Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Napfénysüti #22097 üzenetére
nemnemnemnemnem
csak ez igen kellemes árban van
ma is séta a kocsi felé és mondom bnőnek h nézzed már mibe ülsz bele, mennyire kvajólnézki ... még molyolok ezen a vti szárny dolgon is, szerintetek dobja, sportosabb?Life is too short to stay stock!
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
Ma a nulláson olyat csinált párszor hogy egyenletes menet közben megtorpant kicsit (kb 0.2sec-re). Vajon mi lehet a hiba oka? Régi gyerták, üzemanyag szűrő, gyújtáselosztó?
ECU resetet csináljak?[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
shadeofme
tag
válasz Integra #22073 üzenetére
Nekem sikerult.
Pedig angol autohoz k**va nehez illeszkedo tukrot talalni a kontinensen (mert ugye pont forditva nagyobb az egyik oldali, mint a masik), uh nekem mazlim volt, h fokent angol autokat bontanak a flix-en.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Flashback
addikt
Akkor csak a teletanoklásos mérés marad... Sajnos az nálam igen ritka...
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #22084 üzenetére
HI!
altalba nekem is majd ket liter megy be a elsokatt utan, emlekeim szerint van a 7esen 98as, de az hamar felagya a harcot ki kb min 3-4literrel, amugy a gyongyosi 6os lukoil meg ijjen tavajj nyaron a carina es civic is 7-11% tulfogyiban volt mikot ott tnakoltam meg oket, utanna ha mashol akkor mar rogton kellemesebb lett:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Flashback
addikt
1.4Si 6gen Civiccel, fél tank-al 350km-et tettem meg. Mostmár csak az kellene tudni mekkora a tank...
-
zolynet
veterán
válasz wierra #22078 üzenetére
jajjdeköszi
btw ez a project: gyári vti szárny ... ill idővel menne a vti hátsó toldat is, pesze 17"bbs felnit leszámítva
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz neduddki #22075 üzenetére
azaz
354 volt a 95ös
nagyon pörög az a kútIntegra: 6gen balos tükör, hívd fel, hátha
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #22074 üzenetére
HI!
364ft mi volt ez orzy ter?:- )
udv
neduddki
mod: problad ki a 6os fejjet csurrig, majd utanna a 7est rekordfogyasztasd lesz:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zolynet
veterán
25,03liter 307km ~8,15liter / 100km - lukoil98 (364ft)
jó ez a b16a2izéLife is too short to stay stock!
-
Flashback
addikt
Sziasztok
1998-as 5ajtós "angol kasznis" Civicre kellene hátsó ablakspriccelő. Tud valaki ebben segíteni? Hol nézzek utánna?
Üdv mindenkinek!profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
válasz xcbiker #22068 üzenetére
akkor viszont a legjobb amit tehetsz, hogy hiszel magadban és hosszútávon tervezel akkor is ha a kutyaütők megkeseritik az életed. meg lehet csinálni, de tény, sokkal nehezebb, mint lopva meg csalva. de meg lehet. pont a motorosba irtam le a véleményem erről, hogy újra ránk szálltak, mert egy idióta aláfutott egy csajjal a villamosnak.. megszoksz vagy azon dolgozol, hogy megszökj.
-
xcbiker
addikt
válasz Integra #22067 üzenetére
Ez az egész kib..ott ország az emberek kizsigereléséről szól.
Valaki mindig kitalál valamit amiből pénzt lehet beszedni.
5-10%-al sötétebb fólia, öv használatának hiánya,... és még rengeteg minden.
Annyira bosszant, hogy itt nem az a cél hogy mindenki egy kicsit jobban éljen és kiegyensúlyozottabb életvitelű nemzet legyünk, hanem szakadjon meg a birka magyar. Velük úgyis mindent meg lehet tenni.
Ez az egykulcsos adó is mekkora ötlet... aki eddig is jó pénzeket vitt haza, az eztán mégtöbbet visz. A segélyekről nem beszélve, támogatják a "tesvíek" elszaporodását!
Esküszöm itt kellene hagyni az egész lehúzós kócerájt... csak az a baj, hogy mint sokan mások is, itt születtem, ez a hazám.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Tiptop@
csendes tag
válasz !Overdose! #22015 üzenetére
Hali. Tudom elég későn de sikerült megtudnom hogy minden 1 autóból van vagyis akkor a hengerfej is D15Z6-os é volt. Csak az injektorok vannak egy 1.6 ESI-ből és csak a gyujtás hiányzik meg persze a programozott P28-as ECU. Van olyan aki foglalkozik ilyen átalakításokkal?
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #21973 üzenetére
HI!
39. tank 29.81l 365km, ami 8.16l/100km direkta 6osnal tankiltam mint37.nel es meg is lacci, hogy mennyivel tobbet engedett beletankolni mint 38., meg az is igaz, hogy ~120km otopajja a tobbi kivalo naffalunk, habar azert egesz elviselheto forgaomban
udv
neduddki
-
Integra
titán
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #22057 üzenetére
HI!
latom enm halad a semesz proijec???:- )))
udv
neduddki
mod: SzolgKOzl: aki nem tugy ki jaza Endre az honap megtudhassa:- )
Ja alt benn egy 7gen4d a mulhelyben leultetve oz felniken, azt kell mondanm, nem teccet leulteve
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
na megvolt az olakcsere levegoszuromosas pollenszuro /ojjan kibaszott mocskos volt 1 ev utan, hogyu el se hittem/ csere, koszi Zoli
udv
neduddki
-
Integra
titán
találtam egy fehér 2gen crx-et, sajnos nem eladó
-
Flashback
addikt
Angol Civic is jó?
-
veterán
35,52l - 577km - 6,1, agip 95
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
válasz xcbiker #22045 üzenetére
jaaa, ok, akkor 6x9 inchest keresek, valami egyszerű, szolidat. remélem a gyári kábelek még a helyükön vannak
nem nagyon lehet már állitani, anyum sikeresen leparkolta tolatásnál vagy mi, lötyög a tükörház a csonkállványon
-
Integra
titán
válasz xcbiker #22043 üzenetére
ahh, rosszul irtam:
szóval nem a kalaptartót akarom szétvágni, hanem a kalaptartó mellett a gyári előkészitésbe akarom becsavarozni a műanyag alá a kalaptartó két oldalán a helyükre. semmi extrát nem akarok.ja de, kéne egy manuális bal tükör még a civicre de lehetetlen találni kb...
-
Integra
titán
válasz VR6-Fan #22033 üzenetére
ezt nem tudom, szerintem nem. legalábbis még nem láttam olyat, hogy homokfújást helyettesitene ez a technológia. németeknél 1-2 éve szivárgott át ez a tisztitási technika az iparból (először tévében láttam, aztán az egyik komolyabb autókozmetikai cégnél), mikor megjelentek az első, ilyen ágra gyártott kis gépek. de akkoriban még nem volt olyan retek a motorterem sem. most viszont az autóm mo-n, és ilyenért nem viszem vissza
-
xcbiker
addikt
Kész a hifi. Szépen soul.
Az elektomosan behajló tükörhöz kell még egy relé és egy kapcsoló.Teljesen szétkaptuk a belsejét a kocsinak és úgy döntöttem, addig nem is lesz összerakva rendesen, amíg a zajcsillapítással nem végzek.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz orbano #22031 üzenetére
száraz jéggel pucolják le a mocskot, lerakódást, olajat, meg egyéb szennyeződéseket. mint egy magas nyomású pisztoly vizzel, csak száraz jéggel. nincsen viz, nincsen beázás, semmi. és teljes belsőt lehet vele takarítani, műszerfalat, szövetet, motorteret, alvázat etc.. mindent. profi történet. csak nem tudom hogy mo-n belső takarításhoz van e már gép. kint ez már megszokott történet.
[link]
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
Hi!
hat mijjen ondas vagy Te??? megiszom annyi pohar hideg vizet ahany honapban az iden ne mkerult szoba:- )))
udv
neduddki
p.s. de osszeszamolni nem fogom
-
neduddki
nagyúr
-
Integra
titán
pucoltatta már ki valaki száraz jéggel a motorterét és az utasteret?
gondolkodom rajta, hogy megcsináltatom, motortér tuti megy már mo-n is, az utastérhez nemtom, hogy van e már valakinek gépe.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
jpm
senior tag
Üdv. mindenkinek.
Esedékes lassan a vezérműszíj készlet .(D14A4) cser.e Gondolom ebbe minden benne van ami kell. Milyet vegyek? Japanparts, Dayco, Febi, SKF? Gates épp nincs.
Valamint úgy néz ki kellene termosztát, olajszűrő, levegőszűrő. Ezekből milyen márkát vegyek, vagy milyet semmiképp? Köszi. -
Integra
titán
válasz xcbiker #22023 üzenetére
a hátsó sosem volt tökéletes, erre emlékszem, de amikor lecseréltem nagyobbat vettem annak tudatában, hogy az majd nagyobbat töröl. haha, denxte.. az még rosszabbul fekszik fel, nem tudja rányomni a kar és egy rohadt nagy maszatolás lesz az egész, használhatatlan. úgyhogy inkább visszaváltok a gyári méretre.
-
xcbiker
addikt
válasz Integra #22022 üzenetére
[link]
De én már megbántam hátra a gyárit. Nem feszül rá rendesen. Inkább vettem volna hátra valami ugy.-t olcsón. Az első gyárik tökéletesek.EK9 tükörrel. Husky útmutatása szerint lesz megoldva, neki már faszán működik.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #22021 üzenetére
mennyit mondtál hátsó ablaktörlő hosszúságra a 6gen 3d-nél? 345mm?
ez az elektromos behajtható tükör engem is érdekelne, megcsinálnám a intire, jó ideje gondolkodom már rajta. legszivesebben 7gen accord tükreivel csinálnám, de az nem passzol.. milyen tükörrel csinálod?[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
Ma végre bekábelezzük a kocsit és az erősítő is bekerül. Asszem egyben megcsinálom az elekromosan behajló tükrök kábelezését is.
Nagyon várom a végeredményt!Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
-
Tiptop@
csendes tag
válasz !Overdose! #22015 üzenetére
Majd megkérdezem akkor a volt tulajt, ő csak tudja Ősszel ha minden jól megy eljutok addig hogy ez meg is valósul.
-
Tiptop@
csendes tag
válasz !Overdose! #22006 üzenetére
A Mini Me Swap ról sokminden van fent csak pár dolog hiányzik ( meg 1 kis pénz és sajna az ECU az nem P28. Mert gondolom akkor a vonalkódban benne kéne lennie de nincs.
37820-P2Y-G01-942-11600. gondolom ezt nem lehet írhatóvá tenni és ujraírni?
Bocs ha sok hülyeséget kérdezem -
shadeofme
tag
11 munkanap, 25l benya, 33 font, kozel 300 km.
Tudom, alig kevesebb, mint 9l 100-on, de meg mindig olcsobb, mint 2 heti buszberlet (36 font).
10 nappal szamolva minusz a kollegam hazaugrasztasa 2x es tenyleg nagyon jo vagyok arban a tomegkozlekedeshez kepest.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
VTI-Totya
tag
Mondjuk én lehet, hogy beruháznék egy lamdaszonda kiszedő kulcsra mert XC-lamdája már kijön könnyen hisz nem rég raktam be neki egyet, de a tied esélyes, hogy nem adja magát könnyen és ha sima villáskulcsal neki állsz szétnyalni akkor utána nagy a szopi ám.....
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Tiptop@
csendes tag
válasz !Overdose! #22004 üzenetére
Köszi a választ! szétnézek mit hogy kell. az hogy milyen az ECU az a vonalkódból kiderül vagy csak akkor ha rá van dugva gépre?
-
!Overdose!
őstag
válasz Tiptop@ #22003 üzenetére
Mini Me Swap-ként keress rá a neten. Képekkel illusztrálva meg fogod találni a swap menetét.
Kelleni fog még gyújtás elosztó, hengerfej tömítés is. A kábelköteget nem fontos cserélni, elég behúzni 2 vezetéket a VTEC szelepnek. Nézd meg, hogy P28 ECU-t, kaptál-e. Ha igen, akkor írhatóvá van-e alakítva. A hengerfej milyen állapotban van? Kell-e benne cserélni valamit? A swap után feltétlenül programozni kell majd. Alkatrész, munkadíj, gépmunka, progizás. 50-100k közé tenném.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Tiptop@
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy 94-es 1.5-ös civicet és kaptam hozzá 1 Vtec hengerfejet szívósorral kábelekkel és gondolom a hozzávaló ecuval. Az lenne a kérdésem hogy D15B2-es motorra kb mennyibe kerül áttenni a hengerfejet és a többit és mi kell még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest