Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed juron
aktív tag
Tudod mindenki magából indul ki...
Van aki meg tojik a márkamajmolásra, és épp nincs neki épp az a márka, aminek az oldalán ír, és éppen most akarja a meghozni a legjobb döntést.
És képzeld el, ez a lehető legobjekívabb álláspont.
Mert ha már veszek valamit, akkor máris elönt a vásárlói elfogultság aka "ha én megvettem, akkor az már csakis jó lehet".
Ami romba dönti objektív álláspontot, és rögtön hajlamos lesz érvek helyett argumentum ad hominem vitában bocsátkozni, azaz hogy mivel valódi érveim nyilvánvalóan nincsenek, de akkor legalább próbálom a másik személyét hitelteleníteni.
Roppant primitív megoldás, erre bárki képes 😄 És minő fura, ezzel nem magamra gondoltam...
Ps: és ha te azt hiszed hogy a dxoMark laborban vizsgál bármit is, akkor nagyon fura ezoterikus nézeteid vannak. Ráadásul nem is hiszel a saját szemednek, de a tesztelők egyöntetű véleményének se, csak vmi láthatlan "fehér köpenyeget" imitáló profit orientált cégnek...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest