- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Összeraktam tradicionális olajrugót erre a brawlra és nyertem egyből egy golden midrange pala ellen. arany juggler, arany minibot, arany aldor, na azért belcher meg boom nem voltak aranyból Erre nyertem simán, mert olajrugó pont úgy indul az elején hogy kap dmg-et és kapom a minionokat ingyen majd a végén burst.
Most először úgy döntöttem elfogadom az ellenfél friend requestjét - nem szoktam ilyet. Nem csalódtam, másra nem is számítottam:
(nem BMeztem, nem húztam az időt, 1 emoteot sem nyomtam, de hát ilyen playerek akkor is vannak)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- Asztalos klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box