Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bugsyonic
üzenetére
Pedig mikor a processzort leterheled, az 65-120W körül (típus és sebesség függő) benyeli a tápot, míg üresjáratban pl. böngészés közben ennek csak a töredékét kéri a táptól, ilyenkor hallod vissza a zajt.
Egyébként amit írtam ellenállásos megoldást, azt könnyen meg tudod csinálni, még forrasztó páka sem feltétlen kell hozzá, a teljesítmény ellenállások elég nagy "krumplik" hosszú lábbal.
-
dudika10
veterán
válasz
bugsyonic
üzenetére
Természetesen van ilyen ember. De mint feljebb említettem, a probléma nagyon összetett (=millió és egy helyen lehet keresni).

Rosszul megtervezett esetben például akár az is jelenthetne problémát, hogy a számítógépház oldalát felrakod/nem rakod fel.
Van egy olyan érzésem, hogy a szükségesnél jóval kevesebb szakmai tudással gondolkozol a témán, és úgy furcsának találsz olyan dolgokat, amik annyira nem furcsák azért.
A megoldás továbbra is csak úgy található, ha elkezded kipróbálni a felsoroltakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold