Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Ja úgy mindenkitől kérdezve, hogy
én is pont töltővel kapcsolatosan akartam kérdezni, hogy bármilyen töltő jó lehet hozzá, aminek a nevében ott van a GaN?
Mert ha rákerestem Honor 200 pro töltőre az emagon akkor kihozozz egy rakás GaN töltőt
van drágább, olcsóbb, és lehet hogy jók lennének ezek is, nem? -
Naigen
aktív tag
Aliról esetleg rendelt már vki ebből? "original"
[link] én voltam olyan bátor, ha ide ér megírom mit tud. -
Razzor two
tag
Szia!
Én vagyok az egyik aki nem elégedett a hangzásával Bluetoth-on keresztül! P 30 pro-ról jövök, igazság szerint csak a banki appok rakoncátlankodása miatt váltottam az 5 éves telefonról! Nekem a p30-as sokall szebben szólt, a Honor egyszerűen élettelen és lehangoló számomra! Olyan közép és kissé magasabbak, élettelenek! A Sennheiser Sport fülhallgatóval sikerült, úgy ahogy hangolni, de a Sennheiser HD 4.40 BT fejhallgatóval, egyszerűen nem tudok mit kezdeni! Mindkettő Aptx kodeket használ. Illetve a Mazda járművem hangrendszere is egy bödön lett! (nem android autót használok, hanem, közvetlen a telefonon szól a dolog és bluetoth kapcsolaton keresztül a hangfal szól! Lehet, hogy fel kéne telepíteni az android autót!) Sajnos nagyon sok Bluetoth hibajelenségbe futottam bele már, de lehet, hogy csak az enyém hibás! Sokszor nem kapcsolódik a mazda rendszeréhez, vagy csak a média, a hivás nem! Telefonálás után nem megy a média! Több esetben előfordult, hogy nem lehetett a Bluetoth rendszert kikapcsolni! Ezek ,egy ki és bekapcsolás után megoldódtak, de ugye ez rettenesen zavaró! Gondolkodtam , hogy visszaküldöm, de ugye a hiba ritkán jelentkezik, szerintem visszaküldenék, hogy semmi baja! :-( -
szedo149
csendes tag
Xiaomi 67W GaN 2C1A
-
osonte
őstag
A lényeg az, hogy akkor csak a Honor töltő lesz megfelelő 100%-ban.
Nekem még a MediaMarkt-ban sikerült ezt vennem, még kábel is van hozzá, de mindenhol készlethiányos: [kép] .
Az új töltő, ami az Alza-ban van, az type-C csatlakozós és GaN töltő, szóval nem véletlenül drágább, de azt hiszem nincs kábel hozzá, a telefonhoz kapott kábelt tudod használni. Oda van egy 1500 Ft-os kuponom appban rendelésnél, azt oda tudom adni Neked (bár lehet Neked is feldobja). -
dave0825
őstag
A sokat emlegetett IKEÁs töltő nem tudja azt a töltési szabványt, amit a telefon, fölösleges volt megvennem... Pedig sokat írták itt, hogy milyen gyorsan tölt, de hiába a 45W, amit tudna, ugyanazt a 23.5W-ot tudja ezzel a telefonnal, mint a P30 Supercharge töltője. Vettem hozzá 100W-os Baseus kábelt is, hátha az volt a gyenge előtte a teszten, de nem, ezzel is 23.5W a max, és 5%-on van a telefon, szóval igényli a kakaót, de a töltő ennyit tud ehhez a telefonhoz. Nem azt mondom, hogy nem tudja a 45W-ot, de EZZEL a telefonnal csak a szupertöltéses 23.5W-ot tudja.
Vettem 2-t...
-
lcee79
addikt
válasz
szedo149 #988 üzenetére
Van egy 15W-os Samsung vezeték nélküli töltő, az tölti ennyivel
De másfajta nincs, amivel próbálni tudtam volna.
Vezeték nélkül ez sem rossz, nem teszi tönkre legalább -
lcee79
addikt
Hát sajnos a 65W-os az 2%-ot töltött bele 4 perc alatt kb...
Tehát az nem volt nagyon nagy szám
A sima 25W-os viszont gyorsabban tölti. 1 perc alatt 3% simán belelent
Úgyhogy még az eddig a legjobb.
De majd előbb utóbb, ha látok olcsóbban mint a 18.000 ft, akkor majd veszek. -
szedo149
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli töltést próbálta esetleg valaki? Milyen töltőt érdemes használni?
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Nemrég sikerült a Telekomnál beszereznem a telót 180 k-ért.
Adtak mellé egy Honor 200 Lite-ot is.Egy kérdés.
Tudtok esetleg nekem linket dobni Pro telefonhoz tokhoz.
Super Mariosat keresek de nem találom sehol. -
lcee79
addikt
Bluetooth fülessel még nem hallgattam, de maga telefon ahogy szól az szerintem jobb min,t amiket eddig hallottam, pl az én S22 Ultrámnál is szebben szól
Szóval minőségi hangszóró van benne az biztos.
De ki tudom próbálni egy Galaxy Buds FE-vel.#964osonte:
Tölteni még nem tudtam olyan alacsony szintről, hogy legyen értelme, ha majd lemerül 10 körülre, akkor majd lemérem
De a Samsungokat jól tölti
-
kp78
addikt
Eddig nem próbáltam, de most kedvedért meghallgattam ezt, meg ezt, (sőt ezt is & ezt is) mert ezek elég jól benne vannak a fülemben.
Semmivel sem éreztem rosszabbnak a hangzást, mint P30 Pro, P40 Pro, vagy Samsung S23 telefonnal. A bt headset-em Earfun Air Pro 3.
Nem tudod vmelyik MM-ban kipróbálni, hogy magad tudd eldönteni?Kíváncsi lennék mások milyen bt fülessel / fejhallgatóval, és milyen zenével elégedetlenek ennyire.
-
Kys
csendes tag
Egyetlen dolog tart vissza, hogy megvegyem a telefont. A Bluetooth. Fejhallgatóval szoktam telóról vezeték nélkül zenét hallgatni. Sokan írtátok, hogy gáz a minőség, lehetséges egyáltalán ezt frissítésekkel javítani? Mindenkinél problémás a telefon ezen része? Abban az esetben ha helyreállna ez a dolog kérlek írjátok ki ide a topicba.
-
Naigen
aktív tag
No, Nagykanizsán úgy ment, hogy csak nevet, címet, telszámot és mailt kértek. 30 lejött az árból és a Honor 9-et 3038 forintért számolták be, így 33038 forint kedvezménnyel el is hoztam egy feketét, mert csak az volt. S21FE - t is megnézettem, arra a rendszer 36163-as ajánlatot mutatott, az azért egy 20-assal többet tud sztem, így a Honor 9 maradt, mint beszámítandó. Alig vártam, hogy bekapcsoljam, 431-et kaptam.
-
Pinyo16689
senior tag
4 hónapja jelent meg, és már 100 eFtal olcsóbb. Fura.
-
ftc
nagyúr
Nálam úgy volt, hogy eljutottunk 30 000FT meg telo értéke s akkor jött a papírmunka s közölték mivel nem vagyok magyar állampolgár nem adhatok le telefont, így 30 000FT se jönne le
Ha minden jól megy jöv héten hozza a pesti kollégám a telefont, s akkor megszabadulok a Honor 20-tól....s csatlakozok ide...
-
kp78
addikt
Én két helyen kérdeztem meg (Szombathely, Győr), mindkettőben azt mondták, h a Honor 200 Pro esetében a 30e kedvezményhez bármilyen (rossz, törött, nem működő, nem okos) telefon jó, csak az imei száma olvasható legyen róla / belőle.
Én Győrben vettem végül, mert Szhelyen semmilyen sem volt, egy törött kijelzős, működésképtelen régi Samsungot vittem, aminek még levehető a hátlapja, és akksi alatt a címkén ott az imei. Lecsippantotta a vonalkódját, és mondta,h megy a kukába.
Amúgy a srác elmondása szerint kétféle beszámítás van.
Egyik amikor a leadott telefon értéke 0, és meghatároznak előre egy összeget, amit jóváírnak, és van az, amikor megnézik / beárazzák amit viszel, és az alapján mondanak vmit.
Osztrák MM-ban is kérdeztem nemrég, ott Samsungokra volt / van 80€ beszámítási bónusz, de ott (is) csak a működő, listájukon szereplő készülékeket veszik be, egy általuk meghatározott áron, és a max. a 80€ amit kaphatsz, szóval mint nálunk az utóbbi eset.
Teljesen hibátlan, működő, gyönyörű állapotú Samsung Tab2 7.0 tabletre is azt mondta, h nem tudja beszámítani. -
Naigen
aktív tag
Nálam volt a hiba, sima 200 12/512 volt és most is annyi Alzán
azért nem találtam most 200 pro-ra szűrve.
-
Naigen
aktív tag
Normál állapotú S21 FE lenne, amit vinnék, vagy egy Honor 9. Ha jól értem - 30 plusz a készülékért ajánlott ár kerül levonásra. Vagy csak fáradt vagyok és rosszul értem?
csak vagy Győrbe, vagy Fehérvárra kell mennem, mert Zalában nincs fehér.
-
kp78
addikt
Miért vennéd az Alzánál, ha a MediaMarkt-nál -30e Ft kedvezménnyel 200e-ért megkapod, ha viszel egy bármilyen telefont, aminek az IMEI számát ki tudják olvasni.
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, esetleg vki vásárolt 200 pro-t az Alzánál, ha igen, 431-et vagy 430-at kapott? Vagy ez is, az is előfordul?
-
osonte
őstag
Majd írd meg mennyi idő alatt tölti fel a Honor 200 Pro-t. A Samsunghoz nagyon jó lesz az biztos. Főleg ha eredeti Samsung töltő, sok kis GSM bolt Ali-ról rendeli a töltőket (tapasztalat), tisztelet a kivételnek. Én már töltőn nem spórolok, ha 30 ezer Ft, akkor sem (MM, Alza, apple.hu stb...).
-
lcee79
addikt
Visszavittem ebben a szép havas időben a töltőt, ebbe a kis GSM boltba
Kicserélte a bolt egy Samsung 65W PD Power Adapter Trio-ra
Hát ez elég jó biznisz lett (tegnap 6000-et adtam az előzőért)
És úgy is samsung telefonjaim is vannak, azokat jól tölti, s22 ultrát most töltöm vele
Az kiírja, hogy Szupergyors Töltés 2.0 -
drotifuti
aktív tag
Sziasztok!
200-ra szeretnék ilyen(vezérkő)widgetet tenni,ami be van karikázva,viszont nem találok a Play-en,csak hasonlót,ami csak megnyitja az alkalmazást,nem közvetlenül kapcsolja be-ki.
-
lcee79
addikt
Szia!
Megnézem ezeket, bár már kaptam egy ajánlatot itt privátban egy ilyen 66Wos töltőre.
De azt nem tudom, hogy a xiaomi 67W-os töltője ennyire más lehet?
hogy semmi reakciót nem tudott kiváltani a honorból, míg a samsung 25W-osra egyből írta, hogy szuper gyors töltés indult.. -
lcee79
addikt
És tölti gyorsan?
Én vettem ma itt kaposváron egy telefonos boltban 6000ért egy xiaomi 67w-os töltőt, de arra nem kapcsol gyorstöltésbe. A 25w-os samsungnál igen.
Szóval ezzel csak 1-el több töltő lett itthon.
De majd megnézem, hogy fél óra alatt mennyi megy bele, hogy legyen összegasonlítási alapom, de a gyorstöltést nem írja az biztos. 😞 -
atilo74
csendes tag
válasz
Szilágyi84 #950 üzenetére
Euronics-ban ma vettem 11000-ért
-
lcee79
addikt
válasz
Ferenczi Áko #948 üzenetére
Mindenképp vennék valamit, mert van otthon 2 tablet 4 telefon
és csak 2 samsung töltő a többi régebbi 1-2-5W-os, mindenképp jó lenne vmi komolyabb, legalább 1.
Meg max veszek egy 45W-os ikeást
Akkor már elégmost ráfrissítettem, már nem volt raktáron a bontott...
-
lcee79
addikt
Ja lehet hogy az lesz, remélem árul valaki.
Mostanában mintha csak iphone meg samsung lenne meg esetleg xiaomi
Egy webshopban nézegettem tegnap 30 oldal samsung galaxy a55 tok volt
és 1 egész oldalt sem tett ki a honor 200 pro tok...De mondjuk itt a hozzászólások számából is lehet látni, hogy nem olyan sok a vevő...
-
Szilágyi84
senior tag
Annyira nem lestem csak az össz végidőt. A 100-as már lehet, hogy erős én annyira nem nyomatnám az a fél óra kibírható szerintem a 66tal. Amúgy az előző 2,5 éves Realme GT2 Pro gyorsabb volt az tényleg 30 perc 5-ről 100ra, de max 1 napot bírt jó esetben. Ez most nagyon jó tényleg akksiban s nem kell naponta tölteni.
