Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz F-ECT$ #58323 üzenetére

rank 6-8 :) megnézed meta snapshotot és tudod mivel játszanak,legtöbb deck hasonló egészen Legendig ott már funolnak az emberek,és azutan hogy 90%ra tudod hogy mivel játszik már elég könnyű dolgod van már csak az rng-nek kell melletted állnia (mulligan,card draw,rng in rng in rng in rng lapok) 2év alatt meg van minden deck? kövi rotában REMÉLHETŐLEG kimegy minden bullshit lap a torunamentesek,explorer és blackrock kieg lapok(standtardról beszélek mert csak annak van értelme,(tournamentek is abból vannak)wildba csak az élvezkedik akinek megvan minden lap a kezdetek óta) szóval semmi értelme csak mint már 100x leírtam a jelenlegi standard még közel nem f2p barát :) (jó persze aki szeret 24/7 midrange shamanozni az f2p-ként is easy legend most de én halálra unom magam egy classal ,szeretem váltogatni 2-3meccsenként és ahoz meg rengeteg lap kéne) Meg most jöhetnek a full basic lapos legendezések de az a tag kb napi 5k meccset játszik már csak az rng-ből elöbb utobb nyerhet annyit ha szerencsés hogy persze hogy felmegy legendbe....
    ui.:skill: nem tudom,összeadni 4et 5öt már ovodába is tudtam,előre gondolkozni kicsit hogy most ha ezt teszem még ott van a grommash a kezébe proccal azt halott vagyok,húzzak vagy ne mert van 30% esélyem hogy azt huzom amivel most kimentem magam... nem tudom ez számomra nem skill,nalam játékokba a skill pl cs:go,bns,ow stb stb ahol reflex,pontosság,taktika mind kell De pont ezért szoktam HS-ezni néha mert ezt kikapcsolt aggyal is lehet játszani egy nehéz nap után :)

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák