- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F-ECT$ #58323 üzenetére
rank 6-8
megnézed meta snapshotot és tudod mivel játszanak,legtöbb deck hasonló egészen Legendig ott már funolnak az emberek,és azutan hogy 90%ra tudod hogy mivel játszik már elég könnyű dolgod van már csak az rng-nek kell melletted állnia (mulligan,card draw,rng in rng in rng in rng lapok) 2év alatt meg van minden deck? kövi rotában REMÉLHETŐLEG kimegy minden bullshit lap a torunamentesek,explorer és blackrock kieg lapok(standtardról beszélek mert csak annak van értelme,(tournamentek is abból vannak)wildba csak az élvezkedik akinek megvan minden lap a kezdetek óta) szóval semmi értelme csak mint már 100x leírtam a jelenlegi standard még közel nem f2p barát
(jó persze aki szeret 24/7 midrange shamanozni az f2p-ként is easy legend most de én halálra unom magam egy classal ,szeretem váltogatni 2-3meccsenként és ahoz meg rengeteg lap kéne) Meg most jöhetnek a full basic lapos legendezések de az a tag kb napi 5k meccset játszik már csak az rng-ből elöbb utobb nyerhet annyit ha szerencsés hogy persze hogy felmegy legendbe....
ui.:skill: nem tudom,összeadni 4et 5öt már ovodába is tudtam,előre gondolkozni kicsit hogy most ha ezt teszem még ott van a grommash a kezébe proccal azt halott vagyok,húzzak vagy ne mert van 30% esélyem hogy azt huzom amivel most kimentem magam... nem tudom ez számomra nem skill,nalam játékokba a skill pl cs:go,bns,ow stb stb ahol reflex,pontosság,taktika mind kell De pont ezért szoktam HS-ezni néha mert ezt kikapcsolt aggyal is lehet játszani egy nehéz nap utánThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest