Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, barátnőm panaszkodik, hogy a YouTube shorts-ok hangereje ingadozik, nem egységes. Folyamatosan utána kell állítani a hangerőt. Van erre valami beállítás? Nem találkoztam ilyen jellegű problémával sosem.
-
mirci18
addikt
válasz
Kronos3000 #1818 üzenetére
Jó neked.
Nekem a telefon 6 hónapos de már a többedik fóliát fogyasztottam el hála a lekerekített kialakításnak és a kínai tokomnak.
Most próbálkozok full 360 fokos fóliával.
Eddig bejött mert a full fóliázás végett a széleit a tokom nem tudja felszedni.
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam a váltáson egy 400 Pron. tudom, nem az a fórum, de mivel még ott nincs tapasztalat, ennek az utódja, gondolom itt is tudtok válaszolni.
Két fő kérdés, ami S23 ultrán tökéletesen működik.
Android autó mennyire stabil ezen a készüléken?
A másik a hívásrögzítés. Látom, másik tárcsázóval oldjátok meg. Sok évnyi Huawei után kérdezném, nincs rá apk? Akkoriban kinyerték más régiókódos telóból hívásrögzítést, ahol engedéjezett volt, ezt az apk-t lehetett telepíteni. Ez felvett Bluetoothon is.
Autóban fontos lenne!
A mostani módszer, tárcsázó csere, felvesz bluetoothon? -
dave0825
őstag
válasz
ghiottone #1960 üzenetére
Szintén revanced. Amúgy nekem is, jó is volt, órákig hallgattam kocsiban, mindig mutatta (ott léptettem számot), hazaértem, szólt tovább az erősítőn, közben telefonoztam (Facebook, játék), aztán feltűnt, hogy eltűnt.
Megállítottam a zenét, eldobtam oldalra a kapszulában, elindítottam, utána jó lett (csak fura, hogy régen egyszer sem csinált ilyet, remélem, nem szokik rá).
-
dave0825
őstag
Jó lett a frissítés, így mutatja a youtube-ot... Kapszulában jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hívásrögzítésre milyen lehetőségek vannak? -
peanar
senior tag
-
Exian
addikt
Hol tudom azt kikapcsolni, hogy ne ébressze fel a kijelzőt, ha megemelem/megmozdítom a telefont? Hiába kapcsoltam ki itt, továbbra is feléled a kijelző, ha megemelem a telefont.
Valahol máshol is kell/lehet ezt állítani?
-
keszo
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A fájl átvitelt mindig engedélyeztem, és annak hatására dobta fel az előbbi ablakot.
Csak úgy tudtam működésre bírni, hogy a win11-ben a memóriaintegritást kikapcsoltam.#1947 peanar
Nálam a honor suite egyáltalán nem látta a telefont. -
-
keszo
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1944 üzenetére
ez jelenik meg
-
keszo
őstag
sziasztok
hogy lehet képeket másolni a telefonról, laptopra?kösz
-
peanar
senior tag
válasz
janeszgol #1940 üzenetére
Sok esetben az ilyen felugró, jóváhagyásra váró ablakok nem görgethetőek, így mind1 hogy merre forgatod a mobilt.
Akinek nincs már sas látása, számolnia kell ilyenekkel.
Okát csak tippelem, talán nem minden gyártónál ugyanazok a nagyítási léptékek (lehet nincs is rá szabvány) és ezt az appok nem tudják lekövetni.
Pl az előző google pixel 7pro telefonomnál szívtam egy kamera appal, bizonyos menüje átváltott nagyon apró betűre, ikonora. Egy hónap levelezés után (az app fejlesztőivel) feladtam, nem tudták vagy nem akarták megcsinálni.
Ugyanaz az app a honoron látszólag kb ugyanazon nagyításnál jól működik.De pl számítógépnél is hasonló a szitu.
Ott is futottam bele hasonlóba, kisebbre kellett vennem a méreteket amíg jóváhagytam valamit, mert a felugró ablak nem volt görgethető, a továbbléptető "gomb" meg nem látszódott.
A számítógémnél annyi a különbség, kiírja az ajánlott nagyítást, a többi léptéknél figyelmeztet, nem biztos hogy minden program megfelelően fog működni. -
janeszgol
félisten
De srácok. Miért nem forgatjátok el a mobilt?
-
V.Stryker
nagyúr
Nem a kis betűre állítás se oldotta meg.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Matula 007 #1933 üzenetére
Régebb én is feltettem . Nekem ment.
De hasonló méretezési gondom volt. Amikor ott az ablak, a kocka navi gombot nyomd meg vagy felfele legyintes. A lényeg, hogy háttérbe kerüljön az app. Nekem utána újra szokta méretezni, immár jól. -
Matula 007
tag
Feltelepítettem egy füles miatt a Samsung Wearable programot, de a végfelhasználói licenc elfogadásakor nincs gomb amivel el tudnám fogadni. Android 13-as Xiaomin nem volt gond. Más nem tapasztalt hasonlót?
-
jansky1
senior tag
Letöltöttem a 9.0.0.152 számú próbaverziót és megoldódott a probléma, hogy a játékoknál nem működött a 120hz képfrissítés.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1924 üzenetére
Most már nekem is megjött ma.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem most települt a frissítés, Telekomos vásárlás.
-
peanar
senior tag
válasz
kaszas19 #1918 üzenetére
Ne vedd le a gyárit ha nem akarsz kínlódni az utólagos fóliákkal.
Amivel megkarcoltad, valószínű bármi mást is megkarcolnál.
Nekem és feleségemnek lassan 1 éve megvan a teló és a gyári fólia nem jött fel, nem mozdult el (igaz, olyan tok is kell hozzá ami nem nyomja fel), patika állapotban van.
Ha nagyítóval megvizsgálnám, biztos találnék rajta karcokat, de ez a dolga....Ez csak egy tipp, mindenki saját belátása szerint cselekszik és ez így van rendjén!
-
dave0825
őstag
válasz
Arolotifar #1915 üzenetére
Telekomos vagyok (nem ott vettem, ha ez számít, C431), tegnap frissítettem, próbaverzióra nyomva találta meg, simán nem.
Amit észrevettem, hogy a zárképernyőn az aláírás brutál nagy lett.Nem tudom, már minden frissítésben nagyítanak valamit?! Korábban az értesítési sáv lett nagyobb, most ez. Lassan nagyifon lesz belőle tényleg...
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Játékokban hogyan érhető el a 120hz képfrissítés? A fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy mutassa a frissítési frekvenciát, a beállításokban a képernyő frissítést magasra állítottam, de hiába. Mindenhol 120as értéket mutat, csak a játékban nem -
Pinyo16689
senior tag
Honor 400 pro kínai exkluziv kiadása, ahogy nézem sík képernyő, és alu keret:
Lehet, hogy kamu, de ha ez lenne az alap, az jobb lenne. -
bestreal
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #1903 üzenetére
Nálam is bejelentkezett, néhány napja várakozó állásponton vagyok a frissítéssel és várom a visszajelzéseket. Az ismertető szerint ígéretes, de az ördög - mint tudjuk - soha nem alszik.
-
Pinyo16689
senior tag
Kétszer ugyanazt csatoltam... Na, még egyszer!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #1901 üzenetére
Nekem jobbnak tűnik úgy egészében. Simább a működés, és én úgy nézem, a kamera is javult, bár azt nem írta a valtozásnapló. Érdemben, amit használnék, és gyakorlati értéke is van, nem találtam semmit. Talán hogy megjegyzi a kamera utolsó beallitását, amivel kilepsz, és azzal nyitja meg legközelebb. Az akkumulátorok faragták valamit, és a képszerkesztőn. Lett valami AI okosság, AI festés, vagy mi, amivel egy kisebb képből nagyobbat csinál úgy, hogy kipótolja az AI a hiányzó részt. Igazi marhaság..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1900 üzenetére
Nekem még mindig nem hozza fel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1900 üzenetére
Persze.
Eddig még nem néztem meg mi is változott. Észre vettél valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync