- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
tag
U8HQ tévém van, netflixen simán játssza a dolby vision tartalmakat,de mikor külső vinyóról játszom le a DV filmet, csak a hdr 10 alapsávot játssza le. Mi lehet a probléma?
-
alaves
addikt
Segítséget kérek. E7HQ tv-n (VIDAA) gyári lejátszóval elindítok egy HDR10 filmet, akkor átvált HDR képmódba (megállítom vagy hagyom menni mindegy), hogyan tudom a HDR képmód beállításait elérni? A kép beállításokat csak úgy tudtam ez idáig elérni, hogy kilépett a HDR módból. HDMI-n nem tudok jelenleg HDR jelet ráküldeni, csak a belső lejátszó jöhet szóba.
(Pl. LG-n vagy Philips-en, ha elindítok egy HDR filmet a belső média lejátszón, akkor a HDR képmód beállítások elérhetőek és akkor nyilván csak azok.) -
Pityu89
senior tag
BT füleseől jut eszembe. Van arra megoldás, hogy egyszerre 2 BT füles csatlakozzon, vagy felejtsem el?
-
Cartmenn
aktív tag
Ha hasonló a menü mint az enyémnek : csatorna lista gomb (nekem a 9 alatt)---a jobbra nyíllal rámész a szivecskére
------OKézod a fav1-et ----balra nyíllal rámész a fav1 ben lévő csatorna listára amit akkor már kiad,rá okézol valamelyik csatornára---utána ez lesz az elsődleges fav1 pld
-
Plutor
aktív tag
Üdv!
Édesanyámnak vásároltam egy HISENSE 43A6BG tévét.
Egy kis segítséget kérek a beállításokhoz.
Két problémám van, melyre a kézikönyv sem ad segítséget.
1: Vodafone mediacard van a tv-ben sok csatornával, melyekből sokra nincs szüksége.
Összerendeztem neki egy favorit listába. Fav1, viszont nem tudom aktiválni, hogy átváltson rá.
2: Van egy bluetooth fejhallgatója, amelyiket párosítani szeretném, de nem jövök rá, hogy hol lehet.
Hang beállításoknál bt hangprojektor van, de ott nem csinál semmit. A füles más eszközzel megy rendesen.Köszönöm, ha tud valaki segíteni. Jöhet privátba is, ha itt nem fér el.
-
NB2
aktív tag
-
geridon81
csendes tag
Értem és erről mi a véleményetek? OLED55A23LA
-
-
geridon81
csendes tag
És ebben nincsenek bevilágítás a sarkoknál vagy felhősödés?
-
geridon81
csendes tag
És tudna esetleg mondani valaki olyan tv amiben biztos nincs felhősödés ?
Keret 200.000 ft -
geridon81
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #5677 üzenetére
Köszönöm
-
nOvOp
senior tag
válasz
SztiviVander #5676 üzenetére
Na igen, a gyári visszaállításnál lehet, bár az könnyen lehet, hogy egységes. De ahol a FW telepítését írják, ott külön rész van a Vidaa rendszerre. De csak egy ötlet volt
-
nOvOp
senior tag
válasz
perfegor17 #5668 üzenetére
Próbáld meg hosszabb időre áramtalanítani. Amennyiben nem oldja meg a problémát, akkor hívhatod esetleg az ügyfélszolgálatot, talán tudnak segíteni. Kapcsolat: 06-1-67-77-467
Itt azt írják, hogy az ügyfélszolgálattól tudod beszerezni a FW-t.
Végső esetben, megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást.
Ezeket a neten találtam én is, szóval semmi tapasztalatom vele, csak saját felelősségre, bár nem látok benne kockázatot. -
geridon81
csendes tag
udv én csak arra lennék kíváncsi,hogy ennél a típusnál látható felhősödés?
Hisense 58A7GQ QLED -
-
Monya78
veterán
válasz
hallerlaller #5667 üzenetére
Ha felbontom és rosszabb a feketéje tízezreket bukok a LG-n...
Próbálnám a youtubon keresgélni összehasonlítós teszteket...kevés sikerrel -
Borisz76
nagyúr
[Hisense 85A6EG, LED-Fernseher(216 cm(85 Zoll), schwarz, UltraHD/4K, Triple Tuner, SmartTV)]
Most akciós a német Alternate.de oldalon.
Nem tudom, hogy jó e az ár.....nem követem. -
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy Hisense 43a6bg tv-m ami egyszer csak ki kapcsolt miközben néztük. Vissza már nem akart így áramtalanítva lett, na most be kapcsol háttér világítás van is de se kép se hang. Olvastam neten hogy USB frissíteni lehetne ilyenkor de persze letölteni sehonnan nem lehet hozza. Lehet ezzel kezdeni valamit vagy reptessem meg a 4.-ről?
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy Hisense 65U7QF tv-t használok, volt lehetőségem akciósan vásárolni egy LG 65QNED863 miniled tv-t, később olvastam utána hogy az LG ips panellel rendelkezik 180zónával, a U7QF pedig VA paneles 90 zónával.
Elég sokszor sötétben nézem a Tv-t, és minél feketébb feketét szeretnék nézni, jól érzem hogy a Hisense jobban teljesít ebben?
-
Lackki
őstag
sziasztok,
friss a85h tulajként szeretnék segítséget kérni DLNA ügyben.
2 agyvérzésen túl vagyok, mert hát... 7 évvel ezelőtti TVm is tudta már gond nélkül azt amit ez nem
Serviiot használok PLEX mellett, de tv-s plex app helyből megfekszik egy szimpla 4k hdrtől a DV csak álom. Serviiotól meg szószerint úgy kifagy a tv, hogy csak a tápkábel ki/be megoldás hozza helyre.
Milyen más opciót tudtok ajánlani DLNA lejátszásra? NASom nincs, MIBOXom van de az se kezeli a DV-t. mert csak lila-zöldben indul. HDR-t sikerült nagy nehezen beállítanom rajta, hogy ne legyen bandinges a kép, szóval az f*sza már. -
-
real777
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Szüleimnek szeretnék venni egy Hisense 43E7HQ (nagyobb nem fér el) tvt. Annyi kérdésem lenne, hogy a Vidaa operációs rendszer "alkalmazásboltjában" a TARR mobiltv elérhető e? Tudna valaki ebben segíteni, megtudná nézni?. Köszönöm -
dlor
tag
Hali, Használ valaki Sweet tv-t? Jó pár alkalommal nem tölt be, csak feketeség van. Másnál is van ilyen vagy csak nálam?
-
NB2
aktív tag
Nekem most ez a videó nem megy tovább az istennek se 11 mp után a tv-n. Laptopon meg simán...
[link] -
kispal87
aktív tag
válasz
Cartmenn #5656 üzenetére
Én 65E7HQ-t vettem, mert e szerint VA panel aztán mégse!
-
Faith
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudja esetleg valaki, hogy a HISENSE 65A6BG és a HISENSE 70A6BG készülékek milyen kijelzővel vannak szerelve?
Neten találtam olyan tesztet meg leírást ahol VA panelt irnak hozzájuk de van ahol IPS-t.
Az IPS panelt kerülném ha lehet.Köszönöm.
-
kgyuri
tag
Nálam is csak felirat utólagos hozzáadással megy a beépített médialejátszás felirattal MiniDlna-n keresztül Nas-ról:
MKV lejátszás felirattal NAS-tól -
SztiviVander
addikt
Sima fajlmegosztast nem is fog latni a hisense medialejatszoja. Azt csak par olyan tudja (vlc, kodi) ami erre nem telepitheto. Ez a tv (meg az lg-k is) vagy dlna szerverrol tud lejatszani (pl az emlitett windozos serviio, vagy a routerekben is levo minidlna) vagy plex szerverrol. Azert ajanlottam hogy probald ki a serviio-t mert lehet hogy az ax routerben levo minidlna-val nem tud csak zoldagra vergodni a tv-d. Aztan hogy az a tv sara vagy a routere az mas kerdes. De ha van keznel tplink router azzal is erdemes persze kiprobalni hogy mukodik-e vele a feliratozas.
-
nOvOp
senior tag
válasz
SztiviVander #5649 üzenetére
Nem, sima windows. Ezt a programot nem ismerem, ha túl nagy szakértelmet nem kíván, holnap kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest