- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Jó, hogy említetted a Voda-UPC szolgáltatói eszközt.
Nekem a fiam nem panaszkodott wifi dobálásra (otthon nekünk Digi van de saját routerekkel, a digi ONT bridge módban van), VISZONT barátnőmnél szintén Voda szolgáltatói ONT van router módban és az Ő telefonja (ugyan nem Honor 200 Pro) de ugyanezt csinálja, nem tud folyamatosan a wifin lenni, szinte percenként eldobja a wifit és visszacsatlakozik.
Nem a telefonnal van gond, de nála nem tudtam megoldani ezt, akárhogy próbáltam. Nála is bridge módban kellene használni saját routerrel, az oldaná meg, de őt nem zavarja ezért nem vesz saját routert.
Szerintem nálad is a szolgáltatói eszköz lesz a gond és nem a telefon.
Ki kellene próbálnod máshol, más wifi hálózatán, ahol rendes router van, nem a szolgáltatói eszköz a router is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest