Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
makos0078
üzenetére
Na szóval, megjött a gép
Most akciós. Tavaly kellett volna megvenni, sokkal olcsóbban, de mindegy, akkor még nem értem meg rá. 
Eddig próbaképpen húztam vele 2 csíkot 2-es anyagra 2,5-es elektródával 70A-rel. Nem nagy teszt, de eddig szuper.
Megrendeltem az adaptert, amit javasoltál, ezt várom már nagyon. Most ez is akciós, de csak karácsonyra jön meg. Viszont eszembe jutott, hogy valamivel össze kellene majd kötni a reduktort és a hegesztőt. Azt hogy hívják, milyen cső és hol lehet kapni? Hogy kell rögzíteni?
Illetve, azt tudod esetleg, hogy ezt a Hyundai MIG-161 gépet lehet-e hosszabbítóról használni? Pár gépnél ezt kihangsúlyozzák, hogy lehet, ennél nem láttam ilyet. Mondjuk így is úgy is csak arról tudom, szóval majdnem mindegy. A nappaliban csak nem állhatok neki hegeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Peugeot, Citroën topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most