-
lcee79
addikt
válasz
Szilágyi84 #941 üzenetére
Ez nem pont az a 100-as amit én írtam (ez ahogy nézem nagyob és type-c)
De ahogy látom eddig még senki nem töltögette fel olyan szupergyorsan.
Amúgy azt mondták a tesztben hogy 0-60-ra 15 aztán belassul... -
lcee79
addikt
Köszi!
Akkor lehet hogy megnézem ezt az ikeás töltőt, de közben észrevettem, hogy az alzában bontottan 11500... tehát 38% kedvezmény a bontottra, annyiért lehet hogy veszek.
Aztán a gyári az gyáriTok jól néz ki, szerintem, de igazából nem tudom mennyi idő alatt jön meg onnan, nekünk jó lenne ha minél előbb itt lenne, 1-2 nap múlva...
Aztán majd rendelünk max ilyet is, mert nem pénz érte -
kp78
addikt
Ikeás töltőről volt szó korábban, hogy szépen teszi a dolgát.
>> [link]
Én speciel nem vagyok híve a "15 perc alatt töltsük fel a mobilt", csak ha nagy ritkán sietős dolgom van. De általában direkt lassú töltőket használok.Jobban védő toknak most ezt találtam, és a következő rendelésbe valószínű bele fogom tenni.
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettünk a feleségemnek egy ilyen telefont (telekomnál még egy honor lite-ot is adtak érte, amit majd a kislányunk kap meg
szóval megérős volt így. ), főleg a DXOmark kameratesztek alapján és aztán ár alapján ez mellett döntöttünk, előző nem csinált vmi jó képeket.
Reméljük jó lesz, még csak tegnap este lett bekapcsolva először...
De az lenne a kérdésem, hogy nekem otthon csak legjobb esetben 25W-os samsung töltőim vannak, gondoltam megveszem a gyári töltőt hozzá, akkor már legyen...
De azért arra nem gondoltam, hogy majdnem 20.000-ért találok csak.
Érdemes megvenni azt a töltőt olyan drágán? Ha nem akkor milyen töltőt érdemes ami hasonlóan gyorsan tölti, type-c-s és mint a kábel. Vagy van olyan hely ahol meg lehet venni olcsóbban ezt a gyárit (csak mert több videóban is megemlítették, hogy csak a gyári tölti 100al minden mással csak 20-30W-al sikerült)
És igazából van jó fajta tok ami védi a kamerát is és a telefont is, és vmennyire nőies
és ajánljátok?Köszi!
-
kp78
addikt
válasz
Levente75 #925 üzenetére
Esetleg ezt is érdemes megnézni. BlitzWolf BW-BC4
-
osonte
őstag
válasz
carbonblack #935 üzenetére
Örülök, ha hasznos volt az infó!
-
klimokrisz
tag
válasz
NoOne1976 #933 üzenetére
Szerintem nagyon jó ez a telefon!
Huawei P30 Pro-ról váltottam a Honor 200 Pro-ra, és nagyon elégedett vagyok vele. A készülék rendkívül gyors, és élvezet rajta mindent csinálni. A fotókkal is teljesen meg vagyok elégedve, nappali és éjszakai képekkel egyaránt.
Grafikusként és "kocka emberként" (már 30 éve dolgozom ezen a területen), naponta foglalkozom képekkel, és a Honor 200 Pro képei kifejezetten jók. Akinek ez nem elég, az vehet drágább telefont, de vajon hol fogja azokat a képeket felhasználni? Plakátokon? Valószínűleg sehol.
Legfrissebb képek vele:
220 éves az endrődi Szent Imre templom
Az első gyomaendrődi LEGO kiállítás és találkozó
Éjszakai fotók
Honor 200 Pro képek (este)
(Ezek a képek mind 100%-ról, 70%-ra vannak butítva a web tárhely miatt)
Vagy a facebook profilom alatt vannak még több képek egészen 2024. július 2.-ig mivel akkor vettem. -
NoOne1976
őstag
Felmérült bennem, hogy kipróbálnám én is ezt a telefont, a MM-es áron. Van itt olyan valaki, aki Huaweii P30 Pro-ról váltott? Ha igen, mik a tapasztalatai? Főleg a kamera érdekelne.
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok 200 pro-hoz, milyen autós szivargyújtótöltőt érdemes venni, ami tudja a gyorstöltést. Aki használ meghízhatót segítene a pontos típus leírásával? Magyarországon beszerezhetőt szeretnék venni. Köszi🤙
-
-
osonte
őstag
Akinek nem tetszenek az új nagy ikonok felül, illetve a navigációs sáv is kisebb lett, az a fejlesztői beállításokban át tudja állítani a "Legkisebb szélességet" pl.: 450dp(i)-re és a betűméretet eggyel nagyobbra és talán még kisebbek lettek felül az ikonok, mint előtte voltak: [kép] .
Gyári nagy méret: [kép] , összehasonlítva: [kép] . -
kp78
addikt
Ez az Aliról rendelt tokod mennyire csúszós?
-
kp78
addikt
A mágikus kapszulánál mi az a "szépség"?
Bár a médialejátszást leszámítva a többit sem értem, és nem tudtam kipróbálni.
Meglepett, h ez a dynamic island így le lett nyúlva az almástól. Mikor a tesztet olvastam anno, nem is maradt meg.
Lehet vmi értelmes dologra még használni a médialejátszó vezérlésen kívül?
A képernyő durván lekerekített a P40 Pro után. Ez szinte egy az egyben a P30 Pro kijelzője.
De majd csak újra megszokom ezeket a nagyon kerek széleket. -
peanar
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #918 üzenetére
Nem kell apkmirror, a honor Store-ból is letölthető, frissíthető....
-
-
peanar
senior tag
Igen.
1.Megkeresed az alkalmazások között és kikapcsolod A nem használt alkalmazások tevékenységeinek szüneteltetését
2. Alkalmazások, majd 3 pötty felül és itt Speciális hozzáférés/Akkumulátor optimalizálás és az alkalmazást megkeresve válaszd a Tiltást.
3. Beállítás/Akkumulátor/Alkalmazásindítás majd az appot megkeresve kapcsold ki az Automatikus kezelést és hagyd bekapcsolva a felugró ablakban mindhárom lehetőséget! -
antatom
tag
Sziasztok! Honor Band 6-os óra nem támogatott a Honor alkalmazással, így feltettem a Huawei egészséget , ami a Xiaomin is volt. Az lenne a kérdésem , hogy ennél a telefonnál is kell e állítgatni valami akkukímélő , lakatolás vagy ilyesmit , mint a xiaomin, mert sajnos nem csatlakozik vissza magától. Köszi
-
válasz
Ferenczi Áko #910 üzenetére
Sajnos az új Pixel kilencesekkel vastagon fogott a ceruza, a plusz memória is drága. Régen bővítés mikró sd pluszba 128 gb 5000 ft, most meg a plusz memória 20000 ft.
-
kp78
addikt
8.0.0.170 a legfrissebb szoftver?
-
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #905 üzenetére
431-es a győri MM-s
Durvának hangzik ez a 12/512 memória.
Az iPhone-ok meg még mindig 128-nál járnak horror pénzért is.
Na persze a Samsung sem túl bőkezű ezen a téren. -
osonte
őstag
válasz
Szilágyi84 #906 üzenetére
Power gomb hosszan - még hosszabban.
-
Szilágyi84
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni?
Nekem a hosszan nyomás nem és a két gombos meg fotózok a hangerő + bekapcsoló. -
kp78
addikt
A gyári fólia maradt rajta, azzal nagyon jól működik.
Egyelőre az alap dolgokat állítom be rajta, sim nélkül.
Sehol nincs is ez telefonadatoknál feltüntetve, hogy 430 vagy 431?
Engem mondjuk a hívásrögzítés nem érint, nem éltem vele eddig sem.
Majd talán holnap este teszek bele sim-et, és megnézem, h ez a hívásrögzítés megvan-e.
Amúgy tiszta Huawei, meg azért kicsit iOS is, amit nem bírtam megszokni (főképernyőn középen keresés, vezérlőközpont) Majd talán pár év múlva megint teszek egy próbát.
Durván másolják egymást a gyártók amúgy, h a másik rendszerről jövő embereknek a kedvében járjon.
Gyári flip tok kár, h nincs. (ha jól tudom) -
szedo149
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a tisztelt felhasználókhoz. 2024. nov. 15-től vagyok tulaj. Samsung Galaxy A72 4g-ről jöttem ide. Ez érezhetően magasabb polc.
üfv mindenkinek.
Ez egy amolyan próbakép próbál lenni. Egész jól lehet vele fényszegény környezetbe is fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar