tag
Ha visszaolvasol, páran írták hogy C430-as az Emag/Alza forgalmazás és jött is rá update. Kérdés, hogy a többi karakter mögötte mit jelent, és abban mi az eltérés (C431E3R2P3)
Honor főképernyőt nekem is írta egyszer, de nem tudom miért, talán valami gyakran frissülő widget
-
knox83
senior tag
Pont így volt frissítve az a p30 pro is, hisuite-al és onnantól nem jött rá OTA-n frissítés.. akkor csak nekem van c430? Fasza...
Más. Éjszaka sokat merült a telefon, 2x annyit mint a p30 pro, ez normális? 10%ot. Illetve az akkunál a honor főképernyő meg a Google play majdnem 20% fogyasztású. Ami azt illeti alapjáraton gyorsan merül a telefon, mintha valami húzná az akksit.. -
Keny.
tag
Az új szoftverben azt írja, jobb kommunikációs képességeket biztosít, remélem ezt orvosolják.
A volte funkciót kikapcsoltattam a szolgáltatónál, a cégest átállítottam csak 2G re eddig jobbnak tűnik mint előtte.
Ja amit észrevettem, hogy bár az oppo kiírta, hogy 5G és ugyanazon a helyen a Honor csak 4G, de a speedtest.net mérése alapján a honor gyorsabb volt
-
spect80
senior tag
-
szaszko33
csendes tag
Szia! S23+ hoz képest milyen? Kijelző fényerő, mobil térerő? Oneplus 11 használok, de napfényben alig lehet látni, viszont térerőben az 1+ és oppo telefonok nekem elhozták a megváltást! S23+ és honor magic 5 között angyalok, de a samutól félek. S21 ultrám volt utoljára 0 térerővel. Előre is köszönöm!
-
-
Helltak
őstag
Nekem most érkezett meg ez a frissítés, természetesen nem magától, hanem manuálisan keresve.
-
-
wwhy
veterán
válasz
koboldozat #879 üzenetére
Link
-
válasz
Ferenczi Áko #910 üzenetére
Én S23 Ultráról váltottam, Huawei párti voltam de a gugli hiányával nem volt 100 százalékos a P40 Pro és a P50 Pro, de a Magic 5 Pro teljesen megfelel, a 23 Ultrához képest egy kicsivel kissebb, a samu kamera használatnál, vezeték mentes töltésnél, navigáció használatnál sokkal jobban melegszik, meg felesleges a 200 mpx.
-
válasz
koboldozat #849 üzenetére
A legtöbb embernek ezek nem fognak hiányozni. Aki maximalista, meg babrálja a beállításokat az másik telefont fog választani. Nekem nem hiányoznak, előveszem és készítek egy egy képet. Most voltunk nyaralni, a fényképezőgépemmel / FZ2000 / kb 1400 képet készítettem, a telefonnal is fényképeztem kb 700 képet, a párom az övével is kb 700 képet. Ha lesz időm kitőlteni a gépre, átnézni kb 10-20 százalék kép mínusz lesz.
-
gunner93
csendes tag
Valakinek van esetleg tapasztalata bármilyen vízálló tokkal? Nem vennék action kamerát évi 1-2 útért, de tök jó lenne mégis pár víz alatti videót csinálni snorkellezés közben.
-
knox83
senior tag
Beléptem egy feketével
Most állítgatom be, kxrva szép ez a telefon.
-
spect80
senior tag
-
Keny.
tag
Sziasztok, az eddigi telefonjaimban ki lehetett kapcsolni a VoLTE funkciót, itt nem lehet, vagy csak én nem találom?
-
spect80
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #930 üzenetére
A sufni gsm verzión nekem sincs. Vagy nem emlékszem, de ha volt már nincs 😀
-
freeapro
senior tag
PC-m nem látja a telefont. Feltettem a honor suite-ot, de úgy sem. Mi lehet a baj?
(feltettem egy qualcom usb drivert, ami nem működött, majd a suite-ot, majd leszedtem a drivert és újratelepítettem a suite-ot) -
-
szultan
csendes tag
Ma voltam a Mammut-ban és az ottani Emag-ban sincs kiállítva egyetlen egy Honor készülék sem. Ezért kár bemutató termet fenntartani.
Viszont az 5 méterrel arrébb lévő Vodafone-ban ki van állítva a Magic5 Pro (és a Lite is).
A Honor90 (és a Lite is). És ha jól rémlik talán még az X7a és a 70 Lite volt kitéve, bár azokra egy pillantást sem vetettem, de mit ha az lett volna kiírva a még kiállított két készülék mellé. Tehát ha valaki élőben szeretné látni, tapogatni, ott megteheti.
A 90-et és 90 Lite-ot egész jól meg lehet fogni, tapogatni, hogy áll kézre, mert egy kicsi lopásgátló van rajtuk. Viszont a Magic5 Pro-n egy akkora nagy lopásgátló van, hogy igazából az nem derül ki, milyen kézben tartani, hová esnek az újak a hátlapon, mennyire lehet átérni a kijelzőt, stb. Inkább a kinézetet és szoftveresen lehet megnézni, kamerát (zoom-ot) kipróbálni, már amennyire ezt egy bevásárlóközpontban ki lehet.
Illetve a 90-en és a Magic5 Pron is a lopásgátló pont engedi, hogy a két készüléket egymás mellé lehessen tenni, akár kijelzővel egymásnak szembe is, így méretileg is jól össze lehet hasonlítani a kettőt.
Tik Tok-ot sajnos nem lehetett törölni a készülékről. -
spect80
senior tag
válasz
Pandimakaay #921 üzenetére
Állits be 2 faktoros authentikációt
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, segitsetek kerlek. Tegnapelott jott mail, hogy microsoft fiokhoz hozzafertek usa... Ma twitterhez usa... Valtoztattam jelszot mindkettonel. Nem is igazan hasznalom mar ezeket. Semmi olyan progi elv nincs rajta, nem nezek olyan oldalt ami ketes lenne. Valami otletetek van mi lehet? Mivel tudom megoldani? Koszi
-
spect80
senior tag
Csak azért mondom, mert anno én egy iphone-t vettem cégrenévre, és úgy voltam vele hogy ha úgyis 1 év a gari, akkor bekockáztattam a sufni gsmet.
Alzat az egyik legjobb, legkorrektebb boltnak tartom, de az Alzás árhoz képest 210k-val volt olcsóbb, ami számomra már az difi, ami miatt megérte kockáztatni az esetlegesen bizonytalanabb garis ügyintézést. Ne érts félre, nem rábeszélni akarlak, csak mint opció dobtam be.
Mondjuk neked ez lehet nem is érné meg, mert 530k-5%-áfa fele az olyan 450e körül lenne, tabot eladod 360-370e körül vagy, sufni gsmből véve tab nélkül fél áfával meg kb 340e lenne, ami már csak 20-30k különbség. Ezért nem biztos, hogy megéri meg a garit beáldozni. -
szultan
csendes tag
Én 07.05-én az Etele Plázába mentem be az EMAG-ba (2. emelet) hogy megnyomkodjam, de természetesen ott sem volt kiállítva.
Viszont ugyan ott (Etele Pláza csak földszint) a Vodafonba ki volt téve, így ott meg is nyomkodtam rendesen. Hogy még mindig ki van e állítva azt nem tudom. -
knox83
senior tag
Sajnos nem volt az Alza bemutató teremben kiállított telefon. Viszont mate 50 pro volt és szinte ugyanakkora a két telefon. Vinném azonnal ha lenne gms, nagyon szép telefon az is.
Már csak ki kell várni hogy az emag vigye lejjebb az árát kicsivel mert 530ért tuti nem veszem meg. Még úgy sem hogy van élből 5% illetve a fél áfa nekem lejön. -
Helltak
őstag
válasz
Ferenczi Áko #910 üzenetére
Az S23+ még megvan, a napokban fog felkerülni a piacra 🙃
Üzemidő kb egál, mindkettő pazar.
Rendszerben hozzám a Samsung kicsit közelebb áll, de leginkább a stock droid 😅
Kamerában viszont elég látható a különbség, volt nálam régebben S23 Ultra, annál is kicsit jobbnak látom.Pixel 7 Pro előnye ugye a stock droid és a kamera. Utóbbiban nincs komolyabb különbség és a Gcam is hibátlanul működik a Honoron, de nagy szükség nincs rá.
Viszont üzemidőben és hőkezelésben nagyon jelentősen jobb a Honor. Tensor chipset sajnos ott még mindig elég gáz.. -
Helltak
őstag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a mágikus táborba 🙃
Eddig nagyon kellemes minden szempontból!
Előtte S23+ és Pixel 7 Pro volt, egyedül a stock droid hiányzik picit, de ez legyen a legnagyobb kompromisszum. -
knox83
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #904 üzenetére
Pesti vagyok sajnos de köszönöm a felajánlást
-
freeapro
senior tag
Beszereztem egy zöld Yetteles készüléket.
Egyelőre minden ok. Ugyanaz a prémium érzés, mint huawei esetén, nem érződik almárkának vagy ilyesmi. Fotóteszteket még nem csináltam, de tervezem .) -
zsooti1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. egyszerűen nem tudom egyik navigáció hangját sem megszólaltatni a bluetooth autórádiómon. iphoneval,másik androidos telóval megy gond nélkül. Valakinek valami jó ötlet?
Élőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs