Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
magam részéről jöhetne POWER, SPARC vagy RISC-V alapokra is, sőt
sokért nem adnék egy desktopra célzott kortárs SPARC vasat, a POWER meg csak ugye az ára miatt nincs már itt a lábamnál.
nagyon nem vagyok híve a felhőnek, az is csak egy számítógép, akkor meg már lehet nálam is. a nagyvasak más kérdés persze. -
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én sem zavarnám haza
Bilibe lóg a kezem, de mindezt ARM alapon, egy mac mini jellegű mini WS-be. Én úgy vagyok vele, hogy amire a PC/combosabb laptop nem elég oda már inkább cloud. Ha csak nem csinálsz óriási pénzeket hogy megérje egy GPU clustert fenntartani erre, de az más téma.
-
fatpingvin
addikt
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Hát az sem lakossági cucc lenne
Abszolút réteg igény, ha egyáltalán.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
El tudnék képzelni ebben a tömbben CUDA, TPU blokkokat is ML /AI workflowhoz. Ok, a GPU most is jó erre, de egy erre optimalizált unit azért csak jobb lenne.
-
fatpingvin
addikt
ez meg kell hagyni elég zseniális konstrukció
nagyon tetszik ez az ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest