Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Házimozi belépő szinten
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
makos0078 #1683 üzenetére
Na szóval, megjött a gép
Most akciós. Tavaly kellett volna megvenni, sokkal olcsóbban, de mindegy, akkor még nem értem meg rá.
Eddig próbaképpen húztam vele 2 csíkot 2-es anyagra 2,5-es elektródával 70A-rel. Nem nagy teszt, de eddig szuper.
Megrendeltem az adaptert, amit javasoltál, ezt várom már nagyon. Most ez is akciós, de csak karácsonyra jön meg. Viszont eszembe jutott, hogy valamivel össze kellene majd kötni a reduktort és a hegesztőt. Azt hogy hívják, milyen cső és hol lehet kapni? Hogy kell rögzíteni?
Illetve, azt tudod esetleg, hogy ezt a Hyundai MIG-161 gépet lehet-e hosszabbítóról használni? Pár gépnél ezt kihangsúlyozzák, hogy lehet, ennél nem láttam ilyet. Mondjuk így is úgy is csak arról tudom, szóval majdnem mindegy. A nappaliban csak nem állhatok neki hegeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Temu
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Kugoo Kirin G1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest