- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
Már hogyne maradhatna, szólásszabadság van és kulturáltan leírtad, nem is szaroztad le a telót. Persze, hogy vannak jobbak, mondjuk amit vettél helyette az árban sem egy liga. Mindenki a pénztárcájához és elveihez (lélektani határához mérten) vásárol okostelefont. Ha tutira biztos lennék abban, hogy a választott készülék elmegy 5-6 évet akkor én is adnék érte akár 500 ezret is, de a P30 Pro is 2,5 évesen már új aksiért kiabált, végül kihúztam vele 3,5 évig, de aksi csere után nem sokkal már alsó panelt kellett benne cserélni a két SIM kártya kezelésével volt gondja. Csere után 1 hónapig bírta utána folytatódott a feketeleves. Egyre több embernek megy tönkre ilyen-olyan hibával hiába akkora nagy volt a hype körülötte. Én is imádtam mert 3,5 évig nyugtom volt, de ha egy teló csak eddig bírja akkor 300 felé nem akarok menni semmiképpen, így a kiegészítőkkel a Honor 200 Pro N.o.1 vétel.
Nekem első számú szempont a hívásrögzítés és tudtommal a Huawei és Honor telefonokon kívül nincs még egy márka ahol működésre lehet bírni Európában a gyári hívásrögzítőt. Minden egyéb harmadik feles applikáció semmit sem ér, de tényleg mind egy nagy nulla.
Tovább nem is ecsetelném, mert ahány ember annyi félét keres egy telóban, de sok sikert a választásodhoz, mert az is egy remek telefon. -
Z.É.T.
őstag
Techno-tel saját ONT+router sok telefon közül kettőt állandóan ledobált, lett egy Asus RT-AX1800U, azóta semmi gond. Honor 200 (non Pro) Wi-Fi 6-on pedig 50 méterrel távolabb is működik, mint a Samu, Xiaomi, Realme, régebbi Honor (20 Pro).
Ott is van még Asus + Honor200-zal 5GHz, ahol a korábbi telókkal már a 2.4GHz is ledobált. -
Nashville
tag
Jaja totál Spigen utánérzés.
Itt vannak a fotóim, ja és nem 200 Pro kamerával készült! 😅
Nagyon kényelmes a használata, oldalról húzva a képernyőn nem akad meg az ujjad szépen átsiklik a peremről a kijelzőre, jobban mint tok nélkül! Nekem kicsit akadt az ujjam előtte a gyári fóliába, nem volt vészes, de így már tökéletes 👌 -
Nashville
tag
Nekem 1 órája érkezett meg két tok az Aliról.
Múlt héten csütörtökön rendeltem meg szóval a 6. munkanapon meg is érkezett!
Mindkettő nagyon jó minőségű, nem fogja az ujjlenyomatot, mert matt és nem is csúszik.
Ha "pofára" teszed a telót, akkor a diszkrét peremével eltartja a felülettől, hátára fektetve pedig a kamerát is jól védi mindkettő.
Az első linken lévő pluszban a kamera üvegét is védi körben kihagyva a lencsék és a vakku körvonalát így kicsit beljebb kerülnek (kb. 1 mm) ami plusz karcolás és ütődés elleni védelem. Ez tetszik jobban!
[link1]
[link2]
Ui:
Futásban van egy harmadik tok is: [link]
... ja és a műanyag kerettől való para Solved! 😉 -
Jonny99
tag
Már megtettem, hétfő óta minden nap írogatunk egymásnak chat-en, eddig semmi nem történt, már tegnap írtam a paymentservice mail címére is, válasz onnan sem érkezett. Most délelőtt megpróbálom az ügyfélszolgálatot még egyszer, aztán ha nem lesz érdemi változás munka után bemegyek az Etele plázába és ott személyesen megpróbálom intézni. 3 hét alatt azért nem hiszem el, hogy nem volt idejük rendezni még ha valami redszerhiba is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest