Aktív témák
-
pontevin
csendes tag
Sziasztok,
Gyors kérdésem lenne, érdekes, hogy a nekem fontos kritériumok alapján nem nagyon lehet sehol keresni.
1., Vannak régebbi gépeim ház nélkül. Majdnem minden mindegy, de olyat szeretnék, amibe nem kell csavarozni az alaplapot - és lehetőleg a bővítőkártyák és a meghajtók szerelése is könnyű, "tool-free". Mindezt persze olcsón. Nincs egy tippetek?
2. A futó gépembe szeretnék egy 12cm-es halk házventit, olyat amit az alaplap szabályoz. Mit ajánlanátok, lehet a közép-felső kategóriából is.
----
És persze Mo-n könnyen beszerezhető megoldások érdekelnek. Higyjétek el, sok-sok üzlet katalógusátm webshopok kínálatát végigböngésztem, egyértelmű választ sehol sem találtam. (Lehet, kapkodtam?)
Kösz mindenkinek, aki megdob egy tippel,
p.
Aktív témák
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- LEGO klub
- iPhone topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Be quiet Pure Base 500 Black
- Seasonic Focus GX 750W Gold full modular
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi