Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
10-20-nál biztos többet ér, ne add el gombokért.
FB marketplace-en, Jófogáson, stb. nézz körül, hogy mennyiért hirdetnek ilyesmiket.
A palackok tekintetében ugyanúgy nézz körül. Ha a nyomáspróbájuk még érvényes (beleütve és/vagy címke), akkor többet érnek. Ha lejárt, akkor sem eldobósak, csak feláras a töltés/csere. Hogy mennyi maradt a palackban, azt a reduktor megmondja.
Azt neked kell eldöntened, hogy vársz-e olyan vevőre, aki egyben vinné. Mert valószínűleg ki akarják majd próbálni. Én pl. sokat kerestem corgon palackot, és sok embernek írtam, aki komplett árulta géppel együtt. Nem nagyon akarta senki külön eladni a palackot.
Apropó, esetleg nem corgon palackok azok? C18, Ar+CO2, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Trollok komolyan
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest