Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spect80

    senior tag

    válasz cucumber87 #1687 üzenetére

    tyűűű ezen a sztorin azért most kikerekedett a szemem :)
    no offense, de a panaszod szerintem teljesen alaptalan, mert semmi olyan funkciókorlátozás nincs a telefonodban, ami ellentmondana a termékspecifikációnak.
    Viszont számomra a Honor reakciója az igazán döbbenetes.
    - Attól tartok vagy nem értik mi a panaszod. Módosított szoftverről írsz, de egy régiós verzió nem számít annak. Módosítás a gyártó számára annak minősül, amikor a gyári imagebe valaki nem ellenőrzött módon belekókányol valamit. Egy másik régióba készült gyári image nem módosított szoftver.
    - Vagy ami aggasztó, hogy ha már tényleg előfordult ilyen eset, azaz kikerült forgalomba valami gányolt sw-s telefon.
    - Vagy a számodra a legjobb eset, amikor fogyasztóvédelemmel fenyegetőzés miatt túlreagálják a problémát, mert EU-ban/Nyugaton nem ismerik a módit és/vagy be akarnak vágódni.
    +1 ami a kínai cégeknél már tapasztaltam, hogy akkora káosz van a product line-ban, hogy maguk sem tudják melyik régiós telefon hova kerül hivaltalosan (lsd. promó induláskor többen kérdezték, hogy mikor kezdődik a forgalmazás, melyik boltban, de konkrétan nem tudtak válaszolni semmire).
    Mindenesetre szerencséd van, mert bármilyen más gyártó egy ilyen "problémát" egy 2 soros levéllel lerendezett volna.
    Lehet bejátszom, hogy a teló fekete színe rontja a hangulatomat, hátha felajánlanak egy maldív szigeteki nyaralást 2 hétre :D

Új hozzászólás Aktív témák