- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mini-ITX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
magam részéről jöhetne POWER, SPARC vagy RISC-V alapokra is, sőt
sokért nem adnék egy desktopra célzott kortárs SPARC vasat, a POWER meg csak ugye az ára miatt nincs már itt a lábamnál.
nagyon nem vagyok híve a felhőnek, az is csak egy számítógép, akkor meg már lehet nálam is. a nagyvasak más kérdés persze. -
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én sem zavarnám haza
Bilibe lóg a kezem, de mindezt ARM alapon, egy mac mini jellegű mini WS-be. Én úgy vagyok vele, hogy amire a PC/combosabb laptop nem elég oda már inkább cloud. Ha csak nem csinálsz óriási pénzeket hogy megérje egy GPU clustert fenntartani erre, de az más téma.
-
fatpingvin
addikt
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Hát az sem lakossági cucc lenne
Abszolút réteg igény, ha egyáltalán.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
El tudnék képzelni ebben a tömbben CUDA, TPU blokkokat is ML /AI workflowhoz. Ok, a GPU most is jó erre, de egy erre optimalizált unit azért csak jobb lenne.
-
fatpingvin
addikt
ez meg kell hagyni elég zseniális konstrukció
nagyon tetszik ez az ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest