- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
inf3rno
porózus rétegnek nemcsak a fejreállított "visszacsurgásnál" van jelentősége. felületet is növel, ahol az elforrás intenzívebben tud végbemenni. (tudomásom szerint...)
zártszelvény. én is pont erre gondoltam. csak nem tudom, a végelzáró lemezeket hogyan dolgozzam, dolgoztassam), rá. mostanában csak aluval dolgozom, azt pedig saját keverésű hővezető ragasztó valamelyikével összedobom. de itt nyomáskülönbség is van ugyi...
és utána szelepelni is kéne, ahol desztvíz mennyiséget és a vákumot is be lehet lőni.
nálam az ideális "hőoszlop" egy 40x40x400 lenne. a belős porózus réteget is talán könnyebb lenne felvinni. véglezárás előtt 4 db. 38x400-as téglalap. (1-es falvastagsággal számolva.)a vergődés fázisában vagyok, de idáig ha volt valami hűtőelképzelésem, azt 100%-hoz konvergálóan meg is alkottam.
és a veletechre ösze kéne dobnom egy ilyen hűtőt. a 12 darabos prezentációs asztalomon egy hely még kiadó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest