-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityesz9
tag
Sziasztok ismét!
Köszönöm a sok jó tanácsot itt a fórumban. Kedd óta új családtag van egy 2009-es Civic 1.8 Sport.
Még barátkozunk, szokom a 14 éves Renault után. Gyönyörű, erős, kezes.
Még kap egy kis szépítgetést, nyári gumi, alufelni. Tényleg a segítségetekkel nyugodtabb volt a keresés.
Egy kérdésem van, minden rendben votl vételnél, nagyszerű állapotban van. Tempomat nem működik, nem létszükséglet, ezért is vettem így, mérlegelve volt, de azért olyan vagyok, hogy szuperájon minden, nyáron ha időm engedi, meg akarom javíttatni. Szerintetek egyértelműen márkaszervíz és ott megoldják. Vagy nézzek utána a környéken nem Honda szervízekben. Esetleg találkoztatok ilyen problémával? A kapcsolót nem reagál semmit a benyomásra, ahogy olvastam, valószínűleg a kapcsoló mechanikus hibája. Ötletek?
Illetve, ha megkapja a felnit, csinálok róla képeket a fórumba, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest