Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Tegnap előtt lettem egy 200pro tulajdonosa.
Annyi kérdésem lenne, hogy a beépített alkalmazások közül, pl. a google appokat lehet valahogy törölni?
Valamint, ha telepítek egy appot annak az ikonját el lehet távolítani a főképernyőről úgy hogy azt ne törölje le teljesen?
+1 Ha ikon pakkot szeretnék, (Kedvencem pl. a viral) azt lehet valahogy beállítani? Oneplusról jövök és ott pikk-pakk meg lehetett oldani.
Köszi, Feri. -
laszi84
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy 200 pro beszerzésén, de még nem tudtam eldönteni jó lenne-e nekem…
Most egy iPhone 12-es modellt használok. 3 éves lett most augusztusban, tökéletes állapotban van, akkuja 88%. Csak, amióta 2 SIM-et használok, és nemrég vettem egy Huawei watch GT 4-et is, a telefont túl gyakran kell töltenem, ami bosszantó. A Huawei Egészség app is sok powert kér…
iPhone előtt, kis ideig Honor 8-at, majd több évig Huawei P10-et használtam. A GMS hiánya miatt, illetve az, hogy az autóm fejegysége is jobban szerette az almát, mint a P10-et, (amin 9-es droid volt a legújabb SW, és az AA csak .apk telepítéssel futott, és új verzió esetén manuálisan kellett újra telepíteni ) voltak a váltás okai, amúgy maradtam volna Huawei felhasználó.
1. Van-e aki iOS-ről váltott erre a telóra? Kellett-e kompromisszumot kötni valamiben vagy pár nap után megszokható?
2. AA-val vannak-e anomáliák? Főleg VW konszern autóknál érdekel.
3. Dual SIM jól működik? Milyen üzemidőt produkál a telefon 2 SIM kártyával?
4. A gyári fólián kívül, mivel lehet védeni a kijelzőt, gondolom üvegfólia nem opció? A műbőr tokok nem tetszenek. Eddig minden készülékemen az üvegfólia+szilikon tok hibátlan volt eddig.
5. 3 évi fő android verzió frissítés azért nem kiemelkedő… Sok konkurens jobb ezen a téren
Többi gyártóval kapcsolatban pedig:
Huawei – nincs GMS
Samsung S2x – VW konszern autóknál az AA-val vannak gondok
Xiaomi – Dual SIM anomáliák (tapasztalat, kollégám telefonja)
iPhone – üzemidő, Pro Max túl drága nekem és szeretnék Zoom kamerát, tehát a Plus modell megint nem OK.
Maradt a Honor 200/200 pro, illetve a Pixel 8 Pro (de Pixelről is sok negatív kommentet olvastam az fórumban…)
Minden építő jellegű, jószándékú hozzászólást, tapasztalatot szívesen fogadok. Nem szeretek évente telefont venni, legalább 3 évre tervezek egy készülékkel, e miatt próbálok tájékozódni. Előre is köszönöm!
Üdv,
-
Ferenczi Áko
addikt
Én egy 25w-os Samsung töltővel szoktam tölteni, kiírja annál is, hogy Szuper töltés, és elég hamar felpumpálja a telefont, bár az időt még nem mértem le..
-
Nashville
tag
Csináltam még egy tesztet most 10%-ról 86%-ra töltöttem 100W 33 perc, 40W 39 perc. 6 perc különbség. De cserébe legalább jó nagy a töltő! 😁
Nagyon fasza kis töltőre találtál tudsz küldeni egy linket?
Ennyit a Huawei és a Honor egyedi gyorstöltési technológiájáról az Ikea megfejtette a titkot. -
klimokrisz
tag
A Honornál van olyan lehetőség mint a Huawei-nél, hogy webes felületen (https://cloud.huawei.com) is lehet használni a cloud-ját.
Ha igen valaki használja?
Mi a pontos linkje? -
Ferenczi Áko
addikt
Van valami mód arra, hogy ha értesítés jön, akkor a szélek világítsanak mint mondjuk egy Samsung vagy Xiaomi esetében? Esetleg valami jól bevált másodlagos applikáció..?
-
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #387 üzenetére
Szóval akkor nem csak a zárképernyő animáció a probléma.... hát akkor már ki se próbáld amit ajánlottam.
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #382 üzenetére
Hamar megúntad
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #382 üzenetére
Jót.
-
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #380 üzenetére
Az akksi nekem nagyon jó, használat közben beáll majd, pár töltés után valószínűleg nem lesz vele gondod.
Ha csak a képernyő lezárás/feloldás animáció hiányzik, akkor ezt az appot ajánlom figyelmedbe: [Screen Lock Pro]
Igaz ilyen célból nem használtam, csak a Nova Launcher miatt kellett mert az akkori gyári Huawei launcher nem engedte hogy Nova alól használjam a screen lock widgetjét. Ez az app volt a favorit ami orvosolta a problémát. -
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #380 üzenetére
Ha beáll az akku, Magic 6 Pro szint.
-
Ferenczi Áko
addikt
Egy nap használat után: Akksiban nem egy bajnok, a kamerája, főleg a portré mód az valami brutális. Tárhely/ram bőséges, a rendszer nagyon gyors. Nekem ami hiányzik az pl a Mindig aktív kijelzőnek az a módja, hogy egy animált átmenettel zárja le vagy oldja fel a telefont, ami a Mindig aktív kijelzőn látható kép és a háttér között történik.. Nem tudom jobban megfogalmazni.. Honor magic 5 Pro-n működött. Olyan min a Xiaomin a Super wallpaper..
Egyébként minden másban szerintem ugyan azt hozza mint egy mai felső-középkategóriás telefon -
Nashville
tag
válasz
Razzor two #372 üzenetére
Hello,
én most is ezt a telefont venném nem bántam meg.
Nálam csak egy olyan dolog van ami hiányzik a P30 Pro-ból az pedig furcsamód a közelségérzékelő.
Sajnos ennek a Honor 200 Pro-nak ultrahangos a közelségérzékelője.
Sajnos nem zárja le a képernyőt, ha a hívásindítás pillanatában (még a híváshang előtt) gyorsan a fülemhez teszem. Ha elveszem a fülemtől majd vissza akkor lezárja. Szóval ez eléggé bosszantó. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Ferenczi Áko #377 üzenetére
Pedig kipróbáltam és itt működik
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Ferenczi Áko #375 üzenetére
HONOR Keresés Beállítások (3 pötty) => Alkalmazásjavaslatok
Nem tudom elmagyarázni, készítettem képernyővideót (jelezd, ha megnézted, utána törlöm)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Ferenczi Áko #370 üzenetére
Csak sejtés:
Beállítások => Asszisztens => MI-javaslatok => Alkalmazásjavaslatok -
válasz
Razzor two #372 üzenetére
Nem fogod meg bánni nagyon jó kis teló.
-
Razzor two
tag
válasz
Nashville #269 üzenetére
Hali!
Ahogy látom a mediamarkt-ban tart még az akció (telefon+tablet) Én 08.11.-én rendeltem meg! Sajnos még nem kaptam meg, de telefonos érdeklődésemre azt mondták, hogy 20.-a után kapom és minden rendben! Kíváncsi vagyok, 5 éve nyúzok egy p 30 pro-t! Nagyon jó készülék volt, viszont arcra ejtettem és a sarka nagyon kis helyen elrepedt! Szerintem a családban még sokáig fog szolgálni, viszont, hogy ez az akció volt, gondoltam teszek egy próbát! Nagyon remélem, hogy nem bánom meg! -
Nashville
tag
Na szuper, szívesen. Ezért is jók a tesztek. Még jó hogy adták hozzá ajándékba különben eldarálnék egy pár szitokszót, ha 15 ezret adtam volna érte.
Jó - jó jött közben egy komment, hogy 20%- ig nem nem mértem, mert addig adja le a legnagyobb teljesítményt "akár" 100 wattot is. Pfff mondjuk legtöbbünknek 20%-80% között lenne releváns. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az Alkalmazás ajánlásokat ki lehet kapcsolni valahogy?
-
válasz
PaLa1985 #367 üzenetére
Most cseréltem autót. 1 hete van meg teljesen újonnan vettem nekem a bt-en keresztül van csak anomália AAnál a waze sokszor elmegy. Viszont, ha kábellel kötöm össze az autóval úgy minden hibatlanul működik. Párosítani sem kellett az autóval csak osszekötöm és működik, bár a 21 században örülnék ha nem kellene már kábellel szarakodni egy premium márkánál de túlélem. Apple carplay szerintem jobban működne de maradok egyelőre droidon.
-
PaLa1985
csendes tag
Update: WiFi-s megoldással sikerült a hívásrögzítést beállítani. Működik hibátlanul.
Viszont így is fura nekem a USB C porton való kommunikációja a telefonnak. Erre van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne kiszűrni, hogy megfelelően kommunikál a porton? (egy másik Honor 200 Pro ha lenne a közelemben az jó lenne, azzal összetudnám hasonlítani működés szempontjából, de nincs sajnos)
Jász-Nagykun Szolnok megyéből van itt valaki esetleg?
-
PaLa1985
csendes tag
Egyébként nekem furán viselkedik a telefon, maga az android auto sem akar működni (egyik fórum társ írta, hogy neki megy)(egyébként volt olyan, hogy felhozta az android autót a telefon, amikor rádugtam a telefont autóra, de máskor sem hozta fel utána), a hívásrögzítés sem akar működni, olyan mintha a csatlakozóval valami lenne, vagy valami a rendszerben nem úgy van beállítva. Hívásrögzítőt próbáltam több leírás alapján csinálni és semmi...
Lehet csak kombinálok, viszont ezek nekem furcsák. -
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sehogy nem jön össze ez a hívás rögzítés beállítás, a leírtakat mind próbáltam, többször is.
c:\PlatformTools>adb kill-server
c:\PlatformTools>adb start-server
* daemon not running; starting now at tcp:5037
* daemon started successfully
c:\PlatformTools>adb devices
List of devices attached
c:\PlatformTools>adb devices
List of devices attached
c:\PlatformTools>adb shell settings put secure enable_record_auto_key 1
error: no devices/emulators foundEz fogad állandóan, amiket kellett bekapcsoltam, jogosultságokat megadtam stb.
Valaki tudna segíteni ?
-
natë
nagyúr
Alzán a gyári tok perfekt.
-
dbius
veterán
válasz
Pinyo16689 #363 üzenetére
Attól függ milyen elvárásaid vannak. Vannak hozzá jó tokok. Nekem megmaradtak, ha keresel ilyesmit nézd meg: link
-
Pinyo16689
senior tag
Ti találtak hozzá jó tokot? Én Spigen vadászok, de sajna nincs...
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #360 üzenetére
Attól sokkal jobb.
-
Ferenczi Áko
addikt
Elvileg pénteken lesz nálam egy ilyen telefon, kíváncsi leszek mit virít a Xiaomi 13t-hez képest
-
Pinyo16689
senior tag
Ti használjátok a Google Discovery-it? A P30pro-n én szerettem a Huawei saját híroldalat, kár, hogy a Honor nem vette át.
-
Pinyo16689
senior tag
Lehet, kellene csinálni egy hard resetet, hátha. De ki nem allhatom utana ujrapakolni az egeszet...
-
válasz
Pinyo16689 #350 üzenetére
Nálam nem produkálja ezt szerencsére.
Természetes, friss, autentikus ki mivel használja fotózásnál?
-
válasz
Ezzel a apró hibával én is találkoztam / Magic 5 Pro /, van hogy függőleges tartásból elfordúl. Talán egy frissítés megoldja.
-
natë
nagyúr
válasz
Egyedi jelenség, nálam egyik sincs.
-
Pinyo16689
senior tag
Két dologgal találkoztam eddig, ami kicsit zavaró. Az ultrahangos közelségérzékelő nem 100 %os, időnkent véletlenszerűen bekapcsol a kijelző hivás közben, és a giroszkóp is vicceskedik néha. Fogom a telefont, es vizszintes helyzetbe döntve nagy néha elfordul a kép, es nem is akar visszafordulni. Apróság, de bosszantó.
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #339 üzenetére
Az most komoly, hogy vezetékesen nem lehet összekötni autóval, hogy működjön az android auto? Hát ha ez így van lehet meg sem veszem a telefont. Úgy gondoltam, hogy ez azért már alap...
-
Orgi
addikt
válasz
Pinyo16689 #339 üzenetére
Igaz a kérdező a Lite modellről ír, de ezek szerint szerintem nem kell ez a vezetékes kivetítés funkció hozzá, ha jól értem...
[link] -
TTomax
félisten
-
Nashville
tag
Megnéztem ezt a töltés gyorsaság dilemmát, hogy van-e értelme a 100 W-os Honor töltőt megvenni hozzá ha van egy Huawei 40 W-os gyorstöltő otthon.
Ugyanolyan körülmények között 20%-ról 100-ra a hozzá adott 100 W-os Honor "gyors"töltő 44 perc alatt végzett, a Huawei 40 W-os pedig 50 perc alatt.
Na erre nincs magyarázat! Csak 6 perc a különbség!
Elvileg 2,5-szer gyorsabbnak kellene lennie nem? Azaz 20 perc alatt végeznie kellett volna.
Itt van a két töltő fotója:
-
dbius
veterán
válasz
Nashville #334 üzenetére
Alapesetben drágább, viszont olcsóbban vettem, mint a Honor 200 Pro-t. De nem is azért említettem meg, hogy mit választottam, hogy a két készüléket szembeállítsuk, hanem azért, hogy megelőzzem magát a kérdést, hogy mi lett helyette
Natë: Te mindkettőt használod/tad egyszerre, van összehasonlítási alapod, én viszont nem a kamera miatt cseréltem, számomra a fényképezési képesség az utolsó szempontok között van egy telefonnál.
-
Nashville
tag
Már hogyne maradhatna, szólásszabadság van és kulturáltan leírtad, nem is szaroztad le a telót. Persze, hogy vannak jobbak, mondjuk amit vettél helyette az árban sem egy liga. Mindenki a pénztárcájához és elveihez (lélektani határához mérten) vásárol okostelefont. Ha tutira biztos lennék abban, hogy a választott készülék elmegy 5-6 évet akkor én is adnék érte akár 500 ezret is, de a P30 Pro is 2,5 évesen már új aksiért kiabált, végül kihúztam vele 3,5 évig, de aksi csere után nem sokkal már alsó panelt kellett benne cserélni a két SIM kártya kezelésével volt gondja. Csere után 1 hónapig bírta utána folytatódott a feketeleves. Egyre több embernek megy tönkre ilyen-olyan hibával hiába akkora nagy volt a hype körülötte. Én is imádtam mert 3,5 évig nyugtom volt, de ha egy teló csak eddig bírja akkor 300 felé nem akarok menni semmiképpen, így a kiegészítőkkel a Honor 200 Pro N.o.1 vétel.
Nekem első számú szempont a hívásrögzítés és tudtommal a Huawei és Honor telefonokon kívül nincs még egy márka ahol működésre lehet bírni Európában a gyári hívásrögzítőt. Minden egyéb harmadik feles applikáció semmit sem ér, de tényleg mind egy nagy nulla.
Tovább nem is ecsetelném, mert ahány ember annyi félét keres egy telóban, de sok sikert a választásodhoz, mert az is egy remek telefon. -
dbius
veterán
Nálunk végül nem maradt meg a Honor 200 Pro, visszaküldtem. Fiamnak rendeltem, de összességében azon a véleményen volt, hogy az előrendelői csomagban kapott kiegészítőkkel együtt sem ér annyit a telefon, amennyibe kerül és az aktuálisan használt Huawei P30 Pro után sem tartotta akkora ugrásnak.
Közben ugyan a P30 Pro meghibásodott így egy másik telefon lett helyette, mert én sem kívántam megtartani a Honor 200 Pro-t, így magamnak innen az apróról vásároltam inkább egy Motorola Edge 50 Ultrát.
Nem tudom maradhat-e az alábbi, ha zavar valakit, akkor kérem töröltesse:
A Honor 200 Prohoz rendelt kijelzővédő üveg, valamint tokok itt maradtak, felraktam apróra szerintem kedvezményes áron, hátha érdekel valakit: [link]
-
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Ti Android autóval hozzá tudtatok csatlakozni autóhoz? Samsung S20 FE-vel simán tudok, 200 Pro-val még párosítani sem tudom az autót...
-
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #327 üzenetére
Ez a fekete-fehér üzemmód? Éjszaka használod, vagy milyen esetekben? Néztem pdf olvasásnál, olyan nagy különbséget első blikkre nem vettem észre.
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #326 üzenetére
Köszi, hogy leírtad ez már elég jelentős megtapasztalás volt. Hogy ne essen szét már ez ellen biztosító elhúzhatós zárat is szoktak rátenni - amit rendeltem azon is volt-, de hogy leesés esetén a feleséged telójának sarka is vele együtt repedt az elfogadhatatlan.
Lehet hogy azóta az AliExpress kifogáskezelése is fejlődött, mert amint megtapasztaltam a hibákat rögtön jeleztem fotókkal dél körül és kb. 3 óra múlva már meghozták a határozatot, másnap hajnal 4-kor már el is indították a visszatérítést és 18 óra múlva már a számlámon volt a pénz. Gondolom sok ügyet már a mesterséges intelligencia analizál, el sem jut a kereskedőhöz. -
Pinyo16689
senior tag
Ti hasznaljatok az e-ink módot? Nekem kifejezetten tetszik!
-
bestreal
csendes tag
válasz
Nashville #321 üzenetére
Hasonlókat korábban már vásároltam a nejemnek és a fiamnak. Nagyon jó volt a reklámja. Pontosan illeszkedik, törhetetlen, nem karcolódik, ujjlenyomatmentes, teljesen vízálló és a por és szennyeződéstaszító. Egyik sem volt igaz. A nejem az első héten leejtette nem túl magasról és a telefon sarka is repedt vele. A fiamé nem sokkal később használatközben szétesett.
Ezzel szinonimaként ugyan így jártam pl. a Huawei Watch D-re öt különböző Store-ben vásárolt védő tokkal is, amelyek egyetlen hetet sem bírtak ki. Darabjuk több mint 3.000 Ft-ba került. Az Az "Alival" megkísérelt garanciális témájú levelezések, természetesen megválaszoltalanok maradtak. (Próbáltam fotókkal illusztrálni, úgy tŰnik, hogy nem mentek át) -
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #324 üzenetére
Nagyon szívesen, hát én is nagyon bíztam benne. Az a matt hátlapos egészen jónak néz ki és ott az objektivek részére biztos ki van vágva az anyag. Ha esetleg megrendeled kíváncsi leszek a véleményedre.
Azt a poszt végére még írni akartam, hogy ezekkel a fotókkal nyitottam egy dispute-ot és az Ali jóváhagyta, már elindította a visszautalást. ✌️ -
PaLa1985
csendes tag
válasz
Nashville #321 üzenetére
Szia!
Köszönjük szépen a részletes tesztet és sajnálom, hogy nem olyan amit szerettél volna. Én még nem használtam ilyen full body tokot, viszont maga a tok így elsőre tetszik, csak tényleg azok a kellemetlenségek amiket felsoroltál zavaróak mindennapi használatnál. Be is ruháznék egyre, ha tudnám, hogy jó.
Arra gondoltam, hogy reklamáld meg alliexpressen, hogy a tok nem olyan, mint ami a rendelési képeken van, illetve leírásban szerepel, nem voltak jelezve ezek a problémák, amiket ide is írtál és szerintem vissza is kapod az árát. Én így tennék. Ennek fényében lehet megrendelem az egyiket amit linkeltél a további jelöltek között.
-
bestreal
csendes tag
válasz
Nashville #322 üzenetére
Az volt az egészben a legbosszantóbb, hogy nagyon elmentem a fellelhető megoldásoknak vélt utak irányába és belesüllyedtem. Lementettem pdf-be több tucat egymástól teljesen eltérő "tuti tippet" és próbálkoztam, szóval már kapkodtam. Az egyik halmazban teljesen véletlenül kiszúrtam egy feltűnően rövid, kétsoros hozzászólást: "Próbáljátok meg ezzel, hátha jó lesz.
adb kill-server
adb start-server"
... és bejött! -
Nashville
tag
Termékteszt következik!
Ezt a 360 fokos Full Body tokot kipróbáltam, hogy nektek ne kelljen!: [link]
Így néz ki kibontás előtt: [kép] [kép] [kép]
Gyorsan, 8 munkanap alatt megérkezett. Eléggé vártam, mert a nyugdíjazott P30 Pro-ra vásárolt hasonló tok csak! 1600 Ft-ba került, ami tökéletesen védi a telót, ha egyszer szükség lenne még rá. Szóval voltak elvárások a háromszor annyiba kerülő tokkal szemben és volt jó összehasonlítási alap.
Ami viszont ma érkezett a Honor 200 Pro-ra elég nagy csalódás.
Az illeszkedése tökéletes azzal nincs semmi gond, viszont ahogy ráhelyeztem a tok kijelző oldali felét azonnal furcsa tapadási nyom jelentkezett a képernyő két szélén (ami végig ott is maradt) [kép] , majd használat közben szintén a fotón látható használati nyomok jelentek meg, melyek lassan tűntek el majd újabbak jelentek meg attól függően, hogy hol nyomtam rá erősebben. [kép]
Mindezek mellett borzasztóan gyűjti az ujjlenyomatokat a tok egész felületén, a kamera felületét is beleértve. Na itt is van egy furcsaság, a kamera objektíveit is védi egy plasztik réteg nemcsak körkörösen van kivágva teret hagyva az objektiveknek a gyári minőségi üveg mögüli tökéletes munkának. Szóval nem csak síkban kb. 1 mm-es távtartó védelmet nyújt neki, hanem teljesen befedi.
Vajon ki bízik a torzításmentességben?
A termék leírásában úgy nézett ki, hogy opcionális ez a védelem, de nem vehető le.
Szóval a cucc több ponton is elhasalt.
Dilemma: a kijelzőhöz való furcsa tapadási nyomokat nem a gyári fólia okozhatja?
Valószínűleg igen, de a teszt kedvéért nem fogom levenni.
Talán megtenném ezt is, ha az objektiveket nem takarná fullban a plasztik és ha egy kicsit ujjlenyomat mentesebb lenne legalább a hátlapja.
Amúgy az előlap ujjlenyomat érzékelése tökéletes és az arcfelismerés is villámgyors minden érintésre jól reagál, kivéve a duplakoppos screensotot. Eléggé meg kell kopogtatni, mondjuk 3 méteres körben hallható "diótörős" zajhatással. 😬
Ezek lettek volna a további jelöltek:
Erre lennék a legkíváncsibb: [link]
Ez viszont brutáljól néz ki, de úgy néz ki, hogy talán ez is fedi a kamerát: [link]
Most egyelőre maradok a jelenlegi normál toknál, ami tökéletes minden szempontból: [link]Kíváncsian várom, hogy valakinek sikerült-e megfelelő 360 fokos mágneses tokot találni rá.
-
bestreal
csendes tag
válasz
Nashville #319 üzenetére
Az adb szerver verzió nem passzolt és itt akadtam el, de nagyon. Sokat olvastam utána, mert ez láthatóan google szerint is gyakori hiba és rengeteg "tuti megoldást" lehet rá találni (szakszerűen és tudományosan levezetve), ami simán bevisz a mocsárba.
Végülis is a megoldás nevetségesen egyszerű, ki kell ütni az adb szervert és újra indítani:
adb kill-server
adb start-server
deamon not running;starting now at tcp:5037
daemon started succesfuly
c:\ADB>adb devices
List of devices attached
AE6R.........69 devices
c:\ADB>adb shell settings put secure enable_record_auto_key 1
c:\ADB>Így utólag már sima ügy, de mire eddig eljutottam a sok zsákutca után már tele volt a hócipő Sokszor legelölről kellett mindent kezdeni, mert vagy befagyott az egész vagy a suite dobta ki állandóan a telót.
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #315 üzenetére
Ne is add fel! Most nyitsd meg a linket [link] és innen töltsd le a Plattform Toolst, ha az apk-t még nem installáltad akkor azt is innen töltsd le szóval mind a kettő fájt. Itt is van egy tutorial nézd meg ezt is hátha ez jobban segít vannak Screenshotok is.
Futtasd az adb.exe-t rendszergazdaként.
A két oldalról tanultak segítségével hátha sikerül összehozni. Ja és máskor ne Google fordítós hibaüzenetet küldj, mert az nem sokat mond, úgy nincs értelme ahogy magyarítja a Google.Szerk: Közben látom hogy írtál egy újabb posztot így már jobban néz ki de csináld úgy ahogy a poszt elején írtam
-
bestreal
csendes tag
válasz
Nashville #310 üzenetére
Sajnos újra falakba ütköztem: "az adb szerver verziója (39) nem egyezik ezzel a klienssel (41), gyilkolás.... nem sikerült beolvasni az OK-t az ADB szerverről, nem sikerült elindítani a démont".
Gondolom a megoldás az adb szerver újraindítása, most órák óta ennek a mikéntjét keresem. -
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami hasonló alkalmazást mint a Samsung Dex? Honornak van ilyen saját gyári alkalmazása? Esetleg valami jó alternatíva?
Honor Magic Desktop mode elérhető a mi készülékünkön vagy csak a Honor Magic széria éri el?
Köszönöm a választ!
-
Nashville
tag
Nekem ezek az üveg"fóliák" nem jöttek be. Könnyen lepattogzik a széle és beleakad az ember ujja,, mondjuk nem is ennyiért vettem lehet, hogy ez erősebb.
Sőt az egyik példány a P30 Pro telómon zavarta a közelségérzékelőt is.
Mikor a P30 Pro nyugdíjba ment kaputt egy 360 fokos Full Body tokot. Annyira megtetszett, hogy rendeltem a Honor 200 Pro-ra is egy ilyet: [link] elvileg jövő héten érkezik. -
Nashville
tag
válasz
bestreal #300 üzenetére
Szívesen, sok sikert hozzá. Ha lepésről-lépésre haladsz minden oké lesz. Arra számíts, hogy minden hívást rögzíteni fog nincs más lehetőség mindent vagy semmit.
[#302] p2pp
Ha majd sikerül jövök majd egy teszttel 100 vs 40 W töltés, csak ilyenkor nyáron több mindent csinál az ember a körülmények mindig változnak. 🙄 -
p2pp
őstag
válasz
Pinyo16689 #301 üzenetére
Köszi!
Akkor marad az és nem rendelek 100W töltőt. -
Pinyo16689
senior tag
A 40 W-os Huawei super charge töltővel és kábellel 22 %-ról 46 perc alatt töltött fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia