Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Gyöször #3435 üzenetére
Na igen erről írtam hogy a pálcáshoz komoly türelem is idő is kell, nem úgy hogy na gyorsan 10perc van hogy kész legyen... mert bizony van amikor elhúzod a varratot és csiszolhatod vissza aztán megint, mert olyan "szuper" lett. De ha belejön akkor drasztikusan javul a helyzet, viszont co-val már az elejétől kezdve jól mehet.
makos0078
Azóta egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam a géped, de munkában vagy 3x15kg biztos elment, ott sokszor ipari menyiségben egész nap nyomom ha olyan nap van, meg pálcából ....halvány közöm sincs hány kg, mikor mihez van kedvem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest