- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnySmith
csendes tag
Én meg rosszúl emlékeztem arra hogy az irány gombokon kívűl lenne más is a hang és a csatorna váltásra Szóval nincs más csak az iránygomb!
Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Az hogy az A80ZU-n nemtökéletes a pc rákötés még nem feltétlenűl igaz az A70SU-ra. (szvsz)
Nemtom a model történetet , lehet az A70SU kiforodtabb az A80ZU-nál.
Elméletileg az A80 az újabb de még gyerekbetegségekkel...Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Azzal is lehet , meg a négyirányú gombokkal is... sztem nem gáz. Jobban rááll a kezem a négy gombra.
A menüben meg csak a 4irányúval lehet mászkálni.
Amikor szar volt akkor meg a menüben konkértan semmivel sem lehetett mászkálni
A te JVC-dnek mi is a pontos tipusa? (leht hogy az S a silvert jelöli? mert az enyém fekete)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Garos persze! (ma 9 napos a tv 2év teljeskörű gari)
Passz azt mondta a szervizes hogy majd érdeklődjek náluk 1-2 hónap múlva.
Ő is először a szoftver frissítést mondta, de nem zárta ki a legrosszabb lehetőséget azt hogy mindenki kap egy távkapcsolót amivel vissza tudja hangolni a tv-t.....
(amúgy a távirányító egy FULL HD-s JVC-é volt ezt azért sikerült kideríteni)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
''Megjavították'' a tv-met.... Konkrétan egy tök más model kapcsolójával lépkedett a menüben plusz betudott lépni a rendszer menüjébe ahol átállítot egy karaktert aztán annyi...
'' a JVC dolgozik a problémán valszeg 1-2 hónap múlva lesz rá megoldás vagy legrosszabb esetben adnak egy új távírányítót''
A gáz amúgy a DVI-HDMI kötésben van. Az alapból HDMI-s cuccokat (PS3,DVD lejátszók, stb) rálehet kötni minden további nélkül , csak PC-t nem hacsak nincs egy olyan távkapcsolóm. (nem lehet szerezni rákérdeztem )
Szóval most minden nagyon szép minden nagyon jó , csak PC-t ne kössél rá DVI-HDMI kábellel....egyenlőre.....Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Na hát a tv-mel a rákötés után a következő történt
Szétküldte benne az epromot ami a menüt vezérelte, a szervízben azonnal mondták is
Telefonon bejelntettem a hibát hogy nem működik a menű, erre a kérdés:
HDMI-n kerszetűl volt rákötve a pc-re? mondom Igen
Előfordúl a hiba a pc beállításait kell megnézni majd.
(de ezt miért nem lehet mondjuk a users manuálban leírni hogy mit lehet és mit nem, nekem ezt honnan kéne kitalálnom)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Off korz hogy kikapcsolva szarakodtam a kábelekkel. BIztos hogy valami szoftveres gond lehet vele, de gondolom a szervíz csatlakozón kerszetűl percek alatt meglehet csinálni.
Csak jó lenne tudni hogy mitől lehetett ez a jelenség.
(20percig nem húztam ki de sztem 10percig biztos kikötöttem 220 ból.)
Jó lenne ha lenne reset de nem hinném
Majd hétfőn vagy kedden megérdeklődök mindent a szervizestől ha kijön.Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
JohnnySmith
csendes tag
Hi!
Én rákötöttem DVI-HDMI kábellel a JVC LT26-A80ZU-mat!
Valami eszméletlen szép képe van!! Gyönyörűen szépek rajta a HD videók és játékok!
A videokarim egy Nvidia 8800-as.
(már csak a szervíznek kell szólnom mert tök jó hogy rákötöttem meg minden de a tv menüje viszont elszált jól....csatornákat összekeverte és semmilyen hang illetve kép extra funkciót nem tudok elérni)Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- Durrogtass
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest