Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
citizen05
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném .Egy pár hónapos szolgáltatói garanciás készüléket szeretnék megvenni. A szokásos / imei szám ,külső állapot .../ dolgokon kívül mire érdenes odafigyelni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
eurolac
senior tag
Szia! Én ezt az Alza-s tokot vettem hozzá.
[Alza tok]
Nem csúszik, jók a kivágások, a gyári fólia szélét nem bántja, védi a kamerákat és megy vele a vezetékmentes töltés szépen! -
ottesz
aktív tag
Tudtok valami jó tokot ami tudja a vezetéknélküli töltést?
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topicba lehetne írni a problémámmal. Egy honor x8 tabletnél bluetooth fülessel rendkívül korlátozott a hangerő. Próbaltam több alkalmazással, kotoráztam a menüben de nem találtam semmit. Régiovaltassal is próbálkoztam az sem segített. Telefonon ugyanez a fülhallgató nagyon hangos tud lenni. Itt kB érzetre felhangerőn szól.Update:Megtalaltam a problémát és saját alkalmazás an volt letekerve a hangerő.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Samsungról váltottam erre.
Olyan kérdésem lenne, hogy a samsungon van olyan alkalmazás ami gyűjti az alkalmazások belépését Samsung Pass, így elég az ujjlenyomatot használni.
A Honornak létezik valami ilyesmi? -
Nashville
tag
válasz
dave0825 #1781 üzenetére
Sajnos én is tapasztaltam ilyen furcsa fakó színeket. A MagicOS 9-re frissítés óta jött elő párszor, azelőtt sohasem. Azt nem sikerült kideríteni, hogy mi hozza elő ezt a jelenséget, de valószínű, hogy valamilyen erős fény után jelentkezett.
Alapból egy kicsit háttérbe is küldtem a telót. Jelenleg nincs időm foglalkozni vele, plusz el is vette a kedvem a 9-re frissítés óta a hívásrögzítő működésképtelensége. A Nova Launcher azóta is kompromisszumos. Nem ez lesz a kedvenc telóm... -
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1782 üzenetére
Nincs. Attól sárgább lesz a képernyő, bár sose használtam, csak megnéztem, a kapcsolója is el van rejtve.
-
dave0825
őstag
Üdv. Másnak nem szoktak meghülyülni a színek? Úgy vettem észre, hogy túl világos környezet után csinálja, minden alkalmazás (Facebook, Beállítások, Opera, SwiftKey billentyűzet, minden), fél év alatt eddig 3x. Fakók a színek, szürkés minden, a fekete teljesen fekete marad, az ugyanúgy szép OLED fekete, az nem szürkül be, de ami szürke, és színes, azok fakók lesznek. Újraindítás után jó ismét. Képernyőképen nem látszik, tehát nem a szoftverek hülyülnek meg, inkább valahogy a rendszer színkezelése. Élénkre volt állítva mindig is, de ilyenkor a normál az élénkebb.
Előtte-utána képek:
-
toroki
csendes tag
válasz
Alladin888 #1776 üzenetére
Vagy ezt ajánlotta még a súgója, bár nekem nincs is ilyen opció.
-
peanar
senior tag
válasz
Az alkalmazások között keresd a Rendszerkezelő appot, ez amit néztél ez a beállításokban van.
-
toroki
csendes tag
válasz
Akkor ez is kilőve.
Két éve én is szívtam ezzel. Még írtam is nekik. -
toroki
csendes tag
válasz
Alladin888 #1773 üzenetére
Esetleg Rendszerkezelőben van olyan, hogy tiltottak?
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1770 üzenetére
Igen, nem zavaró sokan szerintem nem is vették meg.
Ha 1x beállitja az ember, végigmegy minden ponton nem is kell később megnyitni, ergo nem is találkozik reklámmal. Arra már nem emlékszem hogy a tárcsázo alján megjelenik e ilyen reklámcsík.... -
eurolac
senior tag
válasz
Alladin888 #1768 üzenetére
Az elején probaidöszak van kb egy hét mulva jönnek reklámok ha nem veszed meg. Régebben igy volt. Mindenhogy teljesértékü, nem korlátozott semmilyen szinten.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1766 üzenetére
Személyes embargóm és lázadásom az orosz politika által képviselt dolgokkal szemben.
-
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1761 üzenetére
A guglinál van külön telefon app, ami szintén kezeli a névjegyeket, és van külön google névjegyek app is. Mindkettő fent van?
Add meg alapértelmezett spam szűrőnek a google tárcsázót (névjegyek appot), hátha úgy több lehetőséget kínál. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1763 üzenetére
Kár, hogy orosz a fejlesztő. Van valami más?
Bluetoothon csatlakoztatott eszköznek meg lehet nézni valahogy az akku szintjét? alapból csak az óra mellett nagyon miniben mutatja. -
eurolac
senior tag
válasz
Alladin888 #1761 üzenetére
Igaz, nekem a Honor tárcsázós van (431) de ha a Google féle lenne (más telon láttam már, nagyon fapados) a True Phone Dialer & Contact appot tenném fel. Régebben akcioban megvettem, nem nagy összeg (a free is használható) és nagyon személyre szabható.
Úgy emlékszem 7 napig kipróbálható nem veszitesz vele semmit. Ha 430as telom lenne biztosan ezt használnám a Google helyett! -
V.Stryker
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek. A mikrofosos pont tökéletes a célnak.
-
eurolac
senior tag
válasz
V.Stryker #1756 üzenetére
Szia! Én ezt a gyári beépített dokumentum scant használom pedig van még 2 dok scannerem letöltve.
Lehetöleg nappal ablakfény mellett használom. Ügyelek rá h árnyék ne essen a dokumentumra ami általában A4-es lap. Felé helyezem a kamerát, megjelenik a sárga keret és exponálok. Utána a képet ki lehet exportálni PDF-ben vagy txt-ben. Nekem szép szokott lenni a végeredmény..
Hasonló elven müködik még a Microsoft Lens ami ingyenes. -
V.Stryker
nagyúr
Dokumentumot milyen appal scanneltek? A kamera appban van ilyen dokumentum scan, de valahogy szarul működik nekem. Érzékeli ahogy érzékeli és nem jöttem rá hogy tudnám illeszteni amit érzel. Pláne, hogy pdf-ben kéne a végeredmény.
-
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1752 üzenetére
Mivel a családban mindkét honor C431-es így nem tudom, töltsd le a google Névjegyek-et is (ha még nincs letöltve) és vagy a névjegyeknél valahol vagy a tárcsázóban esetleg a hívóazonosító és spam-nál nézd meg.
Hátha valaki tud segíteni akinek szintén 430-as a telója.nLz93
A töltő mellé jár(na) kabel is!
Nálunk 2db honor van a családban (200 pro és magic6 pro). Mindkettő mellé usb C-C kábel járt. Vettünk hozzá két gyári töltőt (még a régebbit az usb A-st) és mindkettőhöz járt az usb A to usb C kábel! -
V.Stryker
nagyúr
Megjött az új 144-es frissítés.
-
nLz93
csendes tag
Sziasztok!
Most vettünk barátnőmnek ilyen telefont. Mohóságunkra szóljon, hogy a telefonnal egyidejűleg rendeltünk hozzá egy honor supercharge töltőt, amin USB-A bemenet van. Na most a telefon mellé viszont USB-C to USB-C kábelt adtak. Sok helyen olvasni, hogy csak ilyen kábelen keresztül sikerülhet a 100W-os töltés. Amit nem nagyon értek, mert az én Realme-m is 120W-al képes tölteni, pedig az USB-A to USB-C kábellel érkezik. Valaki járt már így? És ha igen, egy sima mezei 20V-6A töltő kábel megteszi? Előre is köszi.
-
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1750 üzenetére
Telefon névjegye és a Build-számban benne van, de ha ez a tárcsázós appod, akkor ez a gugli féle ami azt jelenti hogy C430.
-
btomp
csendes tag
Sziasztok! Nekem a mágikus kapszulával van a bajom, illetve azzal, hogy pl a youtube-ot bezárás után még egyszer be kell zárnom elhúzással. Ugye nézek egy videót, kis ablakba vált, bezárom X-el, kilépek teljesen és ott marad értesítési sávban ahol nem lehet szokásos módon törölni csak ha félig elhúzom és kuka ikonra kattintok. Vagy mágikus kapszulában elhúzom oldalra. (Ami ugye plusz tapicskolás)
Ha kikapcsolom a kapszula médialejátszási engedélyeit akkor ugyanúgy kell eljárnom mint ahogy feljebb. Sima zenelejátszó is ilyen, nem tudom simán alkalmazásból vagy értesítési sávból bezárni.Ez apróság de nagyon bosszant egy pro készülék estében. Legyen már elég egyszer bezárni egy appot..
-
peanar
senior tag
válasz
Alladin888 #1746 üzenetére
Milyen a te telód, C430 v. 431?
Ha 431 (honor tárcsázós), akkor telefon app, 3 pötty jobb felül, majd tiltottak opció.
Itt jobb alul tiltási szabályok, ezen belül hívástiltási szabályok.
Itt van 3 lehetőség, minden bejövő, ismeretlen és/vagy magán, rejtett számok tiltása. -
kp78
addikt
válasz
Alladin888 #1744 üzenetére
Van
Telefon híváslistában jobb felül 3 pötty > hívástiltási szabályok.
3 lehetőséget is találsz ott. -
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy a magánszámokat hogyan lehet automatikusan elutasítani? Van e ilyen opció. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1741 üzenetére
Telekomtól nekem is C430 van. Nem kezd megdőlni ez a fikció?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1739 üzenetére
Jelent valamit, hogy c430 vagy más?
-
Enco82
friss újonc
Sziasztok, van olyan hogy a Skodás IQ gyári wireless töltő nem tölti? talákozott valaki hasonlóval? Esetleg a fejlesztői beállításnál valamit ha átkapcsolok? köszönöm szépen!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kronos3000 #1736 üzenetére
Nekem sincs bajom vele. Mondom, csak az volt a gondom, hogy olyan wifi-t, aminek nem volt netje, állandóan eldobálta.
-
Kronos3000
senior tag
Nekem tökéletesen működik az os 9-el is, pont úgy mint előtte, sőt némileg az üzemidő is jobb lett, pár százalék csak. A wifi is jó mindig, pedig elég alap beállítással megy.
-
V.Stryker
nagyúr
1 pozitívum / 1 negatívum
Pozitív - a Samsunghoz, iPhone-hoz képest a bluetooth füles és hangfal egyaránt sokkal erősebben, hangosabban szól. Ez egyértelműen elsőre feltűnt. A hangszínnel, a basszus kicsalogatással küzdöttem, de végül egész jó lett.
Negatívum - majd szétb@szott az ideg...van nem olcsó, nem gagyi wifi kapcsolaton működő OBD hibakód olvasós kütyüm. Elfelejtettem az itthoni wifi-t, kikapcsoltam a mobil adatot, de bármennyit küzdöttem állandóan ledobta magáról a wifi kapcsolatot, mondván nincs net. Elővettem az ezeréves LG Q7 -t és azzal tökéletes volt. Ha erre van ötletetek, szivesen venném. -
peanar
senior tag
válasz
bagkri01 #1731 üzenetére
Beállítások/kereső írd be azt hogy ikeralkalmazás.
Ha itt felkínálja a Teams appot, kapcsold be és örülj
Ha nem akkor próbáld meg (amit pár hsz.-el feljebb írtam...igaz, akkor más témában) a párhuzamos teret.
Oda telepíthető ugyanaz az alkalmazás.
Az ide telepített alkalmazások értesítéseit kell kipróbálni, ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. -
bagkri01
őstag
Sziasztok! Az alkalmazások duplikálására van esetleg valamilyen módszer, konkrétan a Teams appot kellene kettő profilból kezelnem. Jól gondolom, hogy ez csak külső appal oldható meg?
-
bestreal
csendes tag
Üdv! Érdeklődöm, hogy használ e valaki elfogadható minőségű hívásrögzítőt? Sajnos a gyárit kinyírta a 9-es MagisOS és tudomásom szerint ez ideig nem vitézkedett a felmentősereg.
-
ghiottone
nagyúr
Márciusi frissítés érkezőben - 109mb:
-
peanar
senior tag
válasz
V.Stryker #1722 üzenetére
Megnyitod a beállítást majd felül a keresőbe beírod hogy alkalmazás-zár, a találatra rákattintasz, itt alkalmazásokat tudsz levédeni kóddal, arc vagy ujjlenyomattal.
Ha ugyanoda beírod hogy privatespace vagy párhuzamos tér...ide alkalmazásokat tudsz telepíteni, melyek rejtve lesznek.
Még nem próbáltam, szóval nem tudom hogy az ide telepített alkalmazások értesítéseit jelzi e a telefon a "normál térben".
Ha valaki próbálta és tudja a választ én is megköszönöm!
Banki alkalmazásokat gondoltam ide eltüntetni, de ha az értesítéseit így nem jeleníti meg a teló, akkor az bankolás céljára nem finom. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1720 üzenetére
Köszönöm. Tökéletes.
Pinyo16689 - Próbálkozom mindenfélével. Egyre jobbak. Általánosságban viszont azt veszem észre, mintha picit sötétebbek lennének néha, mint kéne. Viszont a módosításoknál, a szűrőkkel egész jók lesznek.
Alapvetően a szoftvertől féltem leginkább, hogy csalódás lesz, mert a Samsung féle OneUI híresen jó és tényleg nincs is vele gond. Arra is 10 év iPhone után váltottam.... DE az durva, hogy semmiféle visszalépést nem tapasztalok a Samsung S24 Ultrához képest se.
Már csak azt kéne megtalálni, hogy alkalmazást el tudok-e rejteni valahogy. Bár nem létkérdés. -
V.Stryker
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy egy applikációt kóddal levédjek? Ugyanígy rejtett fotós mappa a sexy fotóknak?
-
V.Stryker
nagyúr
Próbáltam mindent a DÁP-al, nem tudom hol ment el a dolog. Ma bementem, újra regisztráltuk és jó lett. Kérdeztem az eszemélyi reget, de már nincs meg a pinkódos papír, szóval buktam.
Próbálgattam a fotózást, egész elégedett vagyok vele. Jó makró és nagyon jó benti kép, "este" módban, vaku nélkül kb nappali a végeredmény, de mozdulatlan kell legyen a tartás.
-
peanar
senior tag
válasz
mirci18 #1708 üzenetére
Ne a képet, avatarképet nyomd mert akkor az első képen lévő névjegy infó jelenik meg!
Ne nyomd hosszan a nevet, mert akkor a második képen lévő kisablak jön fel (másolás, szerkesztés, tiltás, törlés)!
Egyszerűen röviden nyomj rá valahol a kép és a tárcsázó ikon között!V.Stryker
Bocsi, csak ebben az új rendszerben-t írtál, én azt hittem hogy az android 15-re gondolsz, azért is írtam azt hogy hasonlóan mint az elődnél (android 14).
DÁP-al kapcsolatban.
Az app törlése élőt csak adat és gyorsítótár törlést csinálj, ezután újból be kell jelentkezni (ha csak törlésnél kell újra hivatalba menni, hátha így meguszod).
Ha már igyis úgyis be kell menni, kérdezz rá az e személyi regisztrálása lehetőségre (ha már az van neked).
Én annó az új személyim kézhezvételekor a megadott időn belül megcsináltam az eSzemélyiM appban való regisztrációt, így nem kellett sehova rohangálni a DÁP miatt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1713 üzenetére
Még nem nagyon volt időm fotózni. Pláne nem kint. Tegnap lőttem párat, azoktól nem estem hanyat. De nem is rossz annyira. Szoba világításnál a mozgó bármi fotózás, azért elég gyenge.
-
mirci18
addikt
válasz
V.Stryker #1686 üzenetére
Beltérben a kamera nem a legjobb de kint jól dolgozik.
Nekem egy dolog hiányzik belőle ami a P30 pro-m ban volt.
Az ötszörös optikai zoom.
Azzal a hátteret úgy leválasztotta az adott személyről mintha nagygéppel fotóztam volna.
Nekem nincsenek random újraindulások sem szeretem ezt a telefont.Én egy dolgot nem szeretek azt hogy az előzményeket a telefon számoknál nem látom.
Viszont azt nem tudom miért van de hasznos feature hogyha egy cég számát beütöm és hívom ő automatikusan kiírja a cég nevét. -
V.Stryker
nagyúr
Nem vittem át semmit igazából. Nem hiszek ezekben. Minden felhőre szinkronizálva... újra beállítás.
A dápot tegnap beállítottam tegnap a kormányablakba, itthon frissülgetett a teló és a dáp nem jó...be kell ma mennem megint. Ezt leszámítva semmi gond nincs vele.A design kicsit 5 évvel ezelőtti, amúgy még nem tapasztaltam semmit. Sőt... vannak olyan szoftveres dolgok, amik kifejezetten tetszenek. Pl az éjszaki módban, hogy átmegy fekete fehérbe... az nagyon kellemes meglepetés volt.
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy lehet azt beállítani, hogy az értesítés a zárolt képernyőn mutasson valamennyi tartalmat? jelenleg csak azt látom, hogy XY küldött egy emailt.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani bevált kijelzővédő fóliát? Előbb utóbb a gyári helyett úgyis kell másik.
Illetve valami vékony tok ajánlást is szivesen vennék. -
ghiottone
nagyúr
válasz
V.Stryker #1700 üzenetére
9-es előtt nekem nem volt felrakva a Dáp. Később raktam fel és tegnap használtam rendesen. Próbáld meg eltávolítani adatokkal együtt (alkalmazás tárban hosszan nyom az appra, majd alkalmazás infó - tárhely - adatok törlése - utána eltávolítás) és utána újra telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest