- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Megnyugottam, esetleg veszek egy olyan kartyat, vagy hdmi-s alaplapot. Tudok helyesen irni csak nagyon izgatott voltam es gyorsan akartam erthetoen irni
-
kokopo
aktív tag
A videokartya ez (passiv huteses) --> http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/297
Megneztem, es talatam a jobb es bal oldalon 1-1 darab 2 labas dugot, ez lenne az?? Vagy mien kene legyen az a "digitális hangbemenet" a kartyan, mert gondolom nem sima rca. Elore is koszi -
PPeter
addikt
Ha a VGA-kártyádon van belső digitális hangbemenet, amit a DVI/HDMI kimeneten kitol a képpel együtt, akkor igen.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
kokopo
aktív tag
Kerem, valaki, en mar kifogytam!! Akarmien otlet jo, csak jojjon
-
kokopo
aktív tag
"HDMI kép mellé csak a HDMI bemenet hangját tudja fogadni" van valami megoldas hogy a DVI kabelen keresztul kuldjek audio jelet?? akar s/pdif-et ??
-
kokopo
aktív tag
A tv menujeben van olyan hogy tudom "kombinalni" a kulonbozo video es audio jelet (pl: a pc kepet latom de az RtlKlub hangjat hallom) , nem hinnem hogy eliras mert kulon csillagocskaval van jelolve (ha ez er valamit)
-
kokopo
aktív tag
Minden a legujabb (meg a nativ felbontast is megoldotta) Az audiojelet meg nem szeretnem kulon erositore kotni mert az erositomnek nincs taviranyitoja, igy kenyelmetlen lenne mindig kimaszni az agybol es kikapcsolni az erositot
-
PPeter
addikt
Simán lehet elírás a kézikönyben és lehet, hogy a HDMI kép mellé csak a HDMI bemenet hangját tudja fogadni. Más hangra vonatkozó beállítást nem találtál a menüben?
"van 1 Orion lcdtv (majdnem full HD, 1080i-s)"
Ez jóPPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Problema a kovetkezo: van 1 Orion lcdtv (majdnem full HD, 1080i-s) ezen van HDMI es KOMPONENS (YUV) bemenet, meg a szokasos RCA, JACK analog bemenetek. Ezt szeretnem osszekotni DVI-HDMI kabelen keresztul egy PC-vel (a pc Dual Core-s, 2 giga Ram es nVidia 8600 gt) A gondom a kovetkezo: ha a "komponens" bemenetet hasznalom akkor (a kepen kivul) szol a hang is a hozzatartozo audiobemenetre csatolt jellel a PC-rol, de ha a HDMI-t hasznalom akkor nem szol a hang eggyik audiobemeneten keresztul sem (szoval az osszes audiobemetet ertem ami a tv-n van). A leirasban ugy irjak hogy ha dvi-hdmi mellet akarak hangot is akkor a "PC in-be" tegyem az audio dugot, de semmi. Valami ottlet ??? Elore is koszi. -
Fixer_SH
tag
Hello urak!
Van egy Gigabyte MA69G-S3H alaplap HDMI (HDCP-s) kimenettel Vista van a gépen és van egy Samsung LE-32R82-es LCD TV és egy HDMI kábel. Ezek együtt azt produkálják, hogy a kép megjelenik a TV-n, nagyon szép, minden OK, de 10-30 másodpercenként el-eltünik a kép 1 másodpercre, mint ha nem kapna jelet a TV, de nem jön fel a szöveg, hogy "nincs jel", hanem full fekete lesz, tehát mint ha kikapcsolna a TV. Néha 10 másodpercenként, néha 1 percig is bírja.
Van a gépre kötve egy rádiós egér + bill. kombináció is, USB-n, de nem hiszem, hogy ez okozna a gondot, mert ha kihuzzuk, akkor is előjön ez a kép eltünés.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, vagy esetleg tapasztalata ilyen témában?
Talán megoldás lenne, ha valami más HDMI forrást (pl. DVD lejátszót) kötnénk rá, akkor kiderülne, hogy a PC-vel van-e a baj, vagy TV-vel, de sajnos nincs más HDMI-s kütyünk.
Köszi a válaszokat!
Debian
-
kovy79
őstag
Látom, nem pörög túlságosan a topik, de felteszem a kérdésem, hátha...
Vettem egy HD2600Pro VGA-t és csak HDMI (+ d-sub és DVI) kimenete van.
Namármost én tv-re is rá akarom kötni, aminek nincs HDMI bemenete.
Létezik HDMI - Tv-out átalakító?
Nagyon láma vagyok a témában.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
arp
csendes tag
Üdvözlet, 1 kérdés, vásárlás előtt.
Ha a 22" TFT monitorra (HDCP kompatibilis, 1680*1050) DVI-on keresztül kötöm a HDMI-s DVD lejátszót, akkor csak a 720p lesz elérhető, ergo alul-felül ill oldalt fekete csík, vagy előzékenyen széthúzza? (Gondolom az 1080i egyáltalán nem játszik.) Na jó, 4 kérdés.
Köszönöm,
arp -
szabo87
csendes tag
sziasztok!
nekem olyanproblémám lenne hogy vettem egy LCD tv-ét és egy HDMI cábelt! szal rákötöm a gépemet a tv-re és minden oké is csak a tv-én nem teljes a kép szoval levág mindenhonnan kb 1-1cm ert!
pl: nemlátom a tálcát teljesen csak egy kis sávot belőle!
a monitoron minent látok rendesen csak a tv-én nem jo valami!
állítottam már felbontásokat is de semmi mindig ugyan az van még 800*600 ban is!
valaki tudna nekem segiteni benne hogyan tudnám megoldani ezt a problémát??
előre is köszike!
jah és amugy nvidia a kártyám 8800 gts asus ha ez kéne!!! -
pabadam
aktív tag
Hali!
Egy notebook HDMI kimenetét szeretném rákötni egy LCD TV HDMI 1.3 bemenetére természetesen HDMI kábellel. Azonban a hangot az erősítőbe (és a így a hangfalakba) szeretném küldeni, mert nem akarom, hogy a TV gyengécska saját hangszórói adják ki a hangot.
Hogyan oldható ez meg?
"...I'll never stop looking..."
-
mojito
csendes tag
Hella!
Tervezek vásárolni a Pana 42PV70P plazmát, amit PC-vel szeretnék összekötni.
Az alábbi kérdések fogalmazódtak meg bennem:
1. A TV a PC-től kb. 6 méterre van, DVI-D - HDMI-vel kötném össze. 6 méternél lesz-e jelromlás (valahol azt olvastam, hogy 4,5- méterig nincs).
2. Hol lehet ilyen 6 m-es kábelt venni/csináltatni, mert én csak 5 vagy 10 m-est találtam? Esetleg más megoldás..
3. A hangkarim digitális kis jack kimentén szeretném a hangot a házimozi-erősítőm digit-koaxába csatlakoztatni. A kérdés az az, hogy át jön-e az 5.1 vagy DTS hang ilyen kábelen keresztül, vagy esetleg kénytelen vagyok optikai kábelt használni (és hozzá optikais hangkártyát venni , amit nem szeretnék!) Számít-e itt is a kábelhossz/jelromlás, szintén 6 m esetében?Thx a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
zsonyo
csendes tag
Üdv!
Látom itt mindenki lcd tv-vel nyomul, de mi a helyzet a plazmákkal? Én egy pana th-42pv7p-t szeretnék. Egy onkyo tx-705e-re lenne rákötve, a pc pedig erre az erősítőre lenne rácuppantva egy hd 2600pro segítségével dvi-hdmi kábellel. A hang SB Live hangkari sp/dif kimenetén keresztül coax-szal lenne összekötve az erőlködővel. Pl játék, karaoke parti és persze filmnézés miatt. Meg úgy egyébként bármikor jól jöhet a pc képe egy ekkora kijelzőn. Mivel a plazma felbontása a szokásos 1024x768 nem okozhat-e esetleg problémát a képarány miatt? Egyáltalán erősítőn keresztül is érzékeli a hdmi kábelen keresztül rákötött kijelző felbontását a pc?
Valaki próbálkozott már ilyesmivel?
-
whitewolfi
csendes tag
persze raknák rá átalakitót
-
whitewolfi
csendes tag
Közben nézelődtem, és ha nem sikerül a hangot kiadnia hdmi-n akkor ez szerintetek jó megoldás lenne?:
http://www.ebolt.hu/product103593.html
-
whitewolfi
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám:
Adott egy 8800 gtx-es nvidia vga kártya, az lcd tvmet összekötöttem dvi-1.3-as hdmi kábellel, a kép nagyon zsír, de nincsen hang, nem viszi át!
Hogyan oldható meg, hogy a hangot is átvigye?
Vettem egy sima stereo kábelt, 2db rca dugóval, 10m-eset, mivel messze van a tv, és nem árnyékolt, így nagyon halk volt a hang, és ha felhangosítottam a tv-t akkor zógott, szóval nem volt jó megoldás.
Elmentem egy műszaki boltba, és azt mondták, hogy ez nem megoldható, hogy ezt lecserélje egy frankó árnyékolt kábelre, mert nem tudja normálisan rá rakni az rca dugókat.
Vagy mégis, máshogyan, megoldható lenne így?
A segítséget előre is köszönöm!
-
t97eat
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy olyan VGA zsugát (AGP-st), amin van HDMI 1.3 kimenet?
Előre is köszi! -
-
Ijk
nagyúr
Nem igazán ide tartozik, de azért felteszem:
Van egy notim, és ha egyszer majd veszek hozzá egy usb-s kombo blue-ray/hd-dvd meghajtót, akkor le tud játszani filmeket? Ui. Egy Geforce go 7300 van benne, és természetesen nincs hdmi, sőt dvi kimenetem sem. Viszont a monitoron képes lesz lejátszani?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Rover623
félisten
Elvileg össze (de csakis a HDMI 2-es csatidon)...
Gyakorlatilag ki kellene próbálnod...akárki akármit mond is, még mindig ez a legjobb módszer...pláne ha nagy valószínűséggel másoknak nem áll a rendelkezésükre pont ugyanaz a cucc/környezet mint a kérdésfeltevőnek...primus inter pares
-
Joshi
titán
Én is beállok a kérdezők sorába talán valaki tudja a választ. Össze lehet-e hozni egy videókártya
(Radeon x1950xt)
DVI kimenetét egy LCD TV
(Samsung LE-37M87BD)
HDMI bemenetével úgy, hogy Full HD(1920*1080) felbontásban lehessen filmet nézni és játszani egyaránt? Tudom, hogy van VGA(D-SUB) csatlakozó minden LCD TV-én, de a digitális adatátvitel képminősége jobb lenne.
Ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai ez ügyben, vagy tud egy linket, leírást erről a témáról és megosztaná velem, azt megköszönném. -
kisbogyai
csendes tag
hello!
lenne egy kérdésem,mert éppen vásárlás elött állok.
benq FP222W H tipusu monitor és e msi 8600gts diamond plus 512 lenne az áldozat.
a kérdés annyi lenne hogy mivel mind a kártyán mind a monitoron van hdmi ki illetve bemenet,ettöl szebb lesz e képe?
vagy ha dual link en keresztül egy hdmi átalakitoval viszem át a jelet,romlik e valamit,érdemes e mindenképpen hdmi moncsit vagy vga-t vennem a lehetö legszebb kép érdekében.
a segitséget vagy a tanácsokat elöre is köszönöm mindenkinek.és megéri vásásrolni hdmi-s moncsit meg vga-t?
meg mivel alapbol hdmi-s a kari tv-re is gond nélkül tudom kiküldeni? -
Tömören: Nem.
Megoldás az lehet, hogy a hangkártya kivezetését egy házimozi erősítőre vagy erősítővel egybekötött hangfalrendszerre kell kiküldeni.
A baj az, hogy ha van is a TV-n sztereo bemenet, az valószinüleg a mellette lévő forrásjelhez van kötve, ilyen a D-Sub csati és mellette a PC audio bemenet (egy sima jack aljzat), vagy ilyen a komponens bemenet, és mellette az Audio R és Audio L feliratú RCA csati. Ezek a bemenetek viszont akkor élnek, amikor az adott videojelhez tartozó bemenetet is választod ki a TV-n, tehát hiába küldöd be a TV-nek például RCA csatikon a hangot, a TV csak akkor fog vele foglalkozni, ha a Komponens bemenetet választod ki... Ergo HDMI esetén ez nem megoldás.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Attól, hogy HDMI kimenete van, még nem jelenti azt, hogy videó és audio jelet is küld. Én egyedül a legújabb ATi kártyával kapcsolatban hallottam eddig ezt a lehetőséget. Szóval szerintem nem is fogsz hangot kisajtolni abból a HDMI csatiból...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
karasz77
csendes tag
Hi,
Van egy HP DV9000 es notebook-om HDMI kimenettel, egy Philips LCD TV HDMI bemennettel, vettem is hozzá egy HDMI kabelt.
Összekötöttem a kép tökéletes át is megy rajta. De hangot nem tudok átvinni a TV-re a HDMI kábelen keresztül sem, próbálkozott már valaki ezzel?
köszi -
- A boltokban altalaban DVI-D HDMI kabelt talaltam.
Ez vajon mukodni fog a DVI-I-s videokartyammal?
A kettő között az analóg csatlakozó a különbség, a DVI-D csak digi jelet tol ki, a DVI-I pedig digit és analógot is tud kitolni. A DVI-D csatit rá tudod tolni a DVI-I csatlakozóra, tehát nem lesz gond a DVI-HDMI kábelt rádugni a videókarira.
A korrekt megoldas egy 10 meteres DVI-I HDMI kabel lenne. Azonban eddig nem sikerult ilyet talalnom.
Nézz körül a webboltokban, pl.: Kácsa-Audió: [link] én tőlük rendeltem, 3 nap alatt kipostázták, 15e Ft. De kapható máshol is, bár elég ritka madár.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kia7.1
csendes tag
Hali,
Lenne egy indiszkrét kérdésem. Egy DVI-I kimenetu videokartyat szeretnek osszekotni egy HDMI bemenetu LCD TV-vel. Tobb problemaba is beleszaladtam:
- A boltokban altalaban DVI-D HDMI kabelt talaltam.
Ez vajon mukodni fog a DVI-I-s videokartyammal?
- A pc es a tv 8 meterre van egymastol.
A korrekt megoldas egy 10 meteres DVI-I HDMI kabel lenne. Azonban eddig nem sikerult ilyet talalnom.
Tudtok egy jo boltot, ahol sokfele kabelt arulnak?
Kosszentyu! -
JohnnySmith
csendes tag
Én meg rosszúl emlékeztem arra hogy az irány gombokon kívűl lenne más is a hang és a csatorna váltásra Szóval nincs más csak az iránygomb!
Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #53 üzenetére
Megnéztem megint - rosszul emlékeztem, nekem RM-C1816S távirányítóm van.
Bandi
-
rtui
csendes tag
Azt hiszem a nagyfelbontásu lcd tv MOST Még csak a DVD élvezésére szolgál.Sebaj van néhány filmem,és amint meg lesz az LCD tv,igérem Irom a tapasztalataimat.
-
Őőőőő HDMI adást? Mármint a DVB-T (digitális földi adás, antennával fogható)? Emiatt szvsz ne fájjon a fejed. Egyfelől jelenleg csak kísérleti adás folyik, a három királyi adóval, Budapest és Pécs környékén, és ez sem HD adás (vagyis nagyfelbontású 720p, 1080i vagy 1080p), hanem sima PAL felbontású SD adás. Másfelől a csatornák kiosztására szóló tender (csak a tender, nem maga a sugárzás!) szeptemberben fog elkezdődni, és a jelek szerint nem tolonganak a TV csatornák érte. Harmadrészt ha műholdon (DigiTV vagy UPC) fogod az adást, az már most digitális adás. Negyedrészt ha kábelszolgáltatód van, akkor lassan azok is kezdik kiépíteni a digitális csomagjaikat, a T-Kábelnél már most is van ilyen, ha jól tudom az UPC és valószinüleg idővel a Fibernet meg a többi szolgáltató is elkezdi majd ezt. A műholdas és kábeles digitális adás vételére pedig amúgy is kell beltéri egység, szóval a DVB-T tunerrel nem vagy kisegítve...
[Szerkesztve]Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
rtui
csendes tag
Köszönöm szépen!Akkor tudom hol vegyem a leendő lcd tv t.
Csak azt sajnálom,hogy HDMI adás vételéhez még kellene vennem egy megfelelő dekóder készüléket.Mert ezzel lehetne élvezni igazán a televíziózást!!! -
LE-26S81B @ Argep.hu: [link]
Válaszd ki a neked szimpatikus webboltot, és kész.
A DVI és a HDMI is digitális kapcsolat, elvileg tehát fel fogja ismerni gond nélkül, és felajánlja a lehetséges felbontásokat. Egy frissebb driver persze nem fog ártani. ^^
[Szerkesztve]Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
rtui
csendes tag
Még egy utolsó,tán buta kérdés.Ha öszzekötöttem a pc-lcd tv t a dvi/hdmi kábellel,Honnan fogja tudni a pc,hogy DVI csatin haladjon a video jel?Ezt a pc tv automatikusan lerendezi egymás között?Köszönöm utolsó válaszotokat,és rmélem nekem is van megfelelő válaszom kérdéseitekre!
-
rtui
csendes tag
Mennyi az s81,és hol?
-
Tudomásom szerint összekötni össze lehet, de nem lesz 1:1 pixel mapping, vagyis nem tudod az 1366x768-at beállítani, tehát csak a szabvány PC felbontásokat (talán 1024x768-as maximummal) illetve talán az 1280x720-ban tudod csak meghajtani. Szvsz amúgy végy inkább S81-et, igaz kicsivel drágábban adják, de megéri.
Kérdezz be az LCD topicban, hátha van valakinek tapasztalata vele, és ő okosabbat tud mondani.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
rtui
csendes tag
Üdvözlök miden''szakértőt'',és nem szakértőt!Vennék egy LCD tv t.Eddig a LE27s71b-re szavaztam.De olvasom,hogy ezt a típust még nem lehet dvi/hdmi csatival öszzekötni a számítógápről,csak a 81 szériátólL(LE2381b)? Ha valaki tudna biztos választ,előre is megköszönöm!
-
JohnnySmith
csendes tag
Az hogy az A80ZU-n nemtökéletes a pc rákötés még nem feltétlenűl igaz az A70SU-ra. (szvsz)
Nemtom a model történetet , lehet az A70SU kiforodtabb az A80ZU-nál.
Elméletileg az A80 az újabb de még gyerekbetegségekkel...Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #51 üzenetére
A TV-m 32A70SU - lehet hogy az S a silver távirányító, mert az is szürke persze.
Viszont kipróbáltam, és tuti nem lépeget a négyirányúval csak a menüben. Hangot, csatit csak a direkt erre való gombokkal vált.
Na mindegy, majd ha tudsz valamit JVC-től a frissítésről, akkor szólj légyszíves, addig egyszerűen nem merem rákötni a PC-t.
(24 meg úgyis DVD-n van, azt viszi az asztali lejátszóm is... )Bandi
-
JohnnySmith
csendes tag
Azzal is lehet , meg a négyirányú gombokkal is... sztem nem gáz. Jobban rááll a kezem a négy gombra.
A menüben meg csak a 4irányúval lehet mászkálni.
Amikor szar volt akkor meg a menüben konkértan semmivel sem lehetett mászkálni
A te JVC-dnek mi is a pontos tipusa? (leht hogy az S a silvert jelöli? mert az enyém fekete)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #48 üzenetére
Asszem nekem is az van (nem írtam fel, és későn feküdtem le tegnap - 24 rulez ) csak nekem egy 'S' is van a végén a típusszámnak.
Viszont jól értettelek korábban, hogy a jobbra-balra fel-le kapcsoló alapállapotban neked a hangerőt és a csatikat lépteti? Merthogy amikor hibás lett a TV, akkor a menüben is azt csinálta, amit egyébként alaphelyzetben? Nekem ugyanis csakis a hangerő és a csatorna léptető gombokkal léptet csatit és hangerőt, a négyirányű gombbal nem.Bandi
-
Rossz hírem van, az 1366x768-as felbontás annyit tesz, hogy az adott TV tudja az 1:1 pixel mappingot. Sok (nagyon sok) LCD TV erre nem képes, jellemzően az LG ilyen téren a legjobb, aztán a Samu (a régebbi 7x száriások esetén csak VGA-ról, az újabb 8x széria már DVI-HDMI-ről is).
Az 1024x768 az ilyen esetekben jelenthet 4:3-as képarányt (két oldalt fekete csík) vagy 16:9-re széthúzott képarányt. Ezen ne lepődj meg, csak nézd meg a 40-42''-os plazmák többségét, mind 1024x768 pixel felbontású.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #38 üzenetére
Még egy kérdés: Te milyen távirányítót kaptál hozzá? (Mármint mi a távir típusa?)
Bandi
-
Ban_Dee
csendes tag
Fura, mert a mostani JVC előtt fujitsu-siemens-em volt (direkt írtam kicsivel, mint nemecsek) de azon sem HDMI sem DVI nem volt (YPbPr-re nem emlékszem), két scart meg hagyományos video+R+L csati hármas, meg VGA volt rajta, az tuti.
Ja, és a matri meg rajta virított hogy 'HD ready' - felbontás 1366x768 volt, az stimmel.
(Na sebaj, leadtam a szutyok szervizüknek, csináljanak vele, amit akarnak.)
[Szerkesztve]Bandi
-
A HD Ready logó annyit tesz, hogy minimum függőleges felbontása 720 Pixel, rendelkezik komponens (YPbPr), és digitális bementtel (DVI vagy HDMI), képes fogadni a 720p és az 1080i felbontást, és digitális bemeneten támogatja a HDCP adatvédelmet.
Az LCD TV-k esetén olyan 26'' képátlótól felfele szinte csak 1366x768-as (HD) vagy 1920x1080-as (FullHD) felbontással találkozni már.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kneedeep
tag
Minden HD ready készülék felbontása 1366*768 ??
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #38 üzenetére
Vagyis, ha jól értem, nem tettél le a DVI-HDMI összekötésről?
Majd légyszi szólj már ha van valami fejlemény...
Addig nem merek hozzányúlni a TV-hez, nehogy elsz@rjak rajta valamit, amire esetleg kitalálnák hogy nem is garos. (Meg amúgy is, várhatnám a szerelőt, stb.)
Esetleg még olyan lapon gondolkodok, ami tud HDMI-t (Pl. Abit IL90MV)
Ilyennel amúgy van valakinek tapasztalata? Vagy van esetleg olyan (video)kari ami tud HDMI-t?Bandi
-
noizewash
csendes tag
Helló!
Nemrég rendeltem egy divx-es dvd-játékost (Sencor SDV 7301 H), de most vettem észre, hogy sehol nem említik, hogy rendelkezne progressive scan funkcióval. HDMI kimenetes, az ott leírt pl. 720p-s felbontás az ''takarja'' ezt a funkciót?Az LCD tévém DVI bemenetes, HDMI-DVI kábellel lenne összekötve. Ha nem tudja, akkor még most módosíthatnám a rendelést, köszi a gyors választ. -
JohnnySmith
csendes tag
Garos persze! (ma 9 napos a tv 2év teljeskörű gari)
Passz azt mondta a szervizes hogy majd érdeklődjek náluk 1-2 hónap múlva.
Ő is először a szoftver frissítést mondta, de nem zárta ki a legrosszabb lehetőséget azt hogy mindenki kap egy távkapcsolót amivel vissza tudja hangolni a tv-t.....
(amúgy a távirányító egy FULL HD-s JVC-é volt ezt azért sikerült kideríteni)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Komplikato
veterán
Látom sokan írnak VGA/TV összekötési problémákról, akkor már rákérdeznék, hogy van olyan VGA ami tud 1.3-as HDMI-t?
Azt tudom, hogy az ATI HD2000 szériához adott DVI/HDMI (+audio) átalakító csak 1.2-es, viszont egy sort se találtam a natív HDMI-vel szerelt verzióról (pl. Asus gyárt ilyet). szóval ezekre még várni kell?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Milcsi
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy PanasonicTX26LE60 típusú LCD TV-t, melyet összekötöttem a Radeon 9600 XT videokártyával.
DVI kimenetről a tv HDMI bemenetére.
Az op.rendszer a tv-t teszi kapásból elsődlegessé, gondolom azért mert a monitor d-sub-on van.
A windows asztal meg is jelenik a tv-n, semmi gond. A catalyst control center még a tv típusát is felismeri, no problem.
Át kellett tennem a monitort elsődlegessé.
Ha az asztal ki van terjesztve a tv-re, akkor az asztal háttere látszik a tv-n. Ha viszont elindítok egy videót a gépen, semmi nem történik, a tv-n úgyanúgy az asztal háttere látszik. Akárhogy állítgatom az overlayt a catalystban, sehogy sem akar megjelenni a videó a tv-n.
Ha kikapcsolom az asztal kiterjesztést és elindítom a videót, akkor vmi keskeny csíkos hangyás izé jelenik meg a tv-n.
Alapvetően filmnézésre használnám az egészet. Nem tudom mi a gond. Lehet, hogy meg kéne maradnom az s-video kábelnél? A jobb minőség reményében vettem a cirka 6 ezer forintos kábelt, most nem tudom használni.
Ha vkinek van hasonló tapasztalata, kérem segítsen.
Köszi -
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #32 üzenetére
Aha. Röhej.
Ez az 1-2 hónap múlva megoldás egy firmware-frissítést akar jelenteni?
Garos volt végülis a javítás? Ha nem, mennyibe fájt?Bandi
-
Angelo69
senior tag
Hol lehet kapni 1.3-as Hdmi kabelt?
Megkoszonok minden segitseget."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
JohnnySmith
csendes tag
''Megjavították'' a tv-met.... Konkrétan egy tök más model kapcsolójával lépkedett a menüben plusz betudott lépni a rendszer menüjébe ahol átállítot egy karaktert aztán annyi...
'' a JVC dolgozik a problémán valszeg 1-2 hónap múlva lesz rá megoldás vagy legrosszabb esetben adnak egy új távírányítót''
A gáz amúgy a DVI-HDMI kötésben van. Az alapból HDMI-s cuccokat (PS3,DVD lejátszók, stb) rálehet kötni minden további nélkül , csak PC-t nem hacsak nincs egy olyan távkapcsolóm. (nem lehet szerezni rákérdeztem )
Szóval most minden nagyon szép minden nagyon jó , csak PC-t ne kössél rá DVI-HDMI kábellel....egyenlőre.....Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #29 üzenetére
Most jut eszembe - anno megpróbáltam rákötni vga - komponens kábellel (mielőtt rájöttem volna, hogy a TV-n lévő 'komponens' bemenet nem az a fajta, mint a VGA kábel másik vége...
(Mármint az RGB vs. YPrPb különbségre gondolok.)
Na szóval akkor nemhogy baja nem lett, de még ki is adott valami képre emlékeztető dolgot - zöldes, elcsúszott valami volt, de látszott a start menü, ablakok stb.
Nem kellett volna akkor akár ettől is megfeküdnie?
Miben más a HDMI csati? Egyáltalán hogy tudja az epromot elcseszni? Mármint hogy mi köze hozzá? Azt gondolnám tök más helyre csatlakozik...Bandi
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #29 üzenetére
ööööö - a hdmi kábelen keresztül tud olyat mondani neki a TV hogy megfekteti az epromot?
azért ez gázul hangzik...
kezdek félni, mi lesz ha egyszer végre én is rákötöm.
egyáltalán ez akkor most garos hiba, vagy sem?Bandi
-
JohnnySmith
csendes tag
Na hát a tv-mel a rákötés után a következő történt
Szétküldte benne az epromot ami a menüt vezérelte, a szervízben azonnal mondták is
Telefonon bejelntettem a hibát hogy nem működik a menű, erre a kérdés:
HDMI-n kerszetűl volt rákötve a pc-re? mondom Igen
Előfordúl a hiba a pc beállításait kell megnézni majd.
(de ezt miért nem lehet mondjuk a users manuálban leírni hogy mit lehet és mit nem, nekem ezt honnan kéne kitalálnom)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Off korz hogy kikapcsolva szarakodtam a kábelekkel. BIztos hogy valami szoftveres gond lehet vele, de gondolom a szervíz csatlakozón kerszetűl percek alatt meglehet csinálni.
Csak jó lenne tudni hogy mitől lehetett ez a jelenség.
(20percig nem húztam ki de sztem 10percig biztos kikötöttem 220 ból.)
Jó lenne ha lenne reset de nem hinném
Majd hétfőn vagy kedden megérdeklődök mindent a szervizestől ha kijön.Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz JohnnySmith #26 üzenetére
hoppá...
A szép kép az bíztató - de a menühöz mi köze lehet? (Remélem ki volt kapcsolva a gép és a TV is amikor kötögettél, mert olvastam valahol időközben, hogy az nem egészséges, ha nem.)
Ha szétkapcsolod őket, akkor sem tér magához a TV? Esetleg 'reboot' - áram ki és kb. 10 - 20 perc várakozás?
Egyáltalán, van ezeken valami 'master reset' ?Bandi
-
JohnnySmith
csendes tag
Hi!
Én rákötöttem DVI-HDMI kábellel a JVC LT26-A80ZU-mat!
Valami eszméletlen szép képe van!! Gyönyörűen szépek rajta a HD videók és játékok!
A videokarim egy Nvidia 8800-as.
(már csak a szervíznek kell szólnom mert tök jó hogy rákötöttem meg minden de a tv menüje viszont elszált jól....csatornákat összekeverte és semmilyen hang illetve kép extra funkciót nem tudok elérni)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
Ban_Dee
csendes tag
Hali,
Pontosan milyen JVC? Csak mert nekem is az van (32A70SU) és most várok egy DVI kimenetes videokarira hogy DVI-HDMI-n összekössem PC-vel...
PowerStrip nevű progival próbáltad? (Ha nem ismernéd, arra való, hogy egészen 'egzotikus' felbontásokat is tudj a kártya kimenetére küldeni, amit alapból a winfos képernyő beállításoknál a 'csúszkán' nem tudnál beállítani + ehhez tartozó egzotikus frekvenciájú képfrissítést.)
Ha kiderül, mi volt a baj v. sikerül megoldani, légyszi küldj egy priv. mailt hogy tudjak róla!
Köszike!Bandi
-
veszelyes
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Na úgylátom kezd felkapódni a téma
Na te végre megértetted mit szeretnék . Ez gondolom azért történt mert őstag vagy
Na ez csak vicc volt. Nevegyétek a szivetekre.
Szóval jól gondolod. A PC-ről szeretném kirakni a képet HDMI filnézésre. Az X1950-es karim az HDCP -kompatibilis. ( HDTV (YPrPb component output) ,ha jól gondolom. Ez van a karim dobozára írva. A max felbontása 2560x1600.
Tehát a 720p -s és az 1080i-s felbontással nincs probléma.Vagyis nemlehet probléma . Mert ha igen kivágom az ablakon a karit
De a következő dolgot még mindég nemértem. Vagyis nemigazán értek vele 1-et .Szóljatok ha rosszúl gondolom.
Idézet:
Ha jól értem akkor te PC DVI/VGA-t akarsz kirakni HD ready/Full HD TVre HDMin keresztül. Ehhez az kell, hogy a karid HDCP kompatibilis legyen és ezáltal tudjon HDMin kommunikálni a TV-el. VAgy marad VGA/DVi de azokon nem annyira ''szép'' a kép. mondjuk ez a nem annyira szép relative
Plusz még arra kell ügyelned, hogy ha HDMin akarod használni, hogy a TV tudjon 1:1 pixel mappingot pl a Samu mostani sorozata ezt nem támogatja, míg az LG igen. Tehát ha veszel egy 40'' LG LCD TVt akkor te nem csak egy TVt hanem monitort is veszel aminek a felbontása 1366*768 és ezt három féle képpen tudod kirakni a TVre, VGA, DVI vagy HDMI. Ebböl HDMI adja elvileg a legszebb képet. Idézet vége
Namos ha én per pillanat nem eredeti HD-s filmet nézek. Az-az HD-s filmröl lett konvertálva divx-be ( ami most igen nagy sláger ) akkor nemszükséges nekem, hogy tudjon kommunikálni a karim a TV-vel ??!! Mivel szerintem ebben a verzióban hiányoznak azok a dolgok amik az eredeti HD-s filmen megadnak ilyen megy olyan jeleket a TV-nek. Divx-be (ha jól gondolom) megmaradt a pl: 1280x720-as felbontás + az hang és ebben a felbontásban rakom ki a képet a Tv-re akkor milyen külömbség lehet az emlitett PC,DVI,HDMI bemenetek között?!! Aztgondolom ,hogy semmilyen! Vagy rosszul gondolom?!!
Remélem nemvoltam túl bonyi -
neduddki
nagyúr
HI!
HA megnezed a kacsa honlapot 6,5rugo katr lenne kobeiktatni barkit is:- )
udv
neduddki
p.s. kozbeiktatasken max Imre baratom, aki a kacsa mellet lakik es akkor nekem nem kell elmenni hanem itt a tszcse-ben atadja:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
taki35
csendes tag
A KCE-HD-02 kábelt mennyiért tudod beszerezni?
Korábban sikerült egy Profigold kábelhez hozzájutnom és ezt teszteltem. Ez a kábel csak egyirányú komonikációra volt jó, mint később kiderült és pont a rossz irányban. 480p, 720P és 1080i módokban a monitoron a színek nem voltak rendben (tompa-rózsaszíbe húzott), component (Y,Pr,Pb) progressiv módban viszont a DVD szép képet adott a monitor igaz csak 720x576 felbontásban.
Köszi a segítséget. -
Pár észrevétel az alant olvashatókhoz, a saját tudásom szerint:
-A Samsung M86/M87 rendelkezik már 1.3-as HDMI bemenetekkel, cirka két hete kapható is kis hazánkban. Azonban figyelem, a netes források alapján a Samu S8x és R8x sorozat csak 1.2-es HDMI-t támogat!
-Az új 8x-as Samu sorozat állítólag már támogatja a DVI-HDMI-n keresztüli 1:1-es pixel mappingot, a 7-es sorozatnak ezzel még gondjai voltak.
-Az 1.3-as HDMI előnyei csak akkor jönnek ki, ha 1.3-as HDMI-t támogató eszközre rakjuk rá, és azt arra megálmodottan használjuk (tehát mondjuk Blu-Ray videólemezt nézünk a PS3-asunkon, vagy Blu-Ray ill. HD-DVD lemezt nézünk HDMI 1.3 csatis asztali lejátszónkon). Egyébbiránt túl sok pozitívumot nem fog az tapasztalni az 1.2-ről 1.3-ra váltó, aki a számítógépét vagy HTPC-jét köti rá az LCD TV-re, hogy arról rippelt 720p, 1080i vagy 1080p felbontású videókat nézzen...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEm tul elborult felhasznaloknak a kacsa expert line KCE-HD-02 szoktam hozni, eddig meg nem volt ellen kifogas
udv
neduddki
p.s. haklisabak pedig bekuldom a uloldali satsystem-be es megnezetem a nordost kabelt:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
pabadam
aktív tag
Van a Samsungnak az az új LCD-je. Asszem azon három db HDMI 1.3 csati van és már lehet kapni itthon is.
"...I'll never stop looking..."
-
taki35
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problém, ebben kérek segítséget-tanácsot!
Adott egy asztali DVD lejátszó Pioneer DV-868AVi HDMI 1.1 kimenettel, erre szeretnék rákötni egy Samsung 244T 24'' -os monitort a DVI csatlakozón keresztül.
A monitoron DVD filmet szeretnék 720P ill 1080i módokban nézni.
Milyen kábelt ajánlotok hozzá?
Van esetleg ilyen irányú tapasztalata valakinek?
Üdv. -
kroll2
csendes tag
Sziasztok
A következő a problémám.
Adott egy HDMI (nem 1.-3-as) csatlakozóval ellátott LCT tévé amire rá szeretnék kötni egy DVI csatzlakozóval ellátott videókaris számitógépet, Vettem egy HDMI -DVI összekötőkábelt de nem jelenik meg a TV-n. a számitógép képe.
A DVI csatlakozó plusszos, ilyen típusú a kábel is mégsem jön össze a dolog.
A videkártya: ASUS ATI Radeon 9550
Ugyanezen videókarin S-videdón keresztül csatlakoztatva a gépet a Tv-hez tökéletesen működik.
Vajon mit toltam el?????
. -
Kraptor
őstag
Ha jól értem akkor te PC DVI/VGA-t akarsz kirakni HD ready/Full HD TVre HDMin keresztül. Ehhez az kell, hogy a karid HDCP kompatibilis legyen és ezáltal tudjon HDMin kommunikálni a TV-el. VAgy marad VGA/DVi de azokon nem annyira ''szép'' a kép. mondjuk ez a nem annyira szép relative
Plusz még arra kell ügyelned, hogy ha HDMin akarod használni, hogy a TV tudjon 1:1 pixel mappingot pl a Samu mostani sorozata ezt nem támogatja, míg az LG igen. Tehát ha veszel egy 40'' LG LCD TVt akkor te nem csak egy TVt hanem monitort is veszel aminek a felbontása 1366*768 és ezt három féle képpen tudod kirakni a TVre, VGA, DVI vagy HDMI. Ebböl HDMI adja elvileg a legszebb képet.
Ebbe a HMDI 1.3ban az a röhej, hogy még szinte nem is lehet 1.3as TVt kapni nyugaton itthon meg egyáltalán nem
[Szerkesztve] -
pabadam
aktív tag
-
wassermann
addikt
A HDMI - HDMI összeköttetés kicsit több mint egy vezeték amin a hang és a kép átmegy egyszerre. Azért, hogy a nagy felbontású anyagot ne lehessen lemásolni, az adó oldalon van egy titkosítás amit a vevő oldali készülék visszafejt.
A lejátdzók a többi kimeneten (SCART stb.) csak egy rosszabb minőségű képet hajlandók kiadni, hogy ne lehessen másolni. Azt viszont, hogy a hangot a HDMI-s képtovábbítás esetén hajlandó-e az adott herkentyű pl. SPDIF-en kiadni csak a készüléket kipróbálva, vagy a kézikönyvét átnézve tudhatod meg.
[Szerkesztve] -
veszelyes
csendes tag
Erősítöre?! Nemhiszem. Ezt miből vetted ki? Csak a képi megjelenítés érdekel nem a hangi!! -
veszelyes
csendes tag
Halihó mesterek
Mostanában kezdett el érdekelni a dolog(HDMI)
És nemkaptam még választ 1-2 dologra. Remélem ti tudtok
Szóval:
Ha van 1 videókarim (tegyük fel hogy 1950pro ) amin va 2 DVI kimenet , veszek hozzá egy TV-t amin van DVI+ HDMI + PC bemenet is. Naszóval. Ha jól értem a HDTV-s szabványnak az a lényege , hogy nagy felbontásban nézhetem a filmeket (1280x1024 stb..) és a hang is 1 kábelen jön át.
A TV amit veszek(majd ) szintén tudja ezeket a felbontásokat. Na de ha a hangot én más pl: hangkártyán szeretném kirakni akkor nem mindegy -e , hogy a DVI ,PC vagy HDMI csatolófelületen adom ki a képet a TV-re?!! .Gondolom(mivel sajna még nemtudom lepróbálni) ha a DVI vagy PC bemenetet használnám a TV-n , akkor a videókártya képi beállitásait alkalmazná a TV . (amit a monitoron alkalmaztam) Elgondolásom szerint akkor amit HDTV-s felbontásba néznék a monitoron az megjelenne a TV-n is nagy felbontásba????? !!!
Ez a gondolatmenet foglalkoztat mostanában .
Remélem valaki megválaszolja
Üdv -
waverider
senior tag
igen , úgy tűnik...
kár, h. a sony nem gyárt felsőkatis zsugákat, akkor valszeg lenne 1.3 HDMI rajtukInformatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
Figyelmeztetés!
Bár itthon nem nagyon forgalmazza senki a Sparkle videokártyáit, mégis nagyon csalogató a Sparkle 7950-es GeForce kártyája: a teljesítmény mellett még passzív is, és igen, van rajta HDMI is.
Ám vigyázat!
Néhány oldal és a gyártói marketingfogás állításaival ellentétben, nem 1.3 HDMI van a kártyán, hanem csak HDMI 1.1 -es. Ezt a saját supportjuk vezetőjének e-mailje alapján sikerült kideríteni, miután rákérdeztünk egy nagyobb tételre való céges megrendelés miatt.
Üdv, wrInformatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
pabadam
aktív tag
Sziasztok! Ide várjuk minden olyan termék leírását, ami 1.3-as HDMI-vel van felszerelve.
(LCD tv-k, videókártyák, erősítők, stb.)
Egy kis leírás angolul (forrás: http://www.hdmi.org/press/pr/pr_20060622.asp)
New HDMI 1.3 capabilities include:
Higher speed: HDMI 1.3 increases its single-link bandwidth from 165MHz (4.95 gigabits per second) to 340 MHz (10.2 Gbps) to support the demands of future high definition display devices, such as higher resolutions, Deep Color™ and high frame rates. In addition, built into the HDMI 1.3 specification is the technical foundation that will let future versions of HDMI reach significantly higher speeds.
Deep color: HDMI 1.3 supports 30-bit, 36-bit and 48-bit (RGB or YCbCr) color depths, up from the 24-bit depths in previous versions of the HDMI specification.
o Lets HDTVs and other displays go from millions of colors to billions of colors
o Eliminates on-screen color banding, for smooth tonal transitions and subtle gradations between colors
o Enables increased contrast ratio
o Can represent many times more shades of gray between black and white. At 30-bit pixel depth, four times more shades of gray would be the minimum, and the typical improvement would be eight times or more
Broader color space: HDMI 1.3 removes virtually all limits on color selection.
o Next-generation ''xvYCC'' color space supports 1.8 times as many colors as existing HDTV signals
o Lets HDTVs display colors more accurately
o Enables displays with more natural and vivid colors
New mini connector: With small portable devices such as HD camcorders and still cameras demanding seamless connectivity to HDTVs, HDMI 1.3 offers a new, smaller form factor connector option.
Lip Sync: Because consumer electronics devices are using increasingly complex digital signal processing to enhance the clarity and detail of the content, synchronization of video and audio in user devices has become a greater challenge and could potentially require complex end-user adjustments. HDMI 1.3 incorporates an automatic audio/video synching capability that allows devices to perform this synchronization automatically with accuracy.
New lossless audio formats: In addition to HDMI's current ability to support high-bandwidth uncompressed digital audio and currently-available compressed formats (such as Dolby Digital and DTS), HDMI 1.3 adds additional support for new, lossless compressed digital audio formats Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio.
Products implementing the new HDMI specification will continue to be backward compatible with earlier HDMI products.
A PS3-on már HDMI 1.3 fityeg!
[Szerkesztve]"...I'll never stop looking..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- LG 27'' UltraGear 27GN750-B FHD IPS 1ms 240Hz G-Sync HDR10 Gaming Monitor
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- GARANCIÁS ASUS TUF Gaming VG279Q1A Monitor G-SYNC
- Samsung odyssey G3 27"
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest