- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #27 üzenetére
Hát remélem hogy csak rosszul van rádugva. :F
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #22 üzenetére
Hüha félreértettél valamit. NEM a ventilátor berreg, a speakerből jön olyan hang. Annyira nem ganék hogy megállitsák a ventilátort.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #12 üzenetére
ha csak a proci van benne akkor is berreg. De van még valami. ezt el is felejtettem. elöször amiko bekapcsoltam akkor, félig betöltődött a Windows. Utána kezdett el berregni. Először halkan majd hangosodott és elment a kép a monitorról.
-
Pacák
senior tag
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
Egy compaq deskpro -n kipróbáltam: kiír egy hibakódot a keyboardra, és nem megy tovább a boot folyamat. Nálad a pont. :)
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #9 üzenetére
Nincs rajta az egér ill bill. sem. De most hogy mondjátok, lehet hogy a Power Sw , Reset Sw - vel hülyültek. ezelőtt mindig normálisan elsőre indult. Azokat a bekötéseket pedig nem tudom biztosra hogy hogyan kell bekötni.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #6 üzenetére
1. Nem indul el akkor sem.
2. Be van kötve hisz onnan jön a hang.
3. Erről most nem tudok nyilatkozni, mert egyetemen vagyok, de nem vettem észre. Mennyire látszik hogy puposak? -
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #3 üzenetére
A hiba körülményeit nem tudom mert a koleszban van a gép és amikor hazamentem akkor még jó volt, de amikor visszamentem akkor már rossz. A szobatársaim pedig váltig állitják hogy be sem kapcsolták (mondjuk ez elég hihetetlen) Csak azt láttam hogy előlap hátlap leszedve + sunyitás. De ha rájövük hogy mi a baja és ők tették vele akkor behajtom rajtuk. :DD
Aktív témák
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest