Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igen, valoszinuleg az a gond, hogy nem kezeli le rendesen a normal es a szaggatott vezetes hatarat a tap.
(#26822) bugsyonic: Viszont erdekes aspektus az, hogy a fullhalgatoval nincsen zaj, mig a kulso hangszoroval van. En megprobalnam hogy kirakom a gepet es az erositot ideiglenesen a szoba kozepere, es kulonbozo terbeli elrendezesben elvezetni az audio kabelt, mert lehet, hogy csak a tap altal sugarzott zajt szedi ossze. Mivel a fullhallgatoban nincs erosito, igy az nem erositi a zajt es ez lehet a kulonbseg. Esetleg lehet probalkozni, hogy az audio kabelt behuzod egy vascsobe(hatha van a feszerben) es hozzafoldeled a gephazhoz.
-
bugsyonic
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hát ezt én biztos nem tudom megcsinálni... Bár szerintem nem a fogyasztás okozza a problémát. Gondolom van az országban olyan ember, akinél nem jön zaj a hangkártyából és nincs semmi speckó felszerelése. Az meg még mindig érdekes, hogy a CPU 100%-os terhelése mellett nincs zaj...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